Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lelox
    18. Ožujak 2015. 06:37

Dobro jutro, ne mogu ja dalje 6 spavati, dignem se sva slomljena.
    Obožavam popiti jutarnju kavicu u miru i pročitati zaostale postove.
    Loreen draga nemoj se zamarati sa disanjem. Ja sam stvarno s iskustvom i mogu ti samo reći da je važno oddisati trud. Rodila 3 puta i to imala super porode tako da vjeruj iz iskustva ti govorim. Kad sam rađala prvi put niko mi nije rekao da moram disati. Bila sama u sobi dok nije muž došao i tek onda oni meni rekli da moram oddisati trud. Ja sam od bolova prestajala disati, valjda nagonski, i kad sam počela oddisavati svaki trud mi je bilo lakše izdržati, ma nevjerojatno, ko da je lakše izdržati bol i ko da brže prođe. Ja sam uglavnom puhala na usta. Ne tiskaš nego kad ti oni kažu. Ja kad dobijem nagon za tiskanje kažu mi da oddišem još dva truda da se beba još malo bolje spusti. Dobiti ćeš upute za tiskanje. I vjeruj mi kad je sve u redu i imaš trudove koji su učinkoviti sve ide prirodno.
    Jedva čekam da se riješite vi koje ste prošle termin jer onda sam ja na redu.
    Loreen i Ana ajde do petka da vas čujem kako uživare sa smotuljcima, kad ostanem u bolnici mislim da vas više neću moći pratiti.

phived
    18. Ožujak 2015. 06:47

Hej cure, hvala vam na ovom razgovoru sinoc, bas me smirio. Slazem se sa svima vama, nista nije crno-bijelo. Podrzavam sve akcije da rodiljama bude bolje, ali slazem se i da medicina zna stogodarce 
    Ja evo ko kokica budna vec po ure, bit ce da cu vec u podne ic lec 
    Loreen ja u zadnjih par dana isto znam tako osjetit bebu, sve mi bude smijesno, nije mi jasno sta radi unutra  Al ona mene i grebe i gura, a kad mi se rastegne od kuka do rebara i stuca dok jedem to mi je show program 
    Ja cak mislim da cu imati blues za trbuhom, iako ce beba bit kraj mene. Falit ce mi taj osjecaj da nosis malo cudo u sebi 

• Loreen
    18. Ožujak 2015. 06:48

Jutro! :)

Mene probudila užasna bol u leđima i trbuhu stalna bol ne kao trudovi.. Ko neki veliki grč... I sad me jos boli na lijevo strani visoko u leđimo i dolje pri dnu lijeve strane trbuha ali je lakše malo. Već sam se bila počela trest od bolova. 

Pojela sam bananu i popila vode i evo mali se miče dakle OK je ali me bol podsjetila na onu kad sam imala upalu bubrega prije pet godina. FUj fuj

Malo sam se micala, prošetala i kad sam pojela bananu mi je postalo lakše malo iako nije skroz prestalo. Baš neka čudnovata bol... MOžda sam iskrivila kičmu... Nisam bas puno spavala ali sve je moguće...

Hvala na savjetima, probat cu svakako disat pa cu vidit sto mi pomaže a što ne :)

Kako možeš pit kavu s kofeinom? Mislim da bi mi srce stalo da je popijem... :)

• Loreen
    18. Ožujak 2015. 07:17

Jel moguce da bolovi u trudovima ne prestaju nego samo  idu slabiji pa jači? Moram pod tuš malo na relax...

Mislim da je nesto počelo ili su ovi falši postali neugodni, mamicu im ...  Nadam se da nisam iskrivila kičmu u snu jer ovi bolovi su bez reda i pauze....

Tina94a
    18. Ožujak 2015. 07:32

Loreen,
    znam kako ti je, ja sam se isto danas probudila s jakim bolovima u kralježnici, na trenutke imam osječaj da se sve raspada iza...prva mi je trudnoca pa neznam sta je to

• Loreen
    18. Ožujak 2015. 07:44

Frka mi da to nnije nesto nenormalo jer me boli pola ledja i pola trbuha sa strane sad .... Nista mi nije jasno ....Guglam al nista pametno nema :)

Tina, kako te boli? s razmacima ili bez?

Tina94a
    18. Ožujak 2015. 07:47

Nema razmaka, samo izmjene jače-slabije

pa i mene već pomalo strah toga, a možda je početak trudova, razmišljam o tuširanju al treba skupit snage za dići se

Marlameri
    18. Ožujak 2015. 08:10

Loreen ja bi rekla da je počelo. Meni je prvi znak da su pravi trudovi bilo kad me počelo bolit u leđima i što ti kažeš u bubrezima. Drugi porod su se jedno vrijeme smirili i ja mislila ništa od toga i onda su opet počeli lagano i pukao mi vodenjak. Tako i ako ti se smire vjerojatno će uskoro opet počet. Lijepo se ti spremi a ja ti želim savršen porod i da nam se što prije javiš sa lijepim vjestima! I da ti se i Ana pridruži. Mislim da je to iščekivanje grozno. Ja sam svaki put rodila ranije pa ne znam kako je to ali mogu si mislit. Ja već sad ne mogu dočekat da rodim, Uglavnom sretno!!!!!

phived
    18. Ožujak 2015. 08:16

wohooohoo!!! držim fige tina i loreen da zbilja počinje akcija! držte se curke! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.