Pozdrav svima!!!
Trenutno sam u 8 tj trudnoće....s obzirom da imam kratke cikluse, testić sam radila na 30-ti dan i bio je pozitivan. Betu vadila dva dana kasnije i iznosila je 2401. Odmah nazvala doktora na humanoj (zatrudnila uz pomoć inseminacije u prirodnom ciklusu - iz prve!) pa me naručio za ultrazvuk. Beba je velika 11,8 mm i vidjela sam kako srce kuca A od simptoma, malo probadanje u donjem dijelu trbuha - izraženije navečer, ali kratkotrajno, minuta dve i prestane. I malo križa - ali to mi je vjerovatno i od dugog sjedenja na poslu. Tako da za sada slobodno mogu reći da sam u "blaženom stanju"
Pozdrav.. prvi put sam tu, pa ako mi neko moze malo pomoci.. :).. menga mi kasni 7 dana, danas ujutro sam napravila test i negativan je.. obicno imam jake bolove kad moram dobiti, a sad nista... javlja mi se samo ko neko probadanje i bockanje u trbuhu, osjetljive grudi, svako malo pisanje i samo bi papala i spavala :).. pa me zanima jel moguce da je test lazno negativan i sta da radim dalje?? Hvala :)
Pozdrav.. prvi put sam tu, pa ako mi neko moze malo pomoci.. :).. menga mi kasni 7 dana, danas ujutro sam napravila test i negativan je.. obicno imam jake bolove kad moram dobiti, a sad nista… javlja mi se samo ko neko probadanje i bockanje u trbuhu, osjetljive grudi, svako malo pisanje i samo bi papala i spavala :).. pa me zanima jel moguce da je test lazno negativan i sta da radim dalje?? Hvala :)
meni je kasnila 10 dana, nisam isprobavala nista s tim testovima nego sam otisla kod gin na pregled i potvrdila mi je da sam 7tj trudna ... al druzenje s friziderom je bilo nenormalno, hodanje na wc svako malo, probadanje koda trebam dobit mengu se pojavljivalo tu i tamo, cice narasle za jedan broj i bile ful osjetljive...tak da po mom iskustvu to je to
16.12.2014 <3 Lena <3
Sortiraj odgovore
Najstariji