A znate da se i ja nesto premisljam,al za ozbiljno da bi mogla jos jednom tu svu robicu oprati jer mi se bas bas osjeti omeksivacali onaj za bebe sensitive mada sam ga samo mrvicu stavila ali ne i na duplo ispiranje!
Ma...a kad si ga nakrkam za svoju odjecu kad perem,nista ga ne osjetim
Ana, ja uopce ne stavljam omeksivac na robu sad kad beba treba doc jer mene nekad koža svrbi i od onih sensitive dječjih pa me strah da beba nije na mene... Stavila sam samo onaj kokolino jastučić u tu vakum vrećicu da miriše ipak na nesto fino :)
Ma znam i ja da se ustvari nebi trebao ni stavljati omeksivac,ali mislila sam ono..to je vec prana robica,od male je,nije nicija tudja pa mi nije bila bas onak mekana pa sam stavila mrvicu samo i sad se nakraju osjeti bas!A isto me strah da nebi dobio osip od toga!Ma sad cu ja to odmah sve u masinu strpat i na ispiranje!A bebaca cu kupati samo u par kapi masl.ulja,tako mi je patronazna rekla da malu kupam prvih mj.dana pa cu i njega tako
nama su na tecaju dali popis stvari koji idu u torbu za rađaonu i torbu za rodilište u sobu.u torbu za rađaonu tj boks ide malo ručnik,zdrastvena i trudnicka knjizica,papuce(za tusiranje),jednokratne gaćice,pamučni ulošci,bočica vode
u torbu za rodilište : ručnik,papuče,dvije pidžame,pamučni ulošci,nekoliko pari gaćica,toaletni papir,papirnati ručnik i čaša,za dijete : pelene i vl.maramice
Ja sam isto niskotlakas, cijelu trudnocu su mi usi bile zacepljene. Zato se i bojim epiduralne ko vrag tamjana Tek na zadnja dva pregleda mi je bio normalan, al to je zato sto sam jela slano prije njega.
Ja racunam da ce adrenalin spasiti stvar
e i Ana znas da preuređuju rodilište pa su po 4,5 cura u sobi valjda zbog radova
Sortiraj odgovore
Najstariji