Blago meni,ja dok sam spavala vi ste sa mog iscjedka dosle do bakterija i bubrega...nemogu pohvatat sta pisete!
Al sam se ja barem naspavala
Vehe loreen moglo bi bit nesto, nego da te pitam kad si isla na preglede u st rodiliste jesi li zvala i dobila termin ili samo ujutro banila pa kad te prozovu, ja bi sutra tribala ići samo neznam jel tribam imat termin ili ne i da li su ti radili uvz ikako u st ili samo ctg i vaginalni?
Ja sam samo došla s uputnicom i tamo ti sestra kaže di da ideš s tom uputnicom itd. Treba li ti za vise pregleda ili samo jedan?
Ma u mog sam bila prošli petak i tribala bi ići ovaj petak po rasporedu ali posto u njega nema slobodan termin i ne radi mu uvz već 5 tjedana dao mi je uputnicu za pregled u rodilištu i za amnioskopiju na koju bi tribala po terminu ići u subotu pa sad ja bi banila sutra da me pregledaju jer postajem nestrpljiva i ne znam kolika mi je beba zadnji put 34 tt 2500 pa me strah d ne dogura na 5 kila ko ce to izgurat. A otici cu sutra valjda me neće skartat
Ma nece sigurno.. Odi sutra. Ne mogu te odbit ako imas uputnicu. Ja sam imala krivu uputnicu pa me nisu otkantali nego da donesem drugu :)
Hvala na pitanju
nema nista novo, lagani bolovi...al nista se ne pojacava
Sortiraj odgovore
Najstariji