Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    12. Veljača 2015. 08:33

Evo, da pridonesem malo temi i napišem svoje stvarne simptome trudnoće. Prije kašnjenja jedino bolne grudi, posebno bradavice, a s prvim danom kašnjenja  "menstrualni" grčevi. Sada, sa sedam dana zakašnjenja mogu prijaviti začepljen nos i nesanicu. To je to :)

• tinaa3
    12. Veljača 2015. 17:43

hej ,ja radila test i nista.. :/  eh sada radila sam ga maloprije,a kazu da je najbolje sa prvim urinom-
    ?dali je moguce da je zbog toga negativan..stomak me boli iznad pupka ponekad i jajnici me znaju ponekad zabolit..dali da probam sa jos jednim testom?

• vuceticeva
    18. Veljača 2015. 19:29

Cao svima, opet ja  Evo, protice i 35. dan od predhodne menstruacije, a ja nikako da dobijem. Grudi me nekako bole od pazuha ka dole, nisu mi osetljive onako kao u PMS-u, vene po grudima izrazene, sekret je tu, bol u ledjima, i evo vec 3-4 dana bol u stomaku kao kad treba da krene menstruacija. Test sam danas radila oko 18h i negativan je. Nista mi nije jasno. Jel se desilo nekome slicna situacija, sipmtomi, a test negativan? Ljubim vas

• danncy1
    01. Ožujak 2015. 20:24

Pozdrav cure, nova sam na klokanici. Pa bi molila ta pomoć jer mom nestrpljenju nema kraja
    Napravila sam testić 23.02. i pokazao je + i mojoj sreći nema kraja a naručena sam za prvi pregled "tek" 11.03. ali simptomima trudnoce gotovo ni trga osim malo osjetljivijih grudima i ponekad blagim grcevima kao da cu svaki cas dobit. Jako sam zabrinuta pa bi molila vasu pomoc s iskustvima. Naime ovo mi je prva trudnoća na koju čekamo već 2,5godine.
    unaprijed vam puno hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.