Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    16. Ožujak 2015. 17:07

Radjas u njihovoj,kad silazis sa stola nakon dva sata obuku ti te gacice tvoje i uloske ti natrpaju jer dosta krvaris u pocetku,dotad na stolu imas neku krpu izmedju nogu,nakon sto te dovezu u sobu,lagano te otusiraju(ja se nisam mogla sama,tresla se ko prutic)pa ti obuku tvoju spavacicu i legnes na krevet!Nakon par min.kroz pola sata donose i tvoj smotuljak cvrsto zapakiran i onda se mazite i pazite!
    UFF JEDVA CEKAAM!!

Ana76
    16. Ožujak 2015. 17:52

Evo ja upravo citam neki drugi forum otprije 2-3 godine,slican ovome,"kako ste se osjecale pred porod"i kao da citam nas cure!

To se bas nemoze najbolje opisati jer to svaka dozivi isto a opet mozda drugacije na neki nacin...ja znam samo da me zbilja vise nista,nista nije boljelo,bila sam tako sretna kad sam cula da place,kad su mi je stavili na prsa nisam osjetila niti izlazak posteljice,niti sivanje...samo smo se gledale,a ona onako malena prvo je plakala i tresla se pa kad sam ju pocela maziti i ljubiti po glavici i onako smirivati odmah se umirila...nesto neopisivo,bas kao da zna da sam ja njena mama i da je ona dio mene...nesto prekrasno!

phived
    16. Ožujak 2015. 17:56

aww, super! baš me zanima kako će meni biti, ja mislim da ću plakati ko kišna godina 

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 18:02

ja mislim da cu ja bit u komi i necu ni vidit dite jer ce mi tlak bit na minus deset i onda mi sve blišti pred očima...alii valjda cu ga moc namirisat 

Ana76
    16. Ožujak 2015. 18:13

Loreen ja ti imam stalno nizak tlak 90/60,80/70...katastrofa,smrdala si ga rigoroznom dijetom ali u trudnoci mi je bio idealan,dakle stalno 120/70 do kraja trudnoce!U ovoj trudnoci mi je isti,uopce nisam imala problema stim!
    Ti sad u trudnoci imas nizak tlak?

leptirica3
    16. Ožujak 2015. 18:22

Cure baš se osjeti da smo pri kraju, da smo umorne i sve nam dosadilo. I jedino što želimo da što prije upoznamo naše ljubavice,mrvice male..

Ana76
    16. Ožujak 2015. 18:26

Evo cure,nasla sam nesto sto bi trebalo potaknuti trudove,hahaha:

This is one that every pregnant woman can do:
    A version of Murphy's Law - if you are not prepared it will happen.
    - Unpack your hospital bag.
    - Do not shave.
    - Let your partner go off with his friends, far away.
    - Go walk the mall because surely your water will break in a public place.

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 18:30

Ja cu veceras raspakirat bebinu robicu i ponovno je oprat hahahaha i necu se oprat ni obrijat danas i bila sam u Jokera na kavi ali nista mi nije puklo :) a dragi vec je daleko tako da.. Ako ne upali odustajem od svega...

Ana, tlak mi je uvik nizak... I sad mi je bio nizak zadnja dva puta ne mogu se sjetit koliko.. Zato meni trebaju dvi litre vode na porodu a ne pola litre :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.