Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maya20
    18. Siječanj 2016. 16:12

Drage cure, mjesecima vas pratim, čitam i učim...
    i evo ga, nakon 6 mjeseci- IMAMO PLUS!!! :-)
    Simptomi su bili i još jesu: mučnina na dan očekivane, bolne grudi, nesanica i povremeni bolovi slični predmenstrualnim, ali dovoljno drugačiji da me ponukaju da kupim test. Plus se stvorio nakon 10sek, a i na slijedeća 2 testa koja sam radila :-)
    Naručila sam se na kontrolu, čekam 26.01. prvi pregled... strepim, uzbuđena sam, ali nekako se pokušavam smiriti do tog prvog pregleda  i samo se molim i nadam da će sve biti u redu! 

Svima koji žele plusić- od srca želim da ga što prije ugledaju :-)

<3

Klokanica
    25. Siječanj 2016. 14:28

Drage trudnice, portal Klokanica u suradnji s Poliklinikom GinOps trudnicama daje priliku da u nagradnom natječaju osvoje najbolji tretman za sebe i svoje nerođeno dijete: jedna trudnica osvojit će vođenje trudnoće u Poliklinici GinOps.
    Prijaviti se možete ako ste trudni do maksimalno 10 tjedana te u nagradnom natječaju koji traje do 28. siječnja, ispunite nagradni obrazac u ovom članku:
    https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/osvojite-vrijednu-nagradu-vodenje-trudnoce-u-poliklinici-ginops-3873 [klokanica.hr]

• tamera
    26. Siječanj 2016. 11:29

ciao!nova sam ovdje...moja situacija je sljedeca...menstruacija mi kasni 14 dana,radila sam 3 testa clearblue.1. sam radila nakon 2 dana zakasnjenja,2.test  6. dan i treci jucer znaci 13. dan svi negativni.imam osjecaj kao da cu dobiti,ali nikako ne dolaze.ubiti nije da me boli nego kao menstrualna smetnja nije bol.inace imam bolne i redovite stvari.moj ciklus traje 30 dana.Drage moje zene pomozite mi sa vasim iskustvima!jako bi voljela bebaca ionako smo planirali ove godine jer se brzo vjencajemo.
    ima li neko da su mu testovi bili negativni,a da je ipak bila trudnoca?

tam tam

ILoveCats
    27. Siječanj 2016. 10:27

Posjeti ginekologa, to ti je najbolje.

• pochahontas
    27. Siječanj 2016. 12:52

Podrav svima 

trenuno se borim sa blagim grčevima i mučninama( preživljavam na vocu i slanim štapicima i vocnim sokovima koje si sama radim i na juhama.Sve drugo ne dolai u obir  na sve mi se diže želudac
    trudna sam 6  tjedana  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.