Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    17. Ožujak 2015. 21:32

Krumpir hahaha

A pukla sam, puklo me na tugu.. ne znam ni zasto... Imam feeling da gubim razum a nemam se di isplakat moram cekat da svi odu spavat da mogu plakat u miru bozjem...

Ili u wc-u ali ne smin predugo jer ce mi se vidit crvene oci.. Ah... I ako mi jos jednom zazvoni telefon( ko fol odjednom svi imaju neko glupo pitanje i kao usput jesi rodila) bacit cu ga kroz prozor... 

Uopce nisam gladna. Stalno sam zedna i jedu mi se jabuke i naranče... A kupila sam mikado s rižom ali nije mi gušt uopće :'( I dobila sam skoro 20 kila ukupno u trudnoći, ne znam jesam to tu napisala već.Nisam tako velika koliko bi očekivala da budem s 20 kila viška pa se tješim da će sve otić. Nove cure dobrodošle. Ode sve nove rađaju u roku 24 sata otkad se jave haha

• Loreen
    17. Ožujak 2015. 21:47

A i moj cini mi se....Danas popodne sam histerično plakala od smiha , brat valjao gluposti i sad brat otišao kuci do nedilje i tako mi fali jer onda manje mislim na gluposti a kad je tu mi kida živce koliko zna bit naporan , na faxu je i stalno pare žica. 

I sad mi je tako depresivno ovako samoj, a ova moja baka čita osmrtnice na internetu i stalno nešto komentira i to me toliko nervira da bi joj najradije zalijepila usta selotejpom.... 

I stalno nesto pita u vezi skajpa koji koristi ( a ima 73 godine) i hoce da joj pokazem na fejs a meni živci tankiiiiii.... Morat ću se i ja poć isplakat  čini mi se... Ne mogu više trpit ljude. NIkakve ljude.

Ana76
    17. Ožujak 2015. 21:55

hahahahaha...cool baka!
    Blago tebi,vec si isplanirala kave za sutra...a ja nista konkretno,skuhat rucak,oplesti opet zescu generalku i event.prosetat naseljem...sestra danas samnom skoro cijeli slobodan dan ispucala,a na druge kave nemam zivaca ici!I meni svi bas idu na zivce!
    Danas sam skroz ok zenskoj na poruku jesam li rodila odg. samo "ne"!Ona dalje pisala,nist joj vise nisam odgovarala,sad mi neugodno al jbg bila mi tad zuta minuta!

• Loreen
    17. Ožujak 2015. 22:06

hahahahah, Ana, potpuno te razumin!! I bas mi je drago sto joj nisi nista odgovorila tako bi se ja volila na nekom u iskalit! I nek mi odfakaju svi od mene!

Imam sad konkretno pitanje; kad počnu trudovi, treba li stalno ,,tiskati,, po malo da se beba spusti bolje ili ne. Ne mislim na ono luđačko tiskanje nego ono laganini malo.... To mi danas baš baka govori pa me zbunilo jer sam ja mislila da ne smiješ tiskat nimalo dok ti oni ne kažu

Ana76
    17. Ožujak 2015. 22:18

Ne,ja nisam nista tiskala dok mi nisu rekli oni!Mislim da cak neke dobiju nagon za tiskanjem a jos nisu potpuno otvorene pa se onda moraju suzdrzavati od toga dok se potpuno ne otvore a to je vjerujem grozno!Onaj dio kad sam ja rekla da moram tiskati a cistacica pokraj mene prala pod i rekla"pa tiskaj",mi je skroz u magli sada ali znam da sam onak se odigla u polusjedeci polozaj i stvarno pocela tiskati jer je to zbilja jaki nagon koji mozes usporediti(malo bljak usporedba)sa nagonom za povracanjem ili proljevom bolje receno.jednostavno nemoguce ili tesko kontrolirati!Onda su se sletili oko mene i babica mi je rekla da kad mi ona kaze da mogu,onda da tiskam i tako je i bilo,u tri truda je izasla!

phived
    17. Ožujak 2015. 22:23

ej cure, ja bila na nekom rodinom tečaju o porodu i baš sam mislila kako će mi to smirit strahove, a ono šipak... još mi je gore sad jer one nimalo nemaju povjerenja u doktore. 
    baš me panika ulovila. i odem s mužem na večeru, a on sve moje jadikovke okreće ili na šalu ili mijenja temu. misli da će mi tako bit lakše. imam osjećaj da me nitko ne razumije. osim vas  ovaj forum mi je spas  a da ne govorim da sam sita ljudi koji stvarno nemaju pojma o čemu pričaju...

loreen, koliko ja znam tiska se samo kad ti babica kaže i to pred sam kraj, a da do tada treba prodisavati trudove. babica ti kontrolira tiskanje da ti spasi i opusti međicu koliko može... tako su barem nama na tečaju objasnili

• Loreen
    17. Ožujak 2015. 22:27

Hvala cure, i mislila sam da je tako. A recite, kako se diše? Je li kad prodisavas one prve trudove dišeš duboko ( na usta , nos ili oboje?) a kad su oni jači da ko pas dahćeš i onda duboko dok je pauza od trudova? Sam dobro shvatila?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.