Loreen ako nisi imala stolicu može te i zbog toga boljeti a možda i krene porod
Baš mi je žao kad ih tako male bockaju, taman udahnu malo zraka i odmah boc,
A joj, ja se nadam da nije pocelo, spava mi se i gladna sam ko vuk...Jedu mi se krumpirići i jaja
A bol je stalno pristuna u lijevom dijelu ledja i donjeg trbuha i onda se pojaca na cijela ledja i neku nelagodu u trbuhu i nije mi baš gust stajat na nogama... Okupala sam se kompletno vrucom vrucom vodom i malo mi je lakse ali i dalje boli... Ne mogu povatat kakvi su ovo razmaci -.- i ima li ih uopce
Mene to cijepljenje beba bas uznemiruje.. I ako daju hep B cjepivo ja cu ga odbit dat bebi jer sam se cijepila protiv hepa B triput- docijepljivala prije godinu ipo dana i negativna sam i nije mu potrebno odma prvi dan cim se rodi. Nece se mali druzit s narkomanima u rodilistu.
Ma to ti je to 100%!!! Krenulo je!!! Joj sad se i meni sve vraća. Ko da ću ja danas rodit! Meni se ispočetka nisu javljali u pravilnim razmacima i kažem ti čak su i prestali. Počeli su mi popodne, onda predvečer mir. Otišla spavat i u noći u 3.00 pukao vodenjak i onda krenuli u pravilnim razmacima. Ali ta bol u leđima mi je bila definitivan znak da nisu BH kontrakcije. Joj ja sam sva uzbuđena zbog tebe!!!!
Ja se još nadam da sam samo istegnula kičmu ... Vidi koji lipi dan za setnju i kavicu... Kako cu ja bez ovih pomaka u trbuhu.. Nekako me hvata neka sjeta kad pomislim na to... Ko da cu ostat prazna nekako :0(
Imam osjecaj da sam trudna 3 godine...Ne sjecam se kako je to ne bit trudna :0)
evo cure da se i ja priključim... čitam vas već dugo, no nikako da se aktivno uključim. čini mi se da imamo još dosta do kraja, malo više od dva tjedna. s obzirom da mi je to prva trudnoća, puno mi pomažu vaši postovi.
Iako nemam iskustva,meni se cini da je pocelo, Loreen!!! Jeeej! Obavjestavaj stanje.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Sortiraj odgovore
Najstariji