Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

banana3

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Hvala :).. evo bila sam kod ginekologa i posvađala sam se sa jako "ljubaznom" sestrom... kraljica mi rekla da na pregled mogu tek 28.01. .. i kaj sad dalje? :/

cloudy

Broj poruka: 3222

Prijavi adminu

28.1 ???? probaj naći drugog doktora...

banana3

Prijavi adminu

Hvala cure :).. Eto zvala sam drugog, u utorak sam na redu ako do toga ne dođe teta 

ninach1903

Broj poruka: 311

Prijavi adminu

pa nisu normalni, di je 28.1.! kod moje gin nema narucivanja, dođeš kad oces i vec nakon 2-3 sata cekanja si na redu  i nemaju praksu da trudnice imaju prednost, kod njih su svi jednaki 

16.12.2014 <3 Lena <3

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

28.1.? To me podsjeca na termine pregleda kod moje bivse soc. ginekologinje...majko mila svasta si oni dopustaju. Sretno draga I promijeni ginekologa jer od tog nema kruha :)

14.06.2014. L ♥

banana3

Prijavi adminu

Ninach rađe bi čekala 3 sata, nego 3 mj  .. uhhh, katastrofa.. baš su mi se zamjerili.. nikad više tamo.. a sad čekanje do utorkaaa

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

banana

Ninach rađe bi čekala 3 sata, nego 3 mj  .. uhhh, katastrofa.. baš su mi se zamjerili.. nikad više tamo.. a sad čekanje do utorkaaa

Ja od kad mi je soc. gin. prepisala krivu terapiju I dodatno narusila zdravlje idem samo privatno na preglede, a kod soc. ginekologa idem samo po uputnice

14.06.2014. L ♥

ninach1903

Broj poruka: 311

Prijavi adminu

ja imam fobije od doktora inace, ne znam jednostavno ih ne volim i izbjegavam ih sto je vise moguce... al na svoju gin nemam prituzbi (makar sam cula za nuju da nije dobra, da je nezainteresirana za pacijente...), je da ju sama trebam sve ispitivat, nista pretjerano ona ne govori osim bitnih stvari al sve u svemu je ok  a ovo cekanje mi ne padne tesko jer se takvih bisera nagledam i naslusam u cekaoni da umirem od smjeha cjelo vrijeme - najbolje su mi stare cangrizave babe koje su pametnije od doktora pa one njih uce kako treba radit 

16.12.2014 <3 Lena <3

cloudy

Broj poruka: 3222

Prijavi adminu

Ja kad sam nazvala sestru kod svog socijalca i rekla da mi kasni naručila me za 10 dana...da sam htjela ranije naručila bi me bez problema...i mogu reći da sam zadovoljna...dođeš,čekaš a na redu si zavisi od reda dolaska...jedino dr zna bit spor ponekad al šta ćeš...sve u svemu ok

banana3

Prijavi adminu

I nista.. dosla danas vjestica taman prije pregleda :(.. aj bar mi ostali novci koje bi dala za pregled 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.