Evo, da pridonesem malo temi i napišem svoje stvarne simptome trudnoće. Prije kašnjenja jedino bolne grudi, posebno bradavice, a s prvim danom kašnjenja "menstrualni" grčevi. Sada, sa sedam dana zakašnjenja mogu prijaviti začepljen nos i nesanicu. To je to :)
dali postoji mogucnost da sam u drugom stanju ak mi je na 5 dan kasnjenja neg test,a radimo na bebici?

hej ,ja radila test i nista.. :/  eh sada radila sam ga maloprije,a kazu da je najbolje sa prvim urinom-
?dali je moguce da je zbog toga negativan..stomak me boli iznad pupka ponekad i jajnici me znaju ponekad zabolit..dali da probam sa jos jednim testom?
Cao svima, opet ja  Evo, protice i 35. dan od predhodne menstruacije, a ja nikako da dobijem. Grudi me nekako bole od pazuha ka dole, nisu mi osetljive onako kao u PMS-u, vene po grudima izrazene, sekret je tu, bol u ledjima, i evo vec 3-4 dana bol u stomaku kao kad treba da krene menstruacija. Test sam danas radila oko 18h i negativan je. Nista mi nije jasno. Jel se desilo nekome slicna situacija, sipmtomi, a test negativan? Ljubim vas
Cao i ja sam nova al da se nadovezem,i meni je 34 dan od zadnje,lagani bolovi u jajnicima,umor,glad,iako sumnjam da simptomi mogu doci tako rano,svejedno se nadam,radila sam test 30 dana al je bio negativan pa me zanima dali je to bilo rano?hvala unaprijed...
Cao svima, opet jaEvo, protice i 35. dan od predhodne menstruacije, a ja nikako da dobijem. Grudi me nekako bole od pazuha ka dole, nisu mi osetljive onako kao u PMS-u, vene po grudima izrazene, sekret je tu, bol u ledjima, i evo vec 3-4 dana bol u stomaku kao kad treba da krene menstruacija. Test sam danas radila oko 18h i negativan je. Nista mi nije jasno. Jel se desilo nekome slicna situacija, sipmtomi, a test negativan? Ljubim vas
Kako si prosla?
Pozdrav cure, nova sam na klokanici. Pa bi molila ta pomoć jer mom nestrpljenju nema kraja. 
Napravila sam testić 23.02. i pokazao je + i mojoj sreći nema kraja a naručena sam za prvi pregled "tek" 11.03. ali simptomima trudnoce gotovo ni trga osim malo osjetljivijih grudima i ponekad blagim grcevima kao da cu svaki cas dobit. Jako sam zabrinuta pa bi molila vasu pomoc s iskustvima. Naime ovo mi je prva trudnoća na koju čekamo već 2,5godine.
unaprijed vam puno hvala
Pozdrav cure, nova sam na klokanici. Pa bi molila ta pomoć jer mom nestrpljenju nema kraja.
Napravila sam testić 23.02. i pokazao je + i mojoj sreći nema kraja a naručena sam za prvi pregled "tek" 11.03. ali simptomima trudnoce gotovo ni trga osim malo osjetljivijih grudima i ponekad blagim grcevima kao da cu svaki cas dobit. Jako sam zabrinuta pa bi molila vasu pomoc s iskustvima. Naime ovo mi je prva trudnoća na koju čekamo već 2,5godine.
unaprijed vam puno hvala
Za početak - dobrodošla i čestitam Ja ti isto u ranoj fazi nisam imala nikakvih simptoma skoro. Isto strašno osjetljive grudi i osjećaj kao da ću dobiti mengu. Kasnije je došlo neprestano trčkaranje u wc i umor.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji