Evo friske info, ja sam na patologiji, na mirovanju.Sket nije tu, Dubovecaka smo ispratili sad u petak, a Matoc ostaje jos ovaj mj...
pa ostatak ekipe 😉 jaksic, blagajic, rebic, lerotic, batinjan, radikovic, josic... Pa tko nas zapadne 😊
Nije nam bas velik izbor ostao!! Ali se mozda do 4 mjeseca 2017. nesto i promijeni!
S blagajicem nemam bas dobro iskustvo pa se stvarno nadam da ce on negdje otici...ali kakve sam ja srece znam da ce on biti taj dan kad ja budem u bolnici!!
Ma neka bude tko god, samo da sve to cim prije prođe, već sam nestrpljiva 😄
ja sa sigurnoscu mogu reci da je jaksic ok...on mi je vodio citavu trudnocu i cak me posjetio za vrijeme poroda da vidi dali je sve u redu :)
Nisam baš posjećivala forum od kako sam rodila, ali sam sigurna da sam oko mjesec dana poslije poroda ovdje napisala svoje iskustvo poroda u Sisku i sada tog posta nema???? Zasto bi admini obrisali istinito iskustvo???
da li ima kakvih novijh iskustava iz siska? ili nitko ne zeli pisati o sisku ili svi imaju dobra iskustva?
Pošto sam ja otvorila temu bilo bi u redu da napišem i svoje iskustvo. Napisala sam već dva puta ali ni jednom nije završilo objavljeno. Pošo iz nekog razloga ne objavljuje ogromne postove, objavit ću u više poruka.
Termin mi je bio 12.8.2016. Redovno sam od 39. tj išla u TA i kako sam prešla termin za 6 dana rekli su mi da se u sljedeći ponedjeljak javim u bolnicu. U subotu ujutro u 4h krenuli su trudovi sami i oko 8 sam došla u bolnicu. Sa mnom je došla još jedna žena kojoj je to bio drugi porod. Stavili su nas sat vremena na ctg. Ja sam imala trudove, ona nije, ali joj je pukao vodenjak. Poslije sata, pregledao me dr. B i doktorica na stažiranju. On je njoj pokazivao kako i šta na meni, gurali su po meni kao po životinji, gurao mi je trbuh na sve strane, a ja sam još u trudovima. Pregled je bio užasno bolan i neugodan, rasplakala sam se poslije. Poslije je slijedio klistir koji je isto bio užasan jer sam imala trudove i toliko te napinje sve da misliš da ćeš sve izbaciti iz sebe, a babica ti još kaže nemoj tiskati!!! Na wc-u mi je došlo slabo i problijedila sam pa se babica bojala da se ne srušim i cijelo vrijeme bila sa mnom što baš ne pomaže kod opuštanja da obaviš šta trebaš. Poslije je slijedilo kratko tuširanje samo donjeg dijela tijela jer se babica stalno bojala da ću se srušiti. Oko 10.30 su me stavili u rađaonu, prikopčali na ctg,a bila sam samo 3 prsta otvorena. Znači nema šetnje, lopte, ničega,....... Od tada samo ležanje. tad je i muž smio k meni.
Sortiraj odgovore
Najstariji