Pozdrav.. Nova sam ovdje pa me zanimaju neke stvari.. Naime, imala sam mjesecnicu 18.10-21.10 .. Imala sam odnose s deckom nakon toga otprilike (24.10) i ucinilo mu se da mu je malo ''pobjeglo'' :D .. Nisam se brinula, ali pojavilo se krvarenje 3.11 koje je trajalo do jucer.. Citala sam o implataciji pa me zanima dali je moguce da sam trudna.. Imala sam bolove u lijevom kuku koje je sad preslo u bol u donjem dijelu ledja.. Glavovolju.. Cini mi se da su bradavice malo potamnile.. Danas bi napravila test, dali je prerano?! Narucila sam se na pregled 28.11.. Ali ne mogu docekati :/ zanima me dali je moguce ili su bolovi i ostalo mozda slucajnost :S
lijep vam pozdrav drage mame.....imam pitanje..mjesečnica mi je trebala doći 6.11. al već tjedan dana prije su me počela bolit prsa i na dnevnom ulošku mi je ko smećkasti iscjedak i kad sam vidjela taj iscjedak osjetila sam da mi dolje ima neki čudan miris,koji mi do sada nije nikada bio,dal bi to možda bili simptomi trudnoće,jer muž i ja radimo na bebici oko godinu dana i nikako da se ulovi,neznam dal je možda prerano uraditi test,jer i inače nemam baš redovite!! puno vam hvala!!! ;)
Rundy
Sortiraj odgovore
Najstariji