Ja nisam nosila plan poroda jer sam se bojala da će me poprijeko gledati zbog toga, ali sam zato baš sve rekla i šta god sam rekla to su i uvažili :)
Bok cure :)
Ja sam rodila prije sedam godina.
Zaista se ne mogu pozaliti-sve bilo u redu.
Na porodu bili dr.Dubovecak,Sket i Radikovic.
Za dva sata-beba bila vani.
No,naravno da ima i losih iskustava.
Mojoj kumi i mojoj frendici su ugrozili djecu cekajuci da rode prirodnim putem..
Kolegici je dr.Jaksic spasio djete iako je bilo posljedica,koje su se mogle izbjeci..
Zato.me iskreno strah,trudna sam i rodila bih naravno ovdje..
Zaista je i do lijecnika koji se potrefi a i do procjene situacije..
Mislim da svaka bolnica ima i dobrih i loših iskustva, to je neizbježno. Ima brdo loših iskustva i iz Petrove, Sv. Duha, Vinogradske, tako da nije neko osiguranje ako se ode rodit u Zg da će sve proć super i obrnuto...na kraju cijele priče, stvar je sreće da naiđeš na normalnog doktora i još bitnije normalnu babicu, a omjer tih šansi je u svakoj bolnici podjednak :)
Ja u zadnje vrijeme čujem više pozitivnih nego negativnih priča iz SK rodilišta, pa mi je to nekako ohrabrujuće :)
Evo mene s jos jednim pitanjem 😄
Da li je moguće nekako se pripremiti kako bi se izbjegla epiziotimija (rezanje). Naime, čitam da postoje kojekakvi gelovi za masiranje međice, ali iskustva cura kažu da je to sporedno i da najviše ovisiš o babici i kako ce te pripremiti. Da li netko ima info kakvi su po tom pitanju kod nas?
Na mom porodu prije 6 mjeseci babice su potrošile cijelu bočicu baby ulja i masirale me tokom cijelog izgona i nisam pukla.
Nisam se pripremala kroz trudnoću mada sam mislila jer mi je trbuh jednostavno smetao.
Evo, sto mi se vise blizi termin to vise loših slučajeva cujem za sisacko rodiliste. Navodno da su svi dobri ginekolozi otišli, ostali debilceki koji si bas nedaju truda oko rodilja. Sad nedugo mi je poznanica bila u trudovima skoro 3 puna dana, naravno da pred kraj vise nije imala snage nizašta, druga je popucala nenormalno iznutra i izvana... Pa ajde, friske mame, popravite malo statistike i ispričajte pozitivna iskustva 😄
Pa kuda su otisli?
Sve su isti ginekolozi koji su i bili:Sket,josic,blagajic,rebic,dubovecak,radikovic,jaksic..
Koji je to tocno otisao?
Ako vec navidis,reci i ime..
Sket je otišo prije skoro godinu dana, navodno i Jakšić. Moram priznat da ne poznajem previse doktore iz bolnice, pogotovo ne poimence ali mi je babica iz bolnice rekla da su svi dobri otišli na bolje uvijete rada...
Sortiraj odgovore
Najstariji