Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    17. Ožujak 2015. 19:17

Sta vam je danas sa tim kolacima?Vi samo pravite a ja bi ih samo jela...u cijeloj trudnoci nisam pojela toliko mlijeka i cokolade kao zadnjih tjedan dana i ni kilo nisam dobila!

leptirica3
    17. Ožujak 2015. 19:25

A ja inace volim slatko,ali nisam u trudnoci mogla, jela samo kiselo i evo sada 9. mjesec i slatko i mlijeko.

leptirica3
    17. Ožujak 2015. 20:12

ANA ja baš tucem po cokoladama,šalica toplog mlijeka i red-dva..malo čolokade...hahahahah

Ana76
    17. Ožujak 2015. 20:33

Ahahahaha sve iste simptome a nikako vec roditi!
    mislim,nije meni ni ovo lose...u zivotu nisam jela sto sam htjela i koliko sam htjela a da nisam dobila kilu na vagi ujutro!Ovo je za mene misterij i bas gustam u njemu!Samo da mi se ne obije od glavu kad rodim pa se cudim zasto nece kile dolje a one ze zabetoniraju u dupe bas!!hahahaha

Dragana31
    17. Ožujak 2015. 20:57

A ćorak otusirala se i ledja prestala bolit znaci lažnjaci opet.

Curke samo vi mlatite po čokoladi otici ce sve to dojenjem, odoh i ja zrtvovati jedni Mikado 150 na eks.

• Loreen
    17. Ožujak 2015. 21:00

Hahaha, evo me iz setnje od dva ipo sata. Bole me leđa ali od šetanja ne od trudova... Plače mi se jer koga god sam vidila i pitali me kad je termin i ja kazem su mi rekli ,,sretno,, kao krepat ces od bolova ne bi ti bila u koži pa onda kolika je beba ja kažem a oni joj sretno ti bilo ja sam jedva izgurala tri kila i tako...

Dođem mi da stanem na balkon i vrištim... Mali se koprca i dalje od trudova ni ,,t,, od plodne vode ni ,,p,, i tako...

Sutra ću ić na dvije kave mislim... A preksutra ujutro opet plodna voda... pa iduća onda u subotu... pa u ponedjeljak... pa u srijedu... pa u petak... i tako do 1.5. 

MalaMia
    17. Ožujak 2015. 21:07

Bok cure svakodnevno vas pratim pa da se malo i uključim 
    Danas nam je točno 39 tjedana odradili pregled otvorena za prst, plodna voda mliječna i ctg uredan kontrola za tjedan dana točno na termin 

Ja sam danas cijeli dan u pogonu, vozila aute na servis, obavila lagani shoping pa pregled i sad sam se srušila u krevet s bolovima u leđima, nadam se da ce malo popustiti pa da mogu normalno zaspati 

Ana76
    17. Ožujak 2015. 21:26

Mene tako bole misici u cijelom tijelu a ne samo u nogama,uzaaaas!Nedaj boze da se sad malac sjeti izac,stavit cu si krumpir dolje dok se ne odmorim!
    A sad cu opet malo pudingica pojesti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.