Sienna, to sto opisujes zna biti kod upala cesto simptomi. Probaj nazvat ginekologa pa mu objasni sto I kako ti je da ti provjeri ukoliko je upala u pitanju.
14.06.2014. L ♥
Pozdrav svima!!!
Trenutno sam u 8 tj trudnoće....s obzirom da imam kratke cikluse, testić sam radila na 30-ti dan i bio je pozitivan. Betu vadila dva dana kasnije i iznosila je 2401. Odmah nazvala doktora na humanoj (zatrudnila uz pomoć inseminacije u prirodnom ciklusu - iz prve!) pa me naručio za ultrazvuk. Beba je velika 11,8 mm i vidjela sam kako srce kuca A od simptoma, malo probadanje u donjem dijelu trbuha - izraženije navečer, ali kratkotrajno, minuta dve i prestane. I malo križa - ali to mi je vjerovatno i od dugog sjedenja na poslu. Tako da za sada slobodno mogu reći da sam u "blaženom stanju"
Pozdrav.. prvi put sam tu, pa ako mi neko moze malo pomoci.. :).. menga mi kasni 7 dana, danas ujutro sam napravila test i negativan je.. obicno imam jake bolove kad moram dobiti, a sad nista... javlja mi se samo ko neko probadanje i bockanje u trbuhu, osjetljive grudi, svako malo pisanje i samo bi papala i spavala :).. pa me zanima jel moguce da je test lazno negativan i sta da radim dalje?? Hvala :)
Banana sretno! Nadam se sretnim vjestima, drzim fige :)))
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji