Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

cloudy

Broj poruka: 3222

Prijavi adminu

bebinjo :) čestitam

banana3

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Dobro jutro drage mame i buduce mame :).. evo mene opet nakon malo vise od 2 mjeseca... cisto da si skratim vrijeme na poslu i da se malo podruzim s vama ;).. opet mi kasni, sad vec 8. dan.. od simptoma jako malo toga, umor i glavobolje (ako to uopce i je povezano :P), ja bi to prije pripisala stresu.. do prije 5 dana nisam uopce mogla jesti, jela sam 1x na dan i to kaj me dragi prisiljaval da moram jesti ... a sad mogu 5x na dan ako treba :).. i imam onak bijeli gusti iscjdak koji me jako zivcira i moram nositi dnevni ulozak... zbog cega bi to bilo? Trudnoca ili sve to zbog stresa? Necu raditi test da se opet ne razocaram s minusom :/...

StellaMaris

Broj poruka: 577

Prijavi adminu

banana moglo bi biti svašta ali već ti kasni 8 dana, ako su ti ciklusi redovni test bi sigurno trebao pokazati. Vibram za plusić

<3 2/2013 <3

banana3

Prijavi adminu

Inace mi je uvijek redovno... al to prije 2 mjeseca mi je kasnila 13 dana... ocekivala sam ju 22.10., a dosla tek 04.11.... nakon tjedan dana kasnjenja sam napravila test i bio je negativan... u 12. mjesecu sam dobila na vrijeme kak sam i ocekivala, a sad opet zeza... hmmm...

StellaMaris

Prijavi adminu

Dok ne uradiš test nećeš znati na čemu si. Imaš u DM-a dva testa za 29kn. Meni kad bi kasnila napravila bi test, naravno negativan, a onda bi kroz nekoliko sati i procurila (psiha).
    Ja se nadam da ti M neće ni doći

<3 2/2013 <3

banana3

Prijavi adminu

Daaa, to tako ide.. hehe..  i ja se nadam da nece doci, a za test cu vidjet kroz par dana 

Tena9

Broj poruka: 382

Prijavi adminu

Da se i tu pridružim...još mi je tri, četiri dana do M a ja sam jutros napravila test i samo jedna je crtica...dragi je bio siguran da smo uspjeli ovaj puta ali očito nismo :/ a nisam uopče pokazivala pretjeranu želju...

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

StellaMaris

Prijavi adminu

Draga Tena pa još je prerano, ako se dobro sjećam Niki je bio pozitivan tek 9.-ti dan...još ništa nije gotovo, bitno da nije M krenula 

<3 2/2013 <3

Tena9

Broj poruka: 382

Prijavi adminu

Ajde..vidjet ćemo..ja sam mislila da je gotovo za ovaj mjesec :P

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• brki

Broj poruka: 46

Prijavi adminu

Pozdrav,nova sam ovdje pa bi vas htijela pitati u vezi trudnoće i simptoma….ugl imala sam mjesecnicu 18.12.2014 završila je 23.12 spolni odnos je bio 28 i 29 12. Te je ejakulirao u mene više puta……imam neke simptome kao navršila grudi i bradavice ponekad mi je mučno podrigivam čak sam par dana imala ziganje u jajnicima …..dali je moguća trudnoća …inače  pms nemam…

Brki

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.