A na mene ovo sunce djeluje ko sedativ sidim 5 minuta na suncu i odma lec u krevet. Svaka vam čast na energiji i volji, ja već misec dana nisam podigla s poda šta mi padne jer ne mogu pa čekam muza da on to obavi.
Cure, 20.3 je pomrcina Sunca i to najveca u zadnje vrijeme... Na kraju cemo rodit u petak ujutro na pomrcinu sve :D
Idem u djir nekih sat vremena malo glavinjat...
Pozdrav cure…. Čitam vas i pratim…. Saznam nešto novog
Meni je danas termin, bila sam na ctgu i pregledu, al plodnu vodu mi nije provjeravala
Otvorena sam i dalje 1cm već tjedan dana....
Trudove nemam, samo pritisak na mjehur.... Sad sam i ja u iščekivanju :)
Miha dobrodošla.
Leptirica evo ovi bolovi bas jaki i konstantni jedino šta kad mi se stvrdne trbuh to me ne boli pa sve mislim da su lažni. Svejedno se odoh otusirati u slučaju da ipak krenem.
Loreen pa ti i Ana ste ko Forest Gump u klasi trudnica divim vam se koliko možete šetati .
Evo ja se vratila,ubila se setanjem!Sad i mene ledja raskidaju al znam da su od silnog setanja!Mislila sam jos sa svojima otic do centra al ipak bi mi bilo previse sve to za danas,samo cu im mahnuti sa kuta ipak!hihihihi
Curke leđobolilice...drzim vam fige da vas rasturaju do ujutro kad vec mene nece sreca!
Dragana meni nisu toliko jaki,ali su prisutni. Ja danas nisam šetala jer me iscrpilo čekanje jutros,ali zato sam nakon malo sna opet čistila... Otkud energija ni sama ne znam..
Meni se rađa kad je sunce i toplo, u nedjelju je kiša pa eto može Loreen tada.
Sutra moram opet ctg i plodnu vodu mi danas nisu gledali jer mi je sutra termin ali sam morala cekati dva sata da mi to kažu.Onaj moj ludi dr mi rekao da idem danas, luda kuca..
Brige me idem sada kolac praviti..
Sortiraj odgovore
Najstariji