Lenicaa91 kako je proslo? T ili Ne? Savjetujem ti da se ukljucis na pdf tko planira I radi na bebi! Tamo smo sve koje zelimo bebu I radimo na tome pa si prizamo medusobnu podrsku, jako dobra ekipa!
url=https://lilypie.com]
Drage cure,
imam pitanje. Menstruacija mi kasni 3 dana sad (nikad mi ne kasni), imam sve simptome da sam trudna, osim bolnih grudi, napravila jutros test - negativan. E sad, ovo ljeto sam imala 3 kiretaže (ne pitajte kako, krasne naše bolnice..) ali mi se ciklus jako brzo unormalio i imala sam već 3 menstruacije koje su došle redovito i bile najnormalnije..i sad kasni..trbuh me boli već 2 tjedna...piškim svakih sat vremena...imam blagu mučninu...ma reko trudnoća 100%...kad ono ništa...a menge nigdje...jel imala koja slično iskustvo? Moj ginekolog je naravno pretrpan do iza praznika...
zaboravla sam napomenuti da nismo planirali trudnoću jer smo još uvijek u fazi oporavka od horora koji nas je zadesio na ljeto i radi 3 kiretaže treba malo vremena da mi se maternica oporavi, pa smo planirali se bacit na posao poslije blagdana...iako smo baš ovaj mjesec odustali od kondoma i vratili se prekinutom snošaju, tako da se nikad ne zna :P
Papaog-Nisam imala sličan slučaj, ali probaj napraviti još jedan test sutra, možda ovaj nije bio "dobar". Sretno :))
pozdrav svima..nova sam ovdje
ovako imam nepuni 46 godina , dvoje odraslije djece.
do sredine oktobra sam uzimala zastitu..posljednja mjesecnica je bila 17.11.2015
od 22.11.15 pa sve do 6.12.15 smo imali dnevni nezasticeni odnos sa snosajem.
14.12.15 sam radila podnevni urin test i pokazalo 2 crtice jedva primjetne ( blago obojene )
17.12.15 ponovila test sa jutarnjim urinom bio negativan.
grudi su mi vrele ali me ne bole , jos uvjek vjesticu nemam , a ujutro i uvece imam bolove u stomaku kao da ce vjestica doci a nema je. par puta mi je ujutro bila muka ali bez povracanja..sta vi mislite , sta bi moglo biti u pitanju ? Jos da napomenem da sm do sad imala redovno, nikad mi nije kasnila
hvala uz srdacan pozdrav
Pozdrav,
Evo mi brojimo jos mj i nes sitno. Nekad sam slusala price mame,bake i ostale zenske rodbine kakvi su im bili simptomi i mucnine tokom trudnoce. Uvijek sam se bojala,ali eto doslo je iznenada. Posto sam maloljetna bojala sam se reci mami, iako sam prvi mj redovno dobila menzes vec sljedeci mj se nije pojavila pa sam sumnjala na trudnocu. Posto smo decko i ja cesto imali odnos bez zastite mislila sam da zbog toga kasni posto mi je dosta prijateljica reklo isto. No kad vec i sljedeci mj nije dosla bili smo sigurni da sam trudna, naravno razmisljali smo kako reci kod kuce, pricekali smi jos neko vrijeme pa sam rekla mami i odma kupila test i BINGO, dvije crtice su se pojavile. Mama me odmah narucila na pregled i gin. mi odma rekla da je to bilo nes sitno iznad 3mj. Bojala sam se, ali prezivjela sam. Nikakve simptome nisam imala skoro do sad, osim izostanka M, a sad je pocela zgaravica i bol u leđima te povremena bol ko u pms-u,ali gin. je rekla da ne brinem jer se maternica priprema za porod da je inace sve super i da bebac lijepo napreduje.
Sad mi je samo ostalo jos spakirati torbu i cekati.
Da napisem svoje simptome :D
Kao prvo nisam vjerovala da cu odmah ostati trudna pa sam sve simptome pripisala PMS-u iako su predugo trajali za PMS. Pomocu ovulacijskih trakica sam pogledala kada je ovulacija i ta 2 dana smo imali odnose nakon 7 dana pocela mi je bol u kicmi i u trbuhu kao da trebam dobiti i to se zadrzalo dobrih 3 tjedna, grudi su me uzasni boljele i bila sam jako gladna i morala sam svaka 2 sata na wc. Nakon 3 tjedna tih simptoma usljedila je blaga muka i averzija prema hrani koju ublazavam cajem od djumbira. I od tada bas mi nista vise nije fino i jedem najvise voce i predvece kruh. Sad sam u 8 tjednu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji