Meni je sve počelo sa osjećajem kao da ću dobiti i predmenstrualnim bolovima, tako da sam u tom periodu doista očekivala samo M, malo sam bila hiperaktivna u početku, a zatim sam postajala sve umornija, kad su me grudi počele boljeti rekla sam si to je to M sada dolazi sigurno, e onda više nisam bila luda za određenom hranom, mislila sam da je to faza jer nije prvi puta, onda sam dobila "virozu" koja je trajala tjedan dana, samo sam spavala, povraćala, ma užas živi, tada sam uhvatila svoj My lady kalendar u kojem je bilo upisano da me sise bole uvijek od 12-14 dana pred M, s tim da predkraj sve manje, a ovaj put nije bilo sve manje i kad je došao 15.ti dan M nema, sise bole, ne mogu jesti svoje najdraže jelo napravila test i VOILA
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Bok cure,
mlada sam i nova u ovome pa me zanima nešto. Dugo sam u vezi sa dečkom i ne koristimo zaštitu jer sam alergična na kontracepciju. Imam redoviti ciklus i nikad nisam imala problema do prošle menge. Trajala je samo 3 dana i bila je slaba, bilo mi je muka i razdražljiva sam bila i stalno gladna i sve kao da sam trudna, napravila sam test i bio je negativan. Nakon toga sam i kod ginekologice bila i rekla je da je bila samo upala i dala mi tablete (od njih bi kao to trebalo proći). Ovaj mjesec mi je kasnila menga 5 dana ali je došla i trajala samo 2 dana. Sad više ne znam da li sam trudna ili ne i šta da radim. Molila bi za neki savjet :/
Ne znam kad imas O i dali su ti odnosi zasticeni ili ne. Tj dali pazite ili ne. Ako ti je ponovno menga bila vrlo kratka odnosno kraca no inace, najbolje bi bilo da nazoves gin i porazgovaras s njom ali prije toga bi mogla napraviti test kako bi donekle maknula sumnje
Drage moje, opet ja! Do prije par dana sam sumnjala da sam trudna, al ispostavilo se da nisam, jer sam dobila . E sad, sam dobila 2.2., a zavrsila mi je 6.6., medjutim jucer ujutro kad sam ustala i otisla na WC prilikom brisanja mi se pojavio proziran sluzavi iscjecak protkan krvavim nitima, kao sukrvica, ( ne znam bolje objasniti) Jos dvas puta u toku dana se pojavio prilikom odlaska na wc, a danas nista. Ovako nesto mi se nikad do sad nije dogodilo. S muzem sam imala odnose 14.5., pa 21.5. pa 1.6.,pa 6.6 a ovulacija je bila 19.5., e sad mene zanima jel postpji mogucnost trudnoce ili je to samo neki zaostatak od menstruacije ( iako iscjedak nikako ne slici na menstruaciju)?! Svjesna sam da je ovulacija bila davno, pa je i sansa za trudnocu slaba, al mi nije jasno...jel uopce moguce da se radi o implatacijskom krvarenju?! Inace jucer i danas me boli donji dio stomaka, zadnjih 10-15 dana mi se stalno spava i imam vrtoglavice te iscjedak iz grudi... Pliz prosvjetlite me...nisam dovoljno upucena jer cemo ja i muz tek sad krenuti raditi na bebi, pa nismo do sada imali odnose kad je ovulacija, vec smo vise pratili pocetak i kraj plodnih dana, cisto zbog orijentacije...
kety0071
Drage zene, opet sa mnom problemi
Ja i muz smo od ovog mjeseca poceli raditi na bebi. Imali smo odnose u plodnim danima i na dan ovulacije, svako drugi dan odnosi. Dakle, sve po skolski. E sad, ja sam menstruaciju trebala dobiti sad u subotu, 27.6., ali jucer poslijepodne sam prilikom odlaska na wc, pri brisanju, uocila lagano svijetlo crveno krvarenje. U toku veceri se pojavile samo 3-4 kapi blijedo crvene na ulosku i nista vise. Jutros ista situacija, prilikom brisanja nesto malo krvi i ostatak dana nista osim ponovnih para kapljica na ulosku. Krvarenje ni slicno mom uobicajenom menstrualnom krvarenju, a ni bolovi nisi ni priblizno jaki kao menstruacijski. Posto je meni jucer bio 23. dan ciklusa to me zbunilo, jer sam trebala dobiti u subotu (inace imam krace cikluse). Ledja me jako bole, donji dio, stomak me ne boli, samo na momente osjetim skroz lagane grceve. Imam glavobolju i na momente vrtoglavicu. Zadnjih par dana sam strasno pospana i umorna, bez obzira koliko spavam. Jos me i prepone bole, kao da sam maraton trcala. Probadanje u jajnicima osjecam nekih 6-7 dana, pritisak kao da mi netko sjedi na njima. Sad molim vas koje ste vec iskusile cari trudnoce da mi date misljenje i kazete kolika je sansa da se mozda radi o implantacijskom krvarenju i trudnoci?! Voljela bih da nam je uspjelo iz prvog pokusaja! :)
kety0071
Poštovane nova sam ovdje ali zanima me nesto, pa ako mi mozete pomoci, primijetila sam na dojkama montgomery kvrzice, pa me zanima da li se one ogu pojaviti i ako nisam trudna.
Hajde da vam se i ja pridružim. Curila sam od 25-29.6. I mozda dan dva poslije sam imala smeđi iscjedak,sto mi nikad tako nije bilo. Prošlo opet par dana,ja 4 dana imala smeđi iscjedak,i to mi je počelo nakon odnosa. Zatim sam imala malo prozirne krvi u iscjedku. A stvar je u tome,što meni uvijek kasni vještica i što još moram čekat 19 dana da dođe. Iscjedak je prestao. Jutros u 7h,maalo otvorila oci,kad ono hoce sve van! Preskakala sam preko muža! Ali sam se uspjela suzdržat,jer ne volim povračanje a i bojim se! Evo pokušavam se smirit,jer mi se želudac non stop mrda. I imam bolove u trbuhu,ali u razmacima. Je li vama tako bilo?
NE mogu dočekat da na testu vidim plusić!!! 😃😃😃😃
Sortiraj odgovore
Najstariji