Bok svima! Je li moguće da ovulacija bude punih 7 dana prije nego što treba biti? Naime, zadnja M je bila 13.11. i po tome mi ovulacije treba biti negdje između 28.11-2.12. To je sad..međutim ja sam osjetila prošli tjedan kao da je bila, gusti iscjedak, probadanje u donjem dijelu trbuha..a nezaštićeni odnos (nismo se pazili) smo imali 22.11. U zadnje vrijeme sam sva neka pospana, šmrkava, imam žgaravicu...nisam svoja. Danas mi je cijeli dan mučno....ne znam. Grudi su bez promjena....Niti planiramo niti ne planiramo....bila bi sretna da sam trudna a da nisam ne bi bila tužna...što vi mislite?
Meni je ovulacija uvijek bila 10-ti dan ciklusa,ponekad i 9-ti. Točnije tada bi počeli plodni dani,traju oko4-5 dana, Ja sam pratila iscjedak i to mi je pomoglo da zatrudnim. Kalkulator plodnih dana bi javio da su počeli plodni dani a moji zapravo već završili, tako da moguće je da si imala ovulaciju..
Sad se nekako cak i nadam da jesam, iako vise nemam nikakvih simptoma, ni zgaravice, ni mucnine, ni umor.
Samo me nesto stalno bolucka u donjem dijelu trbuha i jucer me jako probadalo u desnom jajniku.
E da - libido nula bodova. To mi se jos nikad nije dogodilo, ne znam zasto mi je sad tak, jednostavno nemam nikakvu zelju..
Pozdrav sve dijevojke, mame i buduce mame, nova sam ovdije i ne znam dali sam fulala temu ili kako god no imam pitanje za vas, zadnju mengu sam dobila 03.11 i jos uvijek nisam dobila u tom periodu sam imala upalu mjehura koje sam lijecila antibioticima prepisanim od strane gonekologa, test sam radila danas negativan je. Grudi me jako jako bole i malo me grcio trbuh ali prestao je a od gospode crvene jos uvijek nista inace mi dolazi do 27 . Ili 28 dana a nje jos uvijek nema ..
Pozdrav, ovjede sam prvi puta i baš mi je potrebna ovakva podrška i mjesto gdje mi žene mogu iz iskustva reći neke stvari. Radi se o tome da nemam djece i nikad nisam bila u drugom stanju i sada je došlo vrijeme za to..tj. želimo dijete. Ne pazimo se i zanima me kako da znam jesam li trudna prije testa ili pregleda? Ne primjećujem svoju ovulaciju tako da imamo odnose svakodnevno.
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena, dobrodosla. Simptomi mogu biti razliciti, ali doslovno. Netko ima mucninu, glavobolju, bol kao pred mengu ili osjetljive cice, dok netko nema nista... Dali ces se naci tu negdje ili... to nitko ne zna.. Najpouzdaniji test za to je izodtanak menge i test. Ostalo sve moze biti a ne mora.. Bila i prosla sve moguce simptome. Sretno
Evo mene opet
danas je već 4. dan da mi kasni...ali se necu nadati previše..
nemam bas nekih simptoma koji bi upućivali na moguću trudnoću (osim žgaravice koja me muči već dva dana ali to mogu prepisati soku iako nisam nikad imala žgaravicu od soka na razređivanje). Cekam još tjedan dana i onda kupujem test!
Sortiraj odgovore
Najstariji