Evo da vam se javim, poharala me ta viroza jučer: puno povraćanja, malo proljeva i temp 37.5, i noc je bila vesela tak da prakticki nista nisam spavala... danas ujutro ja imala redoviti pregled, i eto od svega toga, kazu tjesno prst otvorena ali je ctg citao redovite trudove, ali doduse ne jake (40).. poslali me doma pratiti trudove, da odmorim i skupim snage... njima tamo guzva i da jos nekome ne prenesem virozu... sad sam konačno odmorila i skupljam snagu... uspjevam zadržat hranu i tekućinu samo me sad gadna žgaravica uhvatila.
Can't stop the signal.
Ne mogu ja ovo,laksa mi je cijela trudnoća bila,nego jutros cekanje i ctg,kako nas samo razvlace trudnice..još sam se prepala jer su mojoj bebi otkucaji pali skoro do 100..
Ajoj, sve smo neke sjebaus...
Bit ce sve ok... Nije mi radila uzv danas a prosli tjedan beba 4 kila , sad sam 40+3...
zao mi je sto ste bolesne neke a i vidim da ima trudova... jupi :) kod mene je na 20 ravna crta i dalje.
plodna voda me bolila ali disem duboko na usta pa se prezivi... nije strasno, zbilja,pogotovo u usporedbi s trudovima... ako ih ikad budem imala...
E pa nemogu vjerovati,nema me koji sat a vi se raskokodakale,nemogu vas pohvatat!
Ugl.Crnka cestitke,nek je sve ok proslo!
Nixie,hvala ti na info,super sto je tako dobro!Osoblje pogotovo!
E sad moj pregled:dosla u 11,izasla u 12:30..lagani popizditis sam dobila!Vratila mi se dokica s bolovanja pa ju svi pozelili!Pregled ok,prst otvorena(u mj.dana gledana od pet dr,jos se nemogu dogovoriti jesam li prst ili dva),voda mlijecna(napokon),ovaj put uopce nije bilo bolno,malo pritisak u trbuhu,ctg uredan,opet u cetvrtak pa ce valjda i uzv biti!Ugl...nista ni kod mene nova,rekla mi samo da se sada puno puno setam,da je to jos najbolji pokretac...eto ja setala kasnije dva sata skoro,sve me zivo boli..lezim polumrtva sad!
Prvo: Čestitka crnki!
Dalje: meni eto danas termin, obavila ujutro veeliiki shopping, šetala 2 sata, odspavala sat vremena, sad ispekla kolač...osječam se kao da neću nikad rodit
Sortiraj odgovore
Najstariji