Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marinaaa32

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

Vidjet cemo sta ce bit :)

• vuceticeva

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Tina0208, ne znam zasto, ali imam nekako utisak da se sa mojim organizmom stvarno nesto menja, pocele su i grudi da me bole, ali ne kao kada trebam dobiti, nego prema pazuhu, ne znam kako da ti objasnim to. Sutra cu ici kod ginekologa, cisto na pregled. Pa kako bude :)

• vuceticeva

Prijavi adminu

E da, zaboravih, imam utisak da mi je besika puna, i da cu se upiskiti, ali odem u vc, i ne mogu da piskim.

• tinaa3

Prijavi adminu

caoo..pratim vas par dana,pa bih vas pitala nesto..ovako,imam mucnine,vrtoglavice u posljepodnevnim satima,ujutro cim se probudim osjetim jaku glad,sto mi se nije do sada događalo,cesce idem mokriti,i imam pojacani zuckasti iscjedak,pa me zanima dali je moguce da su to prvi simptomi trudnoce ili je to zato sto trebam dobiti menstruaciju za tijedan dana.? :)

Bljubica

Broj poruka: 423

Prijavi adminu

moguće je  naročito ako radiš na bebi ili se ne štitiš
    inače, ja sam se prije pozitivnog testa osjećala jednako kao i pred menstruaciju. strpi se još malo - uskoro ćeš znat sigurno 

• tinaa3

Prijavi adminu

da,radimo na bebi,i jako bih voljela da se pokaze da jesam trudna,i naradije bih napravila test,ali opet me strah..skroz sam nestrpljiva, :) i uzasno sam umorna,dok sam na poslu najradije bih otisla odspavat pol sata.. :D

Bljubica

Prijavi adminu

joj virujem ti, sićam se sebe u toj fazi 
    najbolje se strpit još malo pa kad test napraviš da si sigurna da je to to. držim ti fige za plusić!! 

Bljubica

Prijavi adminu

joj virujem ti, sićam se sebe u toj fazi 
    najbolje se strpit još malo pa kad test napraviš da si sigurna da je to to. držim ti fige za plusić!! 

• tinaa3

Prijavi adminu

hvalaa.. 

Tina0208

Broj poruka: 2756

Prijavi adminu

vuceticeva

Tina0208, ne znam zasto, ali imam nekako utisak da se sa mojim organizmom stvarno nesto menja, pocele su i grudi da me bole, ali ne kao kada trebam dobiti, nego prema pazuhu, ne znam kako da ti objasnim to. Sutra cu ici kod ginekologa, cisto na pregled. Pa kako bude :)

ej tek sad vidim odgovor.. jesi bila kod doktorice?? sto veli??

Laura 21.08.2014 :-*

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.