Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

Sienna, to sto opisujes zna biti kod upala cesto simptomi. Probaj nazvat ginekologa pa mu objasni sto I kako ti je da ti provjeri ukoliko je upala u pitanju.

14.06.2014. L ♥

Nena2015

Broj poruka: 15

Prijavi adminu

Pozdrav svima!!!
    Trenutno sam u 8 tj trudnoće....s obzirom da imam kratke cikluse, testić sam radila na 30-ti dan i bio je pozitivan. Betu vadila dva dana kasnije i iznosila je 2401. Odmah nazvala doktora na humanoj (zatrudnila uz pomoć inseminacije u prirodnom ciklusu - iz prve!) pa me naručio za ultrazvuk. Beba je velika 11,8 mm i vidjela sam kako srce kuca A od simptoma, malo probadanje u donjem dijelu trbuha - izraženije navečer, ali kratkotrajno, minuta dve i prestane. I malo križa - ali to mi je vjerovatno i od dugog sjedenja na poslu. Tako da za sada slobodno mogu reći da sam u "blaženom stanju"

Tina0208

Broj poruka: 2756

Prijavi adminu

snjeska cestitam i dobro nam dosla..

Laura 21.08.2014 :-*

Nena2015

Broj poruka: 15

Prijavi adminu

Hvala Tina0208

banana3

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Pozdrav.. prvi put sam tu, pa ako mi neko moze malo pomoci.. :).. menga mi kasni 7 dana, danas ujutro sam napravila test i negativan je.. obicno imam jake bolove kad moram dobiti, a sad nista... javlja mi se samo ko neko probadanje i bockanje u trbuhu, osjetljive grudi, svako malo pisanje i samo bi papala i spavala :).. pa me zanima jel moguce da je test lazno negativan i sta da radim dalje?? Hvala :)

ninach1903

Broj poruka: 311

Prijavi adminu

banana

Pozdrav.. prvi put sam tu, pa ako mi neko moze malo pomoci.. :).. menga mi kasni 7 dana, danas ujutro sam napravila test i negativan je.. obicno imam jake bolove kad moram dobiti, a sad nista… javlja mi se samo ko neko probadanje i bockanje u trbuhu, osjetljive grudi, svako malo pisanje i samo bi papala i spavala :).. pa me zanima jel moguce da je test lazno negativan i sta da radim dalje?? Hvala :)

meni je kasnila 10 dana, nisam isprobavala nista s tim testovima nego sam otisla kod gin na pregled i potvrdila mi  je da sam 7tj trudna ... al druzenje s friziderom je bilo nenormalno, hodanje na wc svako malo, probadanje koda trebam dobit mengu se pojavljivalo tu i tamo, cice narasle za jedan broj i bile ful osjetljive...tak da po mom iskustvu to je to 

16.12.2014 <3 Lena <3

banana3

Prijavi adminu

Hvala ninach :).. idem onda sutra ujutro kod ginica, valjda ce me htjet pregledati tako "preko reda" ;)

ninach1903

Broj poruka: 311

Prijavi adminu

banana

Hvala ninach :).. idem onda sutra ujutro kod ginica, valjda ce me htjet pregledati tako preko reda ;)

onda se javi sutra ako saznas kaj  drzim fige za pozitivne vijesti 

16.12.2014 <3 Lena <3

banana3

Prijavi adminu

Hvalaaa :) javim :)

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

Banana sretno! Nadam se sretnim vjestima, drzim fige :)))

14.06.2014. L ♥

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.