Sta vam je danas sa tim kolacima?Vi samo pravite a ja bi ih samo jela...u cijeloj trudnoci nisam pojela toliko mlijeka i cokolade kao zadnjih tjedan dana i ni kilo nisam dobila!
A ja inace volim slatko,ali nisam u trudnoci mogla, jela samo kiselo i evo sada 9. mjesec i slatko i mlijeko.
ANA ja baš tucem po cokoladama,šalica toplog mlijeka i red-dva..malo čolokade...hahahahah
Ahahahaha sve iste simptome a nikako vec roditi!
mislim,nije meni ni ovo lose...u zivotu nisam jela sto sam htjela i koliko sam htjela a da nisam dobila kilu na vagi ujutro!Ovo je za mene misterij i bas gustam u njemu!Samo da mi se ne obije od glavu kad rodim pa se cudim zasto nece kile dolje a one ze zabetoniraju u dupe bas!!hahahaha
A ćorak otusirala se i ledja prestala bolit znaci lažnjaci opet.
Curke samo vi mlatite po čokoladi otici ce sve to dojenjem, odoh i ja zrtvovati jedni Mikado 150 na eks.
Hahaha, evo me iz setnje od dva ipo sata. Bole me leđa ali od šetanja ne od trudova... Plače mi se jer koga god sam vidila i pitali me kad je termin i ja kazem su mi rekli ,,sretno,, kao krepat ces od bolova ne bi ti bila u koži pa onda kolika je beba ja kažem a oni joj sretno ti bilo ja sam jedva izgurala tri kila i tako...
Dođem mi da stanem na balkon i vrištim... Mali se koprca i dalje od trudova ni ,,t,, od plodne vode ni ,,p,, i tako...
Sutra ću ić na dvije kave mislim... A preksutra ujutro opet plodna voda... pa iduća onda u subotu... pa u ponedjeljak... pa u srijedu... pa u petak... i tako do 1.5.
Bok cure svakodnevno vas pratim pa da se malo i uključim
Danas nam je točno 39 tjedana odradili pregled otvorena za prst, plodna voda mliječna i ctg uredan kontrola za tjedan dana točno na termin
Ja sam danas cijeli dan u pogonu, vozila aute na servis, obavila lagani shoping pa pregled i sad sam se srušila u krevet s bolovima u leđima, nadam se da ce malo popustiti pa da mogu normalno zaspati
Mene tako bole misici u cijelom tijelu a ne samo u nogama,uzaaaas!Nedaj boze da se sad malac sjeti izac,stavit cu si krumpir dolje dok se ne odmorim!
A sad cu opet malo pudingica pojesti!
Sortiraj odgovore
Najstariji