Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klokanica
    12. Svibanj 2015. 13:41

Draga shiva, možete pročitati članke: https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/rani-simptomi-trudnoce-317 i https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/koji-su-najcesci-prvi-simptomi-trudnoce-1892

Marlameri
    13. Svibanj 2015. 07:52

Mi smo 2 godine pokušavali i skoro svaki mjesec sam imala neke simptome i znala mi je kasnit jednom i 6 dana. A onaj mjesec kad sam stvarno ostala trudna napravila sam test dan prije nego sam trebala dobit i odmah mi je bio plus. A taj mjesec nisam imala nikakvih simpotma već sam imala jedan kupljeni test pa sam ga napravila više iz navike. I rano sam došla doktoru tako da se na UZV nije još ništa vidjelo pa me je i uplašio da nije vanmaternična. Sad bih pričekala barem 6 tjedana jer ona 2 tjedna iščekivanja hoće li se vidjet plod su mi bila strašno stresna. Ali razumijem želju da se što prije sazna jer sam i sama takva. Znala sam napravit po nekoliko testova, a svi bi bili negativni. Uglavnom od tih ranih simptoma ovaj put nisam ništa imala do nekih 5-6 tjedana kad su me počele bolit grudi i maternica kao kad trebam dobit mengu. Sa 7 su mi počele mučnine. Ali onaj period od ovulacije do neočekivane menge baš ništa nije ukazivalo na to da sam trudna. Sretno svima koje iščekujete plus na testu jer znam koliko to može bit stresno!!!

Gogach
    13. Svibanj 2015. 22:35

Marlameri ovo si jako lijepo napisala. Stiže virtualni zagrljaj! 
    Sretno i da porođaj bude i ljepše i lakše nego se nadaš ♡♡♡

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

• shiva2
    14. Svibanj 2015. 09:35

Cure moje drage nista od moje tridnoce dobila sam mestruaciju 

bobica9
    14. Svibanj 2015. 10:19

Žao mi je, shiva. Bit će više sreće neki drugi mjesec. Sigurna sam da te tvoja savršena bebica čeka!

• mama@
    15. Svibanj 2015. 09:23

Nakon vise od 15 mjeseci rada nas trud se isplatio. Cekam svoju treci bebicu.
    Iako sam svaki mjesec imala razne simptome poput mucnine, bolnih grudi testovi su bili negativni.
    Ovaj mjesec me u noci probudila jaka bol u grudima. Kao da su pune mlijeka i znala sam da to mora biti to. Idem mokriti svaki sat, muka mi je konstantno, mirisi mi malo smetaju...
    Nadam se da sam ista pomogla trudilicama koje jos nisu uspjele

Sanjarica
    26. Svibanj 2015. 21:50

Evo samo da vam ja napisem svoje iskustvo... Ciklusi su mi trajali 25 dana... M mi je dolazila tocno u dan uvijek... Ali u sijecnju i par dana prije nego je trebala doc ja sam onako malo sumnjala da se mozda nesto desava...zasto? Grudi su me boljele kao nikad prije,to mi je bio prvi znak sad kad se osvrnem natrag a drugo kava!! Koliko sam je voljela svaki dan popit i to 2-3 salice odjednom mi se pocela gadit i kao da mi je promjenila okus...al nisam tome onda jos pridavala paznju. I trece pospanost..i to kakva...inace sam jako hiperaktivna i stalno u motu al te dane nikako se nisam mogla naspavat i odmorit... I dosao je dan kad sam trebala dobit M... A nje nema...i sljedece popodne sam napravila test...i to ne jedan vec njih 4!! I svi pokazali +! (Jedan savjet-ne trosite pare na skupe testove od 50-90 kn jer ako se ima sta pokazat pokazat ce i onaj od 15 kn)...
    Nakon toga je sljedilo skoro pa svakodnevno povracanje i nije prestalo sve do negdje 14 tt. Eto to su bili moji prvi znaci... A vama drage cure koje zelite ugledati plusice na svojim testovima zelim jako puno srece i da vam se zelje sto prije ostvare!! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Lollypop
    27. Svibanj 2015. 09:56

Meni je malo zao sto nisam pratila simptome. Naime ja sam mislila da mi kasni zbog pcos-a..jedino se sjecam jako bolnih grudi, umora, iscjetka, i toga da mi nije bilo jasno odakle takav pms a menga nikako da stigne..sve sam zaboravila drugo..

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

dillb
    27. Svibanj 2015. 11:11

u prvoj trudnoći nisam imala nikakvih simptoma. kada M nije došla na očekivani dan, znala sam da sam trudna. drugo jutro je test bio pozitivan.

ovaj put su mučnine počele tjedan dana nakon začeća, hrana je promijenila ukus, neka hrana bi pojačala mučniu. bila je prisutna i slabost, umor, okus metala u ustima, češći odlasci na wc. bradavice su bile osjetljivije (još uvijek sam dojila prvog sina). 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.