Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • danncy1

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Da, u pravu si...proći će. Kazu da se treba naoružati s puno strpljenja...pa onda mi nema druge. Ma nema kod mene ni mučnina, gadjenja na hranu, izraženih mirisa, vrtoglavice a ni nesvjestice. Po računici od zadnje menstruacije danas mi je 5+0...jedva čekam UZV

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

danncy1

Da, u pravu si…proći će. Kazu da se treba naoružati s puno strpljenja…pa onda mi nema druge. Ma nema kod mene ni mučnina, gadjenja na hranu, izraženih mirisa, vrtoglavice a ni nesvjestice. Po računici od zadnje menstruacije danas mi je 5+0…jedva čekam UZV

Meni su mučnine krenule tek u sedmom tjednu, tako da ti je to sve individualno. A možda ćeš biti sretnica pa ih nećeš ni imati :-)

• linali

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Hej žene, majke, kraljice :) 
    Ja sam tu nova, mlada i neiskusna po pitanju trudnoće. Pročitala sam brdo foruma i iskustava ali i dalje tražim odgovor. Eto danas mi je 10 dan kako mi kasni mjesečnica, s obzirom da sam bila prehlađena i zadnjih mjesec dana pod velikim stresom mislila sam da zbog toga kasni, ali eto dobila sam prije nekih sat vremena blijedo crveni iscjedak, ne znam dali je mjesečnica ili nešto drugo u pitanju. Test nemam di kupit i do ujutro sam u neizvjesnosti i to me muči. Zanima me dal je netko imao slična iskustva i dal je moguće da sam trudna? Zahvaljujem se unaprijed :*

• mama@

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

pozdrav .
    vidim da dugo nitko nije na ovoj temi ali ja cu postaviti svoje simptome... Prosli mjesec sam dobila mjesecnicu uz pomoc Duphastone tableta. Mj je trajala nekih 4 dana poslije cega smo se bacili u akciju svaki dan ili svaki drugi.. Boljeli su me i jajnici i iscjedak je bio dobar. Tako da smo pokrili sve dane O (barem mislim ). I sad, nakon toga svega svaki dan imam lagane glavobolje, pritisak na stomak uz malo grcenje kao pred M. Mjesecnicu trebam dobiti 15.03.( po racunici). Dakle glava, stomak, grudi bole kad ih dodirnem jace ali samo ovako ne, ledja takoder, tj. kriza... E sad... dali je to to ili ne, ne znam.... znam da je rano za test ali rado bih ga napravila

• mama@

Prijavi adminu

linali... dali si napravila test ili jos trazis odgovor

• linali

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

mama2, napravila sam kroz vikend 3 testa sva tri pozitivna bila jučer kod gin. potvrdila to je to nema sumnje :)

• mama@

Prijavi adminu

wohoooo pa cestitam od 

maja777

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

ako vam mogu olakšati...uvijek tjedan dana prije menge mi sise nenormalno narastu i par dana me počne grčiti u trbuhu i probijati..
    i svaki put sam pomislila to je to..trudna sam...ali nista od toga..čim sam primjetila da su mi sise čudne nekako punije i ništa me nije bolilo pretpostavila sam da bi to moglo biti to...i stvarno je...na dan najdužeg ciklusa od 35 dana sam ujutro napravila test (obićna trakica iz dm.a )i pokazala se blaga crtica..doktorica mi je odmah poslala duphaston da potpomogne trudnoći i beta je drugi dan potvrdila da je beba na putu..3 dana nakon toga redovito sam počela osječati pritisak kao da cu svaki cas procuriti i redovit odlazak na wc svaka 3 sata...sad čekamo prvi pregled pa ćemo znati više...ja ostalih simptoma nemam...jedino što me već 3 tjedna mući probava..sretno cure..

• mama@

Prijavi adminu

maja hvala na opisu jer upravo takve cice i ja osjecam. nema neke boli ali su nekako punije, deblje vece. ali jos ne znam razlog hihihi

maja777

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

možda beba...neću držati fige već ti šaljem tonu pozitive...  

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.