Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lelox
    18. Ožujak 2015. 08:19

Loreen ako nisi imala stolicu može te i zbog toga boljeti a možda i krene porod

• lelox
    18. Ožujak 2015. 08:23

Baš mi je žao kad ih tako male bockaju, taman udahnu malo zraka i odmah boc,

• Loreen
    18. Ožujak 2015. 08:25

A joj, ja se nadam da nije pocelo, spava mi se i gladna sam ko vuk...Jedu mi se krumpirići i jaja 

A bol je stalno pristuna u lijevom dijelu ledja i donjeg trbuha i onda se pojaca na cijela ledja i neku nelagodu u trbuhu i nije mi baš gust stajat na nogama... Okupala sam se kompletno vrucom vrucom vodom i malo mi je lakse ali i dalje boli... Ne mogu povatat kakvi su ovo razmaci -.- i ima li ih uopce

• Loreen
    18. Ožujak 2015. 08:30

Mene to cijepljenje beba bas uznemiruje.. I ako daju hep B cjepivo ja cu ga odbit dat bebi jer sam se cijepila protiv hepa B triput- docijepljivala prije godinu ipo dana  i negativna sam i nije mu potrebno odma prvi dan cim se rodi. Nece se mali druzit s narkomanima u rodilistu.

Marlameri
    18. Ožujak 2015. 08:32

Ma to ti je to 100%!!! Krenulo je!!! Joj sad se i meni sve vraća. Ko da ću ja danas rodit! Meni se ispočetka nisu javljali u pravilnim razmacima i kažem ti čak su i prestali. Počeli su mi popodne, onda predvečer mir. Otišla spavat i u noći u 3.00 pukao vodenjak i onda krenuli u pravilnim razmacima. Ali ta bol u leđima mi je bila definitivan znak da nisu BH kontrakcije. Joj ja sam sva uzbuđena zbog tebe!!!!

• Loreen
    18. Ožujak 2015. 08:38

Ja se još nadam da sam samo istegnula kičmu ... Vidi koji lipi dan za setnju i kavicu... Kako cu ja bez ovih pomaka u trbuhu.. Nekako me hvata neka sjeta kad pomislim na to... Ko da cu ostat prazna nekako :0(

Imam osjecaj da sam trudna 3 godine...Ne sjecam se kako je to ne bit trudna :0)

• prva_beba
    18. Ožujak 2015. 08:42

evo cure da se i ja priključim... čitam vas već dugo, no nikako da se aktivno uključim. čini mi se da imamo još dosta do kraja, malo više od dva tjedna. s obzirom da mi je to prva trudnoća, puno mi pomažu vaši postovi. 

Aleksandra2
    18. Ožujak 2015. 08:54

Iako nemam iskustva,meni se cini da je pocelo, Loreen!!! Jeeej! Obavjestavaj stanje.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.