Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    18. Ožujak 2015. 00:15

Meni je dr naskocio na trbuh,nista strasno se nije desilo

• Loreen
    18. Ožujak 2015. 00:16

Ja samo zelim da bude sve ok... Svima nama... a bol kolika ce bit.. a ja na to ne mogu utjecat.. mogu trazit droge neke ali hoce li mi one pomoc, ko zna... 

Ja imam malo jace bolove u trbuhu i pritisak na crijeva( moguce da je zbilja pritisak na crijeva od bebe) ali kao da mi beba ,,vibrira,, iznutra. jeste ikad tako nesto osjetile?

Ana76
    18. Ožujak 2015. 00:21

Ni ja Loreen nemam nikakav napisan plan poroda,neznam kome bi ga dala?!
    Ja cu ovisno o situaciji moliti ako moze bez dripa ako moji trudovi to dozvole,ako se slucajno uspore ili stogod,nek mi ga spice,nek me rezu,nek skacu po meni...stogod,samo da on meni izadje ziv i zdrav!Po meni su ovo ok stvari jer su neophodne,meni je glupo to sto je njima diskriminacija klistir i brijanje...a jbt pa sta bi trebala,dok tiskam tamo da oprostite zakenjati i dijete svoje i njih i cijelu radjaonu???To se nikako nebi moglo izbjeci jer je to prirodna stvar i zahvalna sam na medicini koja je omogucila da se prodje i bez toga!

Dragana31
    18. Ožujak 2015. 00:22

Loreen t bit ce sve ok, bol to je ona zdrava bol koja ce nam donit bebu, ali to vibriranje ne znam nisam to nikad osjetila.

• Loreen
    18. Ožujak 2015. 00:24

A to se mali miče, evo sad sam skontala... Imam svaku noć ove umjetne trudove dok ne legnem... tako da sad vjezbam disanje hahaha

A ja se bojim trenutno pomisli na porod. Nadam se da cu u danom trenu bit prisebna....

• Loreen
    18. Ožujak 2015. 00:27

Ma sumnjam... Iskreno, nemam pojma sto mi je radila ... ALi ne osjecam nista drukcije nego inace... Tesko mi je sjediiti od pritiska na sve dolje... Taj mi je pritisak grozan ko kad ne mozes na wc ( stolica) i onda imas onaj grc negdi dole.. uzasan grc.. bas mi je mrzak

Dragana31
    18. Ožujak 2015. 00:28

Ana slažem se s tobom, eto primjer danas loreen i ovo čupanje cepa, po njima bi to bilo strašan napad na privatnost rodilje i spadali bi u kategoriju nasilja, a ne kuže da dr. Oce potaknut porod šta prije da bi bija prirodan vaginalni porod da dite ne naraste na 5 kila, da se ne pati na porodu, da mater ne završi na carski ili ispuca ko kokica kod vaginalnog i da porod ne traje 16 sati. Mislim da to čupanje cepa je dr. Napravila u tvom najboljem interesu.

Ana76
    18. Ožujak 2015. 00:33

Da e,na to sam zaboravila!Sta mislite da ja svojoj dokici to predlozim u cetvrtak?hahaha reci ce mi da nisam normalna i da smirim hormone onakva sva mirna i tiha a ja vec ludiim!!A nebi joj nista bilo da i mene malo procacka!I bas si mislim sad,danas sam gledana,u cetv.ctg i mooozda uzv i nece me opet htjet gledat pa ce me fino poslat za vikend u bolnicu gdje ce me oni raskopavat a ona mi je super njezna!

• Loreen
    18. Ožujak 2015. 00:33

I ja sam to doživila na taj način. I da me pokušala ručno proširit i to bi doživila ko nešto za moje dobro... Ne znam, baš bi mi bilo teško jedino da je to napravljeno na ružan način pa da se osjećam ko neka krava pred klanje.. Tako bi to napravio moj bivsi ginekolog jer je debil.. Ali sreca pa on ne radi u rodilistima jer vjerojatno bi bio u zatvoru dosad ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.