Loreen, moj je skoro ko tvoj, a ja sam tek na punih 38! Pokusat cu uploadat kad dodjem do laptopa. Moja cura je ful visoka pa je dijelom i zato. Ne znam koliko je teska jer mi ne rade uzv 😣
Inace danas sam bila na pregledu, kaze dr uloziva za clanak prsta. Radili mi i ctg, a beba paji... Pa su mi tresli trbuh! To mi je bilo uzasno!!!
Ali evo dobra prica - cura koju srecem vec treci petak mi se pozalila kako je prenijela pet dana, da vise uopce ne zna sta su pravi, a sta lazni trudovi, da joj sluzni cep danima ide i da joj je dr rekao da se cak obnovio! To smo pricale taman prije nego cemo ic davat urin. I vrati se ona puknutog vodenjaka!!! Tako smo svi bili sretni radi nje! Odmah su je poslali u rodiliste 😃
39..u utorak mi termin...a mali je dok ne pocne mala rastezati noge pa se izobliči haha.nekad se cudim koliko ljudska koza more biti rastezljiva.
Meni su isto morali malog budit dvaput na ctg ono ga medicinska tresla kroz trbuh jer je spavao... Zato sam ležala full dugo tamo.
Ja sam isto tako sve nesto otvorena amo tamo i ne bi se cudila ako je ovoj zarastao cep da meni zaraste cerviks haha
Ako mi je zdjelica rastezljiva ko koža bit će dobro
Ma čudno je samo što mi trbuh izgleda ogroman jer sam ja mala. I nisam puno se raširila na druga mista pa mi onda trbuh pari još veći... Ali kažem da se punim vodom ko luda tako da se sad bolesno mažem kremicama svugdi da ne popucam zadnje dane jer ta voda me toliko rasteže čini mi se...
A nebitno kakav je stomak bitno da sve prođe dobro. Evo, ja s ovom trbušinom trčim uz stepenice bez po beda... Mogu šetat satima dok mi se ne počne spavat haha.. Danas mislim da necu nigdi ic setat.. Ne da mi se nekako... I ne vidim koja je svrha te šetnje
Radit ću vježbe neke pilates malo... Da se razgibam.
Iska u 39. tjednu a trbuh tako fin i malen.. ah... Ja mislim da tete s malim trbusima lakše rode.. Kad vidim veliku tibu pomislim na krvoproliće
Ja priko moba ocito nemogu sliku stavit. a i nikako da mi ucita loreenin drob. kad budem na laptopu cu valjd moc
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
phived, ne znam jel volis jogu meni je ovaj video zakon za razgibavanja malo https://www.youtube.com/watch?v=44fYnoSLL3c
pa ne znam.mozda bolje ne..ako nisi bas nista vjezbala u trudnoci.bolje se strpiti jos malo...radije se setkaj pomalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji