Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lady5
    19. Kolovoz 2015. 16:41

Pozdrave drage forumasice! !!  Imam veliku nedoumicu pa bih vas molila savjet. Menstruacija mi je u 7 mjesecu uranila 10 dana. Ova sada mi je po kalendaru trebala doći pred 11 dana ali je još nema. Radimo na bebacu oko 8 mjeseci i već imamo kćerku od 7 godina. Imam pojačani sluzavi iscjedak, temperaturu koja varira od 37 do 37.3 već nekih tjedan dana , kroz dana osjećam u doljnjem dijelu trbuha neke kao grčeve, tu i tamo me boli donji dio ledja, znojim se ko luda, pa me prestane pa opet tj valovi vrucine. Stolica hm za razliku od normalnog stanja je jednom na dan ili svaki drugi dan. Test sam radila pred 4 dana sa popodnevnim urinom i minus?!

shimmer
    20. Kolovoz 2015. 11:41

šetaju li ti inače ciklusi tako?
    ja bih ponovila test s jutarnjim urinom kroz koji dan, ako se ne pojavi m.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

shimmer
    21. Kolovoz 2015. 12:30

opisivanje simptoma ništa ne znači 
    u ciklusu kad sam ostala trudna nisam imala nijedan simptom od svih simptoma koje sam imala u ciklusima kad nisam bila trudna. a baš su bili SIGURNI simptomi trudnoće 

psiha je vrlo moćna.

ili ponovi test ili izvadi betu. sretno 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• Lejla94
    24. Kolovoz 2015. 09:17

Dobro jutro,imam jedno pitanje ako je moguće da dobijem odgovor.

Malopre me frendica zvala,rekla mi je da je juče imala prvi spolni odnos sa dečkom.Bila je kod njega nekih sat sat ipol,i kada je došla kući osetila je neku mučninu juče a danas je primetila da joj se na donjem vešu pojavio neki smeđi iscjedak i sukrvica dal to znači da je truda ili ne,jer je u frci njeni ne smeju da saznaju za to ako je istina.Veliki pozdrav,Bok.

shimmer
    24. Kolovoz 2015. 09:27

ako joj je bio prvi spolni odnos, smeđi iscjedak i sukrvica su od toga.
    ako nisu koristili zaštitu i svršio je u nju, moguće je da je trudna.
    ali ne bi joj se mučnine pojavile istog trena.

ako joj bude kasnila mjesečnica, neka napravi test.

i poruči prijateljici da izabere način zaštite ako planira nastaviti s odnosima 

• Lejla94
    25. Kolovoz 2015. 14:10

Pa čim je došla od njega osetila je tu neku mučninu

• Lejla94
    25. Kolovoz 2015. 14:21

Ja ću nju sad pozvati ne mobitel,i pitaću je dal je osetila da joj je pukla himena,dali je osetila nešto da joj curi i dal je nešto osetila na vagini

• Lejla94
    26. Kolovoz 2015. 10:50

Da ja vas ne ometam,neka frendica sačeka 1,2 ili 3 nedelje ako joj koža oko bradavica potamni znaće da je trudna...a ako ne onda nije trudna.

• Lenicaa91
    30. Kolovoz 2015. 19:07

Zdravo svima.. Evo, vec drugi mesec smo moj verenik i ja radili na bebici. Prosli mesec nista, mada nisam ni sigurna da li smo pogodili ovulaciju :) ovaj mesec mi je ovulacija bila 17 ili 18, 19 sam imala bolove u desnom jajniku skoro celi dan. Ko zna, mozda je i tada bila. Vaginalni sekret je prisutan i dalje, bazalna temperatura konstantna 36.9 , menstruaciju bi trebala dobiti sutra.. ili mozda i ne :) takodje, grudi me uvek bole od ovulacije pa dok ne dobijem.. ovaj mesec nista, nisu ni bolne a ni napete. Juce i danas sam imala blage bolove u stomaku, a inace me boli samo kad dobijem i to je to. Poslednjih nekoliko dana cesce piskim.. to je to sto se tice mogucih simptoma trudnoce :) da li da se nadam? Sta vi mislite? Pozdrav :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.