a ima i moja mala duze noge za koji tjedan pa nista.kaze gini da to nema veze..da su to individualna odstupanja.da svi mozemo imati malo duze ili krace noge ili manju,vecu,duzu glavu.nisu sve bebe iste rodjene
Crnka, ČESTITAM! Uživaj !!
Marlameri, bas sam se pitala di si i mislila ti se javit ali eto moj mozak trudnicki zaboravio... Kako god, nadam se da je bolja situacija nego prije :)
Curke, ja upravo iz rodilišta... Nisam se otvorila ništa dodatno, stoji na istome već 3 tjedna, plodna voda OK, CTG OK, i onda je doktorica me nešto čeprkala i rekla da će probat potaknut porod i da će bit dosta krvi ali da se ne brinem da je to normalno pa mislim da mi je ,,iščupala,, sluzni čep jer je rekla da ona ne želi da ova beba još raste.... Kako god, ona mi je dežurna danas i u subotu pa se nadam rodit ako ne danas onda u subotu :) Bilo bi mi 150 puta lakše rodit da znam da je ona tamo nego neko nepoznat ali bože moj... ko zna oće se potrefit...
Dakle, kod mene NIŠTA nova... Mali čak na ctg-u spavao kralj i opet me morali drmat i okretat za otkucaje srca... Ne da se njemu van ali mislim da je to zato jer se ni meni ne da rađat jer se osjećam dobro zadnjih dana i paše mi šetnja i kava na suncu pa konta on što će se gurat ;)
Javite vi kako je vama prošlo!!
Sortiraj odgovore
Najstariji