Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    14. Ožujak 2015. 23:38

Ma kratko,par sekundi..cak je bolnije kad gleda koliko si otvorena,po meni!Ja se sad nisam mogla opustit pa sam onak kao duboko disala samo da nemislim na to al nije mi bilo strasno!Gore mi je bilo u bolnici u nedjelju,prvo je bila dr gruba dok je gledala koliko sam otvorena,imam osjecaj da je imala duge nokte,onda je fino drzala tu ruku unutra i trazila od sestre da joj da tu neku cijev i nekak ju uvukla uz tu svoju ruku i nekakvu lampicu mislim da je imala...ma mislim,strasno!
    Ja skoro skocila na stolu! uhh sto te tjesim sad..al to kazem jer je ona bila gruba,ovaj drugi pregled je bio skroz ok naspram onog!

• Loreen
    14. Ožujak 2015. 23:46

a bitno da ne traje dugo...Pretprosli pregled sam prokrvarila tako da...  A uopce nije bila gruba niti me bolilo...

Ana76
    14. Ožujak 2015. 23:52

Ja zacudo nisam nijednom,al sam zato sanjala da jesam!

• Loreen
    15. Ožujak 2015. 00:03

ana, zasto ti pise da ti je terminu u 41. tjednu kad ti je beba fully baked :))

• Loreen
    15. Ožujak 2015. 00:44

hahaha

• iska
    15. Ožujak 2015. 07:04

dobroo jutroo!!!ne znam kad sam dalje 6 spavala...prebacila sam se na ljetno vrijeme..sad kad citam ta vas iskustva.bome mogu reci da je moj dr ekstra njezan.znam da nesto s lampicon i s necim pogleda ja ni ne skuzim i kad gleda jesam li otvorena uvijek mi kaze prvo opusti se i stvarno ne moze biti njezniji.nikad mi neugodno to nije bilo.

Ana76
    15. Ožujak 2015. 09:38

Evo i mene sa ctg-a na kojem sam jucer bila jedva pola sata a jutros 50 min.cak jer su oni sjedili negdje svi,pili kavicu,smijali se..a ja nek cekam jel...,nisu mi gledali vodu jer se napokon pojavio normalan dr koji je rekao da nema potrebe za gledanjem i tolikim pregledima svaki dan ako mi je termin 17.3. a trudova uopce nemam i da se javim svom dr u utorak!
    Ma mislim...maltretiraju stvarno kako se njima hoce,i onda da nedaj Boze dodje do kakve infekcije od silnih pregleda,svaki bi se ogradjivao!

Ana76
    15. Ožujak 2015. 09:42

I da,neka jadnica tamo lezi od jucer od 16h sa trudovima tek na 50-60 jer je dosla prerano pa su je ostavili i eno ludi sada jer je stalno pristekana na ctg i nemoze mrdnuti!Zato cure pliiiz ne idite rano u bolnicu,kad dodje na 5 min.onda se tek sredite i idite,osim naravno ako ima problema!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.