Pozdrav!
Moja situacija je sljedeca: ne koristimo zaštitu, ne radimo još na bebi, ali kako ne prakticiramo zaštitu nego princip vađenja prije svršavanja, zanime me može li mi netko možda reći o čemu se radi. Inače mi je menstruacija skroz točna u dan, u 1. mjesecu mi je kasnila 4 dana, ali sam ju dobila. Inače mi traje od 5-7 dana i prvih 4 dana je dosta obilna, ovaj put je trajala 2 dana i bila je srednje obilna, a druga dva dana je bila samo smeđa crta.
Nisam bolesna niti prehlađena.
Na nagovor prijateljice, kupila sam test Gravignost, bio je negativan. Napravila sam ga prije 2,3 tjedna. Simptomi koje sam imala onda a i sad još više su: žgaravica, mučnine- ali bez povraćanja, ali imam nagon za time, mučnine su ujutro, bude nekad i popodne. Jedem podosta, umorna sam jako, imam vrtoglavice.
Menstruaciju trebam dobit u subotu, ali nikakve simptome još nemam. Ako neka od vas ima koji savjet, svaki je dobrodošao :)
ja mislim da su ti to samo simptomi pred menstruaciju... ne vjerujem da je trudnoca u pitanju osim ako nisi od onih "sretnica" kojim je dosta jedan spermic koji moze izac bilo kad..a ne samo cinom svrsavanja..
savjetujem pocekat jos do drugog tjedna pa ako ne dobijes do sredine drugog tjedna onda po test..
posto si ovog napravila puuuno prerano mozda je i lazne negativan...ali mislim da nije.. mislim da nisi trudna..
Laura 21.08.2014 :-*
hej ,ja jos nisam dobila ,inace mi nekasni,a eto sada 5-6 dana..mozda je rano za test,sta vi mislite.?jos uvijek mi je muka samo popodne,brzo se umorim,uzasno sam zedna,gladna,ali mi je cudno cigare i kava mi se negade,a dosta mi je cura reklo koje su pusile da su im se cigare odma zgadile..i onako stomak me zna zabolit ali neka cudna bol..pa neznam sada sta da radim.?
Sortiraj odgovore
Najstariji