Bila sam jucer na pregledu zbog užasnih bolova i jakog krvarenja i rekao mi gin da je lako moguce da je bila trudnoca (biokemijska) ali da sam s tim krvarenjem izbacila i da se sad ne moze nista vidjeti...
tak da sad cekamo jos malo i nadam se da slijedeci mjesec vec necu dobiti i da cu opet imati sve simptome nove trudnoće!
Ajme opce se ne snalazim. Hehe. Pozdrav svima. Postala sam novi korisnik upravo sada.
Molin vas pomozite mi!
Znaci ovako : imam redovno spolne odnose sa deckom i ne koristimo zastitu. Zadnja menstruacija mi je trajala jako kratko (3 dana) par dana nakon zavrsetka menstruacije imala sam rijetki smeckasto crvenkasti iscjedak koji je trajao dva dana. e sad mi kasni 6 dana. Jedino sta imam bolne i velikeeeee grudi. Uf , bojim se
Pozdrav svim ljupkim damama..kod mene je sljedeca situacija: suprug i ja "radimo" na bebi vec neko vrijeme i dosad nam nije poslo za rukom.. Ja sam dugo uzimala pilule, prestala sam prije nekih 5-6 mjeseci i samo je prvi ciklus bez tableta bio malo abnormalan i duzi, vec se sljedeci vratio na 29 dana koliko je bio prije pilula. Bila sam tada na pregledu, cisto preventivno i sve je bilo ok.
Eh ovaj mjesec sam trebala dobiti 16-og, tj. prije dva dana i jos nisam. Boli me stomak vec 2-3 dana kao da cu dobiti i imam s vremena na vrijeme veomo oskudan smedjkasti iscjedak, koji se meni inace javi prije menstruacije i traje najvise jedan dan i onda pocinje ciklus i tada je puno intenzivniji nego sada. Molim Vas da mi kazete vase misljenje, trebam li ici po test, sacekati, jel ovo ipak znak ciklusa, jel se vama desavalo ista slicno.. Svaki savjet je dobrodosao. Hvala vam puno i izvinite na dugom postu, prvi put sam ovdje..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Sortiraj odgovore
Najstariji