Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dragana31
    17. Ožujak 2015. 22:54

Ma iskreno te RODA-e nije da nemaju nekih ok akcija ali brate ima tema u kojima su totalno zadrte. 
    One ne vjeruju u ginekologe, pedijatre, cijepljenje, rodilista, pelene, dohranu, ono cili im se svit vrti kako dojit do tridesete i kontrirat modernoj medicini. 
    Zalazu se za prirode kod kuce uz doule te primanje bez medicinskih intervencija valjda da proguraju ljude iz svojih redova radi zarade, a jedan od načina je da šta se vise bude pljuvali po rodilistima tako ce one lakše doc do svojih nauma pa idu okolo plaše trudnice da su rodilista mesarnice tako da ako ih slušaš lud Udjes u rodiliste.
    Ja vjerujem doktorima i poslušati cu svaki njihov savjet i preporuku jer svi smo ljudi i vjerujem da ce doktori radit ono sto je najbolje i za mene i za bebu.

Ana76
    17. Ožujak 2015. 23:00

E moj majmuncic ne da se rita sada nego me izludjuje vise jer sam umorna i hocu spavat ali on navijen 100 na sat!Dva dana se smirio,ja mislila to je to...ma klinac,evo njega opet!

• Loreen
    17. Ožujak 2015. 23:07

Ja ne volim krajnosti  ni s jedne ni s druge strane. Npr. meni je grozno sto su dosad cijepili novorođenčad protiv hepatitisa B , sad su to ukinuli, isto tako mislim da je nepotrebno tako male bebe uopce cijepit jer ne shvacam kako one mogu razviti imunitet na nesto ako njihov imunitet nije u potpunosti razvijen u smislu da nisu samostalne jos.... Isto tako se slazem da bi bilo super da u bolnici sve imamo doule pored sebe tj osobe koje poznajemo i sigurno da strah utjece na tezi porod ali to da radjam kod kuce bez potrebne aparature mi je malo stravicno jer nikad ne znas sto moze ne dao bog poc po zlu i koliko ti je brzina djelovanja bitna. A i ja se nadam da je doktorima u interesu da zdravi fetusi postanu zdrave bebe i da mame prezive :) Jer nisu bas svi doktori poremeceni i bez osjecaja za ljude pa ce se ponasat ko mesari iako imam svakakvih budala ali njih ima u svakom poslu ....

Ja zbog njihovih prica imam osjecaj da idem na klanje a ne na porod.. Eto, tako su utjecale na mene...

• Loreen
    17. Ožujak 2015. 23:10

Ne znam vise di da gledam o disanju na porodu jer ima toliko ,,teorija,, ali nadam se da ce me babica uputit .. valjda ce bit ok... mogu se samo nadat najboljem... jer drugo mi nista ne preostaje.

• Loreen
    17. Ožujak 2015. 23:14

Znači dugačak udisaj i onda puhanje svjećica sebi u bradu 

Dragana31
    17. Ožujak 2015. 23:18

Ja zbog njihovih prica imam osjecaj da idem na klanje a ne na porod.. Eto, tako su utjecale na mene…
    Da Boze sačuvaj kontraefekt su postigle totalno i zbog toga vise nista ne čitam s njihovih stranica jer ispada po njima da ginekolozi su tu da te razrizu, siju na živo i naskoce na trbuh ono u smislu bolje ćeš proc ako rodis na livadi nego u rodilištu, a ne daj Boze   Da ne dojis iz nekog razloga bar 6 mjeseci dite ce imat astmu dermatitis, poremećaj u prehrani i sto sranja.
    Ma sranje zaobilaznim ih u širokom luku.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.