Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Tina0208

Broj poruka: 2756

Prijavi adminu

tinaa

caoo..pratim vas par dana,pa bih vas pitala nesto..ovako,imam mucnine,vrtoglavice u posljepodnevnim satima,ujutro cim se probudim osjetim jaku glad,sto mi se nije do sada događalo,cesce idem mokriti,i imam pojacani zuckasti iscjedak,pa me zanima dali je moguce da su to prvi simptomi trudnoce ili je to zato sto trebam dobiti menstruaciju za tijedan dana.? :)

moguca je trudnoca,ali i ne mora bit..
    svakako pocekaj tjedan dana pa tek onda ako menga ne dode po test.. sretno..

Laura 21.08.2014 :-*

• vuceticeva

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Tina, nisam isla, mislim da je jos uvek rano, ne znam. Treba tek za 15 dana dobiti, sad bi po nekom pravilu trebala biti ovulacija, mada, ko zna kada se to odvija kod mene. Zanima me, ako jesam trudna, po pravilu kako oni racunaju, ja bi sad usla u cetvrtu nedelju trudnoce, posto sam pred kraj ciklusa imala odnose. Grudi me ne bole ali su mekane, a bradavice da i osetljive su, i vene su mi se pojavile, vidljive su, sto pre nisam primecivala, a inace sam tamne puti. Sekret je i dalje tu, u velikim kolicinama, a obicno sam ga imala kada nastupi ovulacija, a on je prisutan bio 7 dana nakon rizicnog odnosa. Umorna sam jako, i glava me boli cesto. Nocu ne mogu do 2, 3 zaspati, a ujutru se budim oko 12. U poslednja 3, 4 dana jedem kao nenormalna sto se meni ne desava, jer sam jela jednom ili dva puta u toku dana. A i vodu slabo pijem, a cesto idem u vc. Poludecu dok ne sacekam menstruaciju da stigne.

Tina0208

Prijavi adminu

vuceticeva

Tina, nisam isla, mislim da je jos uvek rano, ne znam. Treba tek za 15 dana dobiti, sad bi po nekom pravilu trebala biti ovulacija, mada, ko zna kada se to odvija kod mene. Zanima me, ako jesam trudna, po pravilu kako oni racunaju, ja bi sad usla u cetvrtu nedelju trudnoce, posto sam pred kraj ciklusa imala odnose. Grudi me ne bole ali su mekane, a bradavice da i osetljive su, i vene su mi se pojavile, vidljive su, sto pre nisam primecivala, a inace sam tamne puti. Sekret je i dalje tu, u velikim kolicinama, a obicno sam ga imala kada nastupi ovulacija, a on je prisutan bio 7 dana nakon rizicnog odnosa. Umorna sam jako, i glava me boli cesto. Nocu ne mogu do 2, 3 zaspati, a ujutru se budim oko 12. U poslednja 3, 4 dana jedem kao nenormalna sto se meni ne desava, jer sam jela jednom ili dva puta u toku dana. A i vodu slabo pijem, a cesto idem u vc. Poludecu dok ne sacekam menstruaciju da stigne.

a onda svakako trebas pricekat jos tih 15 dana.. znaci racuna se prvi dan zadnje menstruacije plus 7 dana i minus 3 mjeseca. to bi ti onda bio termin poroda.. 
    al mozda se kod tebe stvarno radi o ovulaciji...jer i one nekad znaju bit bolne i sve nekakve cudne.. ako imas bijeli gusti iscjedak onda je to ovulacija u pitanju i sad treba radit na bebici..

