Evo, da pridonesem malo temi i napišem svoje stvarne simptome trudnoće. Prije kašnjenja jedino bolne grudi, posebno bradavice, a s prvim danom kašnjenja "menstrualni" grčevi. Sada, sa sedam dana zakašnjenja mogu prijaviti začepljen nos i nesanicu. To je to :)
hej ,ja radila test i nista.. :/ eh sada radila sam ga maloprije,a kazu da je najbolje sa prvim urinom-
?dali je moguce da je zbog toga negativan..stomak me boli iznad pupka ponekad i jajnici me znaju ponekad zabolit..dali da probam sa jos jednim testom?
Cao svima, opet ja Evo, protice i 35. dan od predhodne menstruacije, a ja nikako da dobijem. Grudi me nekako bole od pazuha ka dole, nisu mi osetljive onako kao u PMS-u, vene po grudima izrazene, sekret je tu, bol u ledjima, i evo vec 3-4 dana bol u stomaku kao kad treba da krene menstruacija. Test sam danas radila oko 18h i negativan je. Nista mi nije jasno. Jel se desilo nekome slicna situacija, sipmtomi, a test negativan? Ljubim vas
Pozdrav cure, nova sam na klokanici. Pa bi molila ta pomoć jer mom nestrpljenju nema kraja.
Napravila sam testić 23.02. i pokazao je + i mojoj sreći nema kraja a naručena sam za prvi pregled "tek" 11.03. ali simptomima trudnoce gotovo ni trga osim malo osjetljivijih grudima i ponekad blagim grcevima kao da cu svaki cas dobit. Jako sam zabrinuta pa bi molila vasu pomoc s iskustvima. Naime ovo mi je prva trudnoća na koju čekamo već 2,5godine.
unaprijed vam puno hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji