Dobro jutro drage mame i buduce mame :).. evo mene opet nakon malo vise od 2 mjeseca... cisto da si skratim vrijeme na poslu i da se malo podruzim s vama ;).. opet mi kasni, sad vec 8. dan.. od simptoma jako malo toga, umor i glavobolje (ako to uopce i je povezano :P), ja bi to prije pripisala stresu.. do prije 5 dana nisam uopce mogla jesti, jela sam 1x na dan i to kaj me dragi prisiljaval da moram jesti ... a sad mogu 5x na dan ako treba :).. i imam onak bijeli gusti iscjdak koji me jako zivcira i moram nositi dnevni ulozak... zbog cega bi to bilo? Trudnoca ili sve to zbog stresa? Necu raditi test da se opet ne razocaram s minusom :/...
Da se i tu pridružim...još mi je tri, četiri dana do M a ja sam jutros napravila test i samo jedna je crtica...dragi je bio siguran da smo uspjeli ovaj puta ali očito nismo :/ a nisam uopče pokazivala pretjeranu želju...
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Pozdrav,nova sam ovdje pa bi vas htijela pitati u vezi trudnoće i simptoma….ugl imala sam mjesecnicu 18.12.2014 završila je 23.12 spolni odnos je bio 28 i 29 12. Te je ejakulirao u mene više puta……imam neke simptome kao navršila grudi i bradavice ponekad mi je mučno podrigivam čak sam par dana imala ziganje u jajnicima …..dali je moguća trudnoća …inače pms nemam…
Brki
Sortiraj odgovore
Najstariji