• Mima24

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav!
    Moja situacija je sljedeca: ne koristimo zaštitu, ne radimo još na bebi, ali kako ne prakticiramo zaštitu nego princip vađenja prije svršavanja, zanime me može li mi netko možda reći o čemu se radi. Inače mi je menstruacija skroz točna u dan, u 1. mjesecu mi je kasnila 4 dana, ali sam ju dobila. Inače mi traje od 5-7 dana i prvih 4 dana je dosta obilna, ovaj put je trajala 2 dana i bila je srednje obilna, a druga dva dana je bila samo smeđa crta.
    Nisam bolesna niti prehlađena.
    Na nagovor prijateljice, kupila sam test Gravignost, bio je negativan. Napravila sam ga prije 2,3 tjedna. Simptomi koje sam imala onda a i sad još više su: žgaravica, mučnine- ali bez povraćanja, ali imam nagon za time, mučnine su ujutro, bude nekad i popodne. Jedem podosta, umorna sam jako, imam vrtoglavice.
    Menstruaciju trebam dobit u subotu, ali nikakve simptome još nemam. Ako neka od vas ima koji savjet, svaki je dobrodošao :)

Tina0208

Prijavi adminu

ja mislim da su ti to samo simptomi pred menstruaciju... ne vjerujem da je trudnoca u pitanju osim ako nisi od onih "sretnica" kojim je dosta jedan spermic koji moze izac bilo kad..a ne samo cinom svrsavanja.. 
    savjetujem pocekat jos do drugog tjedna pa ako ne dobijes do sredine drugog tjedna onda po test..
    posto si ovog napravila puuuno prerano mozda je i lazne negativan...ali mislim da nije.. mislim da nisi trudna..

• vuceticeva

Prijavi adminu

Joj ne znam stvarno nista vise, mozda se samo opterecujem, jer zelim bebicu. Sacekacu jos dve nedelje pa cu znati sve :) Danas sam pricala sa drugaricom koja ima sina vec osam meseci, koji su njeni simptomi bili, i rekla mi je da nije nista osecala sem sto joj je menstruacija kasnila, i sto je isla cesto piskiti. Cudno mi je samo ovo sa sekretom, nikad pre ciklusa mi se nije pojavljivao, nego kad treba ovulacija da nastupi, tada, i to je to.

Tina0208

Prijavi adminu

vuceticeva

Joj ne znam stvarno nista vise, mozda se samo opterecujem, jer zelim bebicu. Sacekacu jos dve nedelje pa cu znati sve :) Danas sam pricala sa drugaricom koja ima sina vec osam meseci, koji su njeni simptomi bili, i rekla mi je da nije nista osecala sem sto joj je menstruacija kasnila, i sto je isla cesto piskiti. Cudno mi je samo ovo sa sekretom, nikad pre ciklusa mi se nije pojavljivao, nego kad treba ovulacija da nastupi, tada, i to je to.

a gle kod otkrivanja trudnoce je najgore od svega cekati... al tako je i drugacije nejde.. 
    moguce je i da nema nuspojava,al ja mislim da je to u rijetkim slucajevima. 
    znaci ne preostaje ti nista drugo nego cekati,cekati,cekati i potajno se nadati.. 

• tinaa3

Prijavi adminu

hej ,ja jos nisam dobila ,inace mi nekasni,a eto sada 5-6 dana..mozda je rano za test,sta vi mislite.?jos uvijek mi je muka samo popodne,brzo se umorim,uzasno sam zedna,gladna,ali mi je cudno cigare i kava mi se negade,a dosta mi je cura reklo koje su pusile da su im se cigare odma zgadile..i onako stomak me zna zabolit ali neka cudna bol..pa neznam sada sta da radim.?

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

tinaa

hej ,ja jos nisam dobila ,inace mi nekasni,a eto sada 5-6 dana..mozda je rano za test,sta vi mislite.?jos uvijek mi je muka samo popodne,brzo se umorim,uzasno sam zedna,gladna,ali mi je cudno cigare i kava mi se negade,a dosta mi je cura reklo koje su pusile da su im se cigare odma zgadile..i onako stomak me zna zabolit ali neka cudna bol..pa neznam sada sta da radim.?

Ako su ti redovne menstruacije, nije ti rano za test  Sretno!

Tina0208

Prijavi adminu

Nixie

tinaa

Ako su ti redovne menstruacije, nije ti rano za test  Sretno!

slazem se.. sad mozes napravit test..sretno..!!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.