Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    13. Ožujak 2015. 16:50

Ja isto nisam vjezbala par miseci i isla radit pilates i sutra dan od najosnovnijih vjezbi za trudnice imala upalu misica i osjecaj da cu dobit temperaturu i bolove u zdjelici i ledjima i onda su mi rekli da je to zbog smeksavanja kostiju i da mi je bolje stat s mirom :) A ja nisam stala s mirom ali kad bi me zabolilo bi se kunila da necu vise nikad i onda opet bi :D

leptirica3
    13. Ožujak 2015. 16:53

Koliko razlicitih oblika stomaka.

• Loreen
    13. Ožujak 2015. 17:35

Ajmo još trbuhova! :)

Tina94a
    13. Ožujak 2015. 17:41

phived,
    znaci vidjelebsmo se danas na pregledu :D
    ...ona je žena fakat imala sreče... (ja sam ona koja je u čekaoni rekla "i ja bi!"). :D

Ana76
    13. Ožujak 2015. 18:17

Evo mene cure sa pregleda,prosli put sam kukala kako je malo dobio pa je sad za tjedan dana dobio 300g!Sad smo na 3600!!!Bili smo na 3280!Uff trebat ce to izgurat a i ovaj dr mi kaze da necemo jos!Plodna voda mi je ok,nije me dalje pregledao...ja se sva ukocila i sad cekam da mi zarije prste pa onaj tubus,kako vec a on kaze evo gotovo...nisam mogla vjerovati,prosli put sam kod one zenske u bolinci skakala po stolu koliko je bila njezna!Covjece stvarno su muski dr bolji od zenskih,one nekad ko da se izivljavaju!Ctg je bilo ravan,katastrofa...od trudova ni t,opet sutra ujutro idem,u bolnicu!Pa u pon.opet svom,ajoooj neda mi se vise!

Ana76
    13. Ožujak 2015. 18:18

Ja bi svog pupu pokazala,preko moba mi  nece a ovak neznam sa moba prenjet na komp...pokusat cu pa valjda uspije!

• Ane12
    13. Ožujak 2015. 18:29

Pozdrav trudnice lijepe :)
    Mi evo 36+3 ali dosada smo morali mirovati jer je prijetio prijevremeni porord, lažni trudovi, kontrakcije, sada sve prošlo..hehehe...Ali već me polako sve boli, zdjelica, noge, prepone...nadam se da neecmo još dugo morat čekat :D

• iska
    13. Ožujak 2015. 18:39

znaci ana stvarno bi ja i ti skupa mogle u rodilište kad ni tvoj beban nece jos :)

leptirica3
    13. Ožujak 2015. 18:50

I ja ću vam sutra poslati svoj stomak, ako ne rodim veceras,hahahhaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.