Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

brki

Pozdrav,nova sam ovdje pa bi vas htijela pitati u vezi trudnoće i simptoma….ugl imala sam mjesecnicu 18.12.2014 završila je 23.12 spolni odnos je bio 28 i 29 12. Te je ejakulirao u mene više puta……imam neke simptome kao navršila grudi i bradavice ponekad mi je mučno podrigivam čak sam par dana imala ziganje u jajnicima …..dali je moguća trudnoća …inače  pms nemam…

To ti nitko ne može reći. Moguće je jednako koliko nije moguće. Kad (Ako) ti bude kasnila, napraviš test, odeš kod liječnika i sve znaš. Nitko ti po ovome što si napisala ne može reći da si trudna ili nisi.
    Svaka je od nas imala drugačije simptome i javili su se u različito vrijeme. Pravilo je da pravila nema i da je jedini način da znaš na čemu si - pregled kod ginekologa. Sretno!

Tena9

Broj poruka: 382

Prijavi adminu

brki

Pozdrav,nova sam ovdje pa bi vas htijela pitati u vezi trudnoće i simptoma….ugl imala sam mjesecnicu 18.12.2014 završila je 23.12 spolni odnos je bio 28 i 29 12. Te je ejakulirao u mene više puta……imam neke simptome kao navršila grudi i bradavice ponekad mi je mučno podrigivam čak sam par dana imala ziganje u jajnicima …..dali je moguća trudnoća …inače  pms nemam…

Sad bi ti trebala M brzo pa ćeš vidjeti..i ja sam trenutno u iščekivanju ne dolaska M jer mi je danas trebala doći..od simp.me samo bole grudi i umorna sam često...pa bumo vidjelii ;) sretnoo i pusaaa

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• brki

Broj poruka: 46

Prