Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lela29

Broj poruka: 621

Prijavi adminu

Evo, da pridonesem malo temi i napišem svoje stvarne simptome trudnoće. Prije kašnjenja jedino bolne grudi, posebno bradavice, a s prvim danom kašnjenja  "menstrualni" grčevi. Sada, sa sedam dana zakašnjenja mogu prijaviti začepljen nos i nesanicu. To je to :)

• tinaa3

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

hej ,ja radila test i nista.. :/  eh sada radila sam ga maloprije,a kazu da je najbolje sa prvim urinom-
    ?dali je moguce da je zbog toga negativan..stomak me boli iznad pupka ponekad i jajnici me znaju ponekad zabolit..dali da probam sa jos jednim testom?

• vuceticeva

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Cao svima, opet ja  Evo, protice i 35. dan od predhodne menstruacije, a ja nikako da dobijem. Grudi me nekako bole od pazuha ka dole, nisu mi osetljive onako kao u PMS-u, vene po grudima izrazene, sekret je tu, bol u ledjima, i evo vec 3-4 dana bol u stomaku kao kad treba da krene menstruacija. Test sam danas radila oko 18h i negativan je. Nista mi nije jasno. Jel se desilo nekome slicna situacija, sipmtomi, a test negativan? Ljubim vas

• pepa9

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Cao i ja sam nova al da se nadovezem,i meni je 34 dan od zadnje,lagani bolovi u jajnicima,umor,glad,iako sumnjam da simptomi mogu doci tako rano,svejedno se nadam,radila sam test 30 dana al je bio negativan pa me zanima dali je to bilo rano?hvala unaprijed...

• pepa9

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

vuceticeva

Cao svima, opet ja  Evo, protice i 35. dan od predhodne menstruacije, a ja nikako da dobijem. Grudi me nekako bole od pazuha ka dole, nisu mi osetljive onako kao u PMS-u, vene po grudima izrazene, sekret je tu, bol u ledjima, i evo vec 3-4 dana bol u stomaku kao kad treba da krene menstruacija. Test sam danas radila oko 18h i negativan je. Nista mi nije jasno. Jel se desilo nekome slicna situacija, sipmtomi, a test negativan? Ljubim vas

Kako si prosla?

maja777

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

ja sam naime prosli mjesec imala sve simptome i nakon 35 dana ciklusa dosla vještica...Jedini simptom ovaj mjesec su grudi..izrazito bolne i osjetljive...takoder osjecam kao da me žari u desnoj dojki...Vidjet ćemo hoće li doći vještica ovaj mjesec...nadam se da neće...

• danncy1

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Pozdrav cure, nova sam na klokanici. Pa bi molila ta pomoć jer mom nestrpljenju nema kraja
    Napravila sam testić 23.02. i pokazao je + i mojoj sreći nema kraja a naručena sam za prvi pregled "tek" 11.03. ali simptomima trudnoce gotovo ni trga osim malo osjetljivijih grudima i ponekad blagim grcevima kao da cu svaki cas dobit. Jako sam zabrinuta pa bi molila vasu pomoc s iskustvima. Naime ovo mi je prva trudnoća na koju čekamo već 2,5godine.
    unaprijed vam puno hvala

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

danncy1

Pozdrav cure, nova sam na klokanici. Pa bi molila ta pomoć jer mom nestrpljenju nema kraja
    Napravila sam testić 23.02. i pokazao je + i mojoj sreći nema kraja a naručena sam za prvi pregled "tek" 11.03. ali simptomima trudnoce gotovo ni trga osim malo osjetljivijih grudima i ponekad blagim grcevima kao da cu svaki cas dobit. Jako sam zabrinuta pa bi molila vasu pomoc s iskustvima. Naime ovo mi je prva trudnoća na koju čekamo već 2,5godine.
    unaprijed vam puno hvala

Za početak - dobrodošla i čestitam  Ja ti isto u ranoj fazi nisam imala nikakvih simptoma skoro. Isto strašno osjetljive grudi i osjećaj kao da ću dobiti mengu. Kasnije je došlo neprestano trčkaranje u wc i umor.

• danncy1

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Hvala Nixie na ovako brzom odgovoru i još utješnom . Baš me neka briga i nervoza uhvatila i neznam kako ću izdržati još 10 dana. Toliko smo željeli i čekali na plusić a sad se ni ne osječam trudnom. I mi žene smo čudna bića...nikako nam ugoditi

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

danncy1

Hvala Nixie na ovako brzom odgovoru i još utješnom . Baš me neka briga i nervoza uhvatila i neznam kako ću izdržati još 10 dana. Toliko smo željeli i čekali na plusić a sad se ni ne osječam trudnom. I mi žene smo čudna bića…nikako nam ugoditi

Nisam se osjećala trudnom sve dok mi mali nije počeo divljati po trbuhu, tak da te totalno razumijem.
    Meni je to isto bilo ispočetka sve nekako za ne povjerovati. Isto smo htjeli bebu i radili smo na tome nekih pola godine i onda kad sam vidjela plusić, nekak mi bilo nestvarno  Proći će ti dani, nije mjesec 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.