Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    18. Ožujak 2015. 17:09

Blago meni,ja dok sam spavala vi ste sa mog iscjedka dosle do bakterija i bubrega...nemogu pohvatat sta pisete!
    Al sam se ja barem naspavala

Dragana31
    18. Ožujak 2015. 17:14

Vehe loreen moglo bi bit nesto, nego da te pitam kad si isla na preglede u st rodiliste jesi li zvala i dobila termin ili samo ujutro banila pa kad te prozovu, ja bi sutra tribala ići samo neznam jel tribam imat termin ili ne i da li su ti radili uvz ikako u st ili samo ctg i vaginalni?

• Loreen
    18. Ožujak 2015. 17:40

Ja sam samo došla s uputnicom i tamo ti sestra kaže di da ideš s tom uputnicom itd. Treba li ti za vise pregleda ili samo jedan?

Dragana31
    18. Ožujak 2015. 17:48

Ma u mog sam bila prošli petak i tribala bi ići ovaj petak po rasporedu ali posto u njega nema slobodan termin i ne radi mu uvz već 5 tjedana dao mi je uputnicu za pregled u rodilištu i za amnioskopiju na koju bi tribala po terminu ići u subotu pa sad ja bi banila sutra da me pregledaju jer postajem nestrpljiva i ne znam kolika mi je beba zadnji put 34 tt 2500 pa me strah d ne dogura na 5 kila ko ce to izgurat. A otici cu sutra valjda me neće skartat

• Loreen
    18. Ožujak 2015. 17:54

Ma nece sigurno.. Odi sutra. Ne mogu te  odbit ako imas uputnicu. Ja sam imala krivu uputnicu pa me nisu otkantali nego da donesem drugu :)

Tina94a
    18. Ožujak 2015. 18:44

Hvala na pitanju
    nema nista novo, lagani bolovi...al nista se ne pojacava

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.