Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    leptirica3
    17. Ožujak 2015. 15:55

Ajmo sada samo cekamo koja ce prva!!
    Meni je sutra termin, a moj stomak umjesto da se nastavi spuštati on sve viši...

• Loreen
    17. Ožujak 2015. 16:04

Znači plodna voda mi mora bit mliječna da bi mali odlučio izać?

• Loreen
    17. Ožujak 2015. 16:08

aaa. evo sad citam nalaz i pise ; mliječna plodna voda? je li to jupi ili  joj?

Ana76
    17. Ožujak 2015. 16:15

Tebi isto mlijecna??
    Daaa,to je jupiii!Beba  sazrijeva,znaci da ce uskoro htjeti van!Ja i ti Loreen smo blizu skroz cilju!Sad cu opet cim noge odmorim u setnju duzu ali sama da budem brza,mala me usporava pa se sa njom vucem i mislim da to onda nema ucinka!Briga me jel drugima glupo da ja hodam sama,meni je glupo vise biti trudna!!!

• Loreen
    17. Ožujak 2015. 17:09

Anaaa, hahahaha , a meni se sad ne da rodit hahahahah

Osjecam se umorno danas i poc cu posli malo u djir isto i onda uvecer nadam se ranije u krpice.... 

Mislim da mi je zbilja iscurio sluzni čep ili me je možda ručno malo otvorila ja ne znam zbilja sto mi je napravila znam da me dobro čeprkala neko vrijeme.... 

U subotu je prvi dan proljeća? Može i u subotu što se mene tiče :D Nije mi priša, dogovorila sam nekoliko kava a lipo je vrime i baš mi se šeta. Haha Ako bude kiša onda ne želim vise bit trudna ali dok je sunce može jer se tek sad dobro osjecam 

Ana76
    17. Ožujak 2015. 17:22

Tak i ja,cim je suncano...ma ok je,mogu jos durat ovu trudnocu dok god mogu po vani setat!Al cim je kisa,bura,ufff a kad cu vise roditi??? Ja odo u setnju,sto dulju relaciju to bolje! :)

Dragana31
    17. Ožujak 2015. 17:51

Crnka čestitam od srca i nek vam je sa sricom.
    Evo mene danas počela bolit ledja prvi put u trudnoci skroz nisko i konstantno pa se nadam da bi nesto moglo bit od toga.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.