Rekao je moj ginić meni da ne čine rodilište prostorije nego ljudi i da je bitno da se od zdrave majke rodi zdrava beba i da je drugo manje bitno.... Mislim se ja lako tebi rec al eto... :)
Pa i u pravu je on,kazem i ja barem nek je cisto...to mi je najbitnije!Meni se nije svidio ovaj dio koji sam vidjela kad sam sad isla na ctg,ja lezim bez trudova a zid do mene se zenska dere,sve cujem,i nju i doktore...to mi je glupo,ja kuzim al prvorotki nije bas svejedno kad to cuje!A o wc-u da ne pricam...barem tom gdje sam ja isla sa ctg-a a vjerujem i da rodilje tamo idu i sad lijepo kad primim klistir pa sa onolikom trbusinom se moram uvuc u wc doslovno 1,5x1,5m..dakle,zavuces se do skoljke da bi zatvorila vrata,ma uzas i to odmah tu do ctg-a!Pa to smrdi,covjece!hahahaha
uuu, nisam kupila domestos maramice za ocistit skoljku prije nego sjednem, sumnjam da cu moc cucat nakon poroda.....
ja sam onaj podlozak papirnati koji se stavi na skoljku.neki dan u dm slucajno vidjela pa kupila
Ja sam uzela i jedno i drugo,trebat ce vam to!
Jooj,menii sutra termin a nekako imam filing da ce jos dan dva se produzit,nadam se samo ne duze
Sortiraj odgovore
Najstariji