Evo mene opet
danas je već 4. dan da mi kasni…ali se necu nadati previše..
nemam bas nekih simptoma koji bi upućivali na moguću trudnoću (osim žgaravice koja me muči već dva dana ali to mogu prepisati soku iako nisam nikad imala žgaravicu od soka na razređivanje). Cekam još tjedan dana i onda kupujem test!
Zasto cekati toliko....
Ajme, koje su to slatke muke čekanja
Joj, predivno !! Javi kad bude rezultat.
Ja se ovo lito pripremila na mengu, ali nema nje ... pa nema.
Odma nakon prve bebe, ako Bog da druga
U obje trudnoće prije testa mi je bio jedno tjedan dana osjećaj kao da imam dobit. A ništa, tako da sam sa drugom trudnoćom nekako slutila.
Sretno !!!
29.8.2022. ➕
Prošli put sam se nakupovala testova i svaki put bio minus pa se ne želim nadati….čak mi je moj mužek rekao da onda ne trebam ni kupovati neg neka čekam da se počne micati nešto u meni!! Haha i on se nada…nestrpljiv je više nego ja.
Hihi...mi smo od samog pocetka bez testova. Mislim da bi si kosu pocupala radeci ih, a I u bankrot dosla Tako da nas je malac iznenadio u 20. tj. :)))
14.06.2014. L ♥
Nije da se ja ne nadam..nadam se ja, malo i previše ali ne želim se opet dovesti do toga da mi testovi opet pokazuju minuse tako da ću pricekati još par dana pa ravno na pregled. (Jeftinije je )
Istina. Najbolje na pregled otic I onda odmah znas pravo stanje. Nadanje je neizbjezno bez obzira na testove :))) U svakom slucaju sretno :)
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji