Evo cure i ja s pregleda jutros. Kaže ginic skroz zatvorena vidimo se za 7 dana. Uvz mu ne radi pa ne može procjenitelj bebu tako da nista ceeeeekam.
Pa di će više rast! Dosta je bilo, vrijeme je da krene van :D
Kao što smo se sve dogovorile, petak 13. je i mjesec i sve to... ajmo bebači, ajmo!
Can't stop the signal.
Meni se isto čini da ti je baš narasta u 2 tjedna. al u svakom slučaju svaka ti čast jer je poprilično velik, moj je upola manji i ne mogu ništa od njega tako da vjerujem da ti nije lako
Tak je i moj nekako otprilike velicine samo sto je meni jos vise u ledjima plus to tvoje naprijed i mene ima jos posvuda,ti si skroz super!
Dvenas, meni se cini da beba već leži nisko .. nekako mogu zamislit da je u polozaju u kojem treba bit ali ja se bas ne kuzim u to...
Moj dubi na glavi vec skoro 12 tjedana. Ocekujem da ce mu glava bit sva široka ko ragbi lopta , da će bit sav plav i smežuran i nikakav od veličine a ako prenesem da će se smežurat u vodi... U svakom slučaju očekujem da mi neće baš bit prekrasan jer je ja mislim sav nagnječen unutra već sad, svaki doktor mi je rekao; ajme koja gužva....
Ja se isto bojim samo da ne bude komplikacija jadničku malom ako ja ne budem mogla izgurat, toga se bojim ali piše da su prijatelji djece u bolnici vjerojatno to znaci neprijatelji majki jer ne moš i jare i pare.... Nisam još toliko u strahu po osjećajima koliko su mi nekad misli konfuzne... Meni još curi kad šetam i kad kašljem ali zbilja mislim da je prosto nemoguće da je to vodenjak... Možda sluzni čep ili nešto. Znači ono rodit ću do za dva tjedna jupi haha
Danas je lip dan, mogla bi ić u šetnju ali masna mi kosa pa mi se ne da pa ću otić popodne... Nemam bas više para pa mogu samo razgledavat izloge... Sreća sve sam kupila sto trebam... Bar se nadam...
hahahaha, Loreen ja moram reć da baš zavarim na svaki tvoj komentar! brutalno si iskrena i to mi je super.. sve se mi uglavnom tako osjećamo al ti to baš živopisno opišeš
Je,dan je odleican i ja idem sad na tusiranje i isfenirat se za nedaj Boze ak mi se ko smiluje pa htjedne porodit a u mene kosa nikakva,puj puj!hahahaha
Nemogu se nikako sjetiti dali sam taj dan na porodu bila nasminkana ili ne..neide i gotovo ali po slici sto me sogy slikao cim sam malu u sobu donjela,bila sam ok..nista razmazano i tak.pa sad neznam!Znam samo da sam imala ful dugu kosu i stalno ju fenirala tih zadnjih dana iz dosade i onda ju na porodu svezala pa na slici izgledala ko metla!Uff koja muka...hahahaha
Jooj, nemam vise živaca za ništa pa se ne mogu pravit fina
A i probudila sam se nešto živčana ne znam zašto, ništa previše ali hocu da me svi puste na miru danas...
Dvenas, jesu ti to hlače od dragog? Ja nosim bratove hahahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji