Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    17. Ožujak 2015. 07:40

Trudnice koje brojite još sitno svaki dan vas obilazim jer i sama jedva čekam taj trenutak. A kad vas čitam i ja se polako pripremam. Ja sam si zacrtala da ću ovaj put čim uđem u 36 tjedan hodat- jer sad ne smijem previše, vježbat i radit sve ono što mi je trenutno zabranjeno (s mužem). E sad to je plan! Iako po vama vidim da idete i na kave i imate energije pa se nadam da ću tako i ja!

phived
    17. Ožujak 2015. 07:48

Drage moje, dobro jutro i sretan vam st Patrick's Day! Nadam se da ce vam pomoci  drzim fige da bar jedna danas rodi 
    Ja nemam pregled danas pa evo budna vec skoro sat, ne znam sta mi je.
    Marlameri, ja sam ti prelezala prvih pet mjeseci i mogu ti rec da se najbolje osjecam u 9 mjesecu (unatoc zgaravici, naizmjenicnim naletima energije i umora, budjenjima po noci itd.) nekako imam najvise snage i pun kufer energije

phived
    17. Ožujak 2015. 08:23

Evo jedna empowering prica o radjanju, za sve nas koje cekamo 

m.huffpost.com/uk/entry/6864878

Dragana31
    17. Ožujak 2015. 08:26

Curke jutro, ja ustala u 6 nisam mogla spavat.
    Sretni vam svima danas na pregledima.

• iska
    17. Ožujak 2015. 09:19

ocito je danas dan nespavanja trudnica...ja do 5 nisam mogla zaspati.i naravno kako nisam navikla do kasno spavati jedva sam do 9 razvukla to spavanje...
    Sretno po pregledima..nadam se da ce neka i roditi

Aleksandra2
    17. Ožujak 2015. 09:24

Jutro svimaaa! Bas sam si dobre volje iako se od zgaravice opet nisan naspavala. al sam hepi. I sanjala sam da sam rodila u sekund na putu do negdi. I onda usput svratila do prijatelja da im javim. Hahahha

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Ane12
    17. Ožujak 2015. 10:40

Pozdrav moje trudnice :D 
    pratim Vas stalno ali moj sincic od godine ipo dana mi neda mira pa ćim vidi da palim laptop eto ga...hehehe...Ja i moja bebica danas 37 tjedana točno, upravo se vratili sa pregleda i kaže doktor da bi mogli brzo :D ima noge dugačke za 41 tjedan,hhehehe...a mene sve već boli,od prepona,kukova...cila sam kilava...heheheh...kako ste mi vi sve?

phived
    17. Ožujak 2015. 11:41

evo ja popila čaj od koprive (zbog ovih oticanja) pa me smantao skroz... sad gledam kako ću leć, a žao mi...lijep dan  
    Ane meni su isto tako malu procijenili da je za tjedan dva naprednija, a evo me u 38+4 pa ništa... ja se isto tako nadala da ću do sada sigurno već roditi, a evo apsolutno se ništa ne događa, osim tih boluckanja

• Ukilele
    17. Ožujak 2015. 12:03

Curke moje da se javim! Rodila sam u nedjelju sina 3070g i 50dug! Sada uzivamo i mazimo se i nadamo se sutra ici kuci tati! Drzim fige svima vama koje jos uistinu sitno brojite! Eto mi smo se nekako ukrcali preko reda! Sretno svima i izdrzite jos samo malo!

phived
    17. Ožujak 2015. 12:04

Crnka čestitam od srca! uzivaj sa svojim bebanom! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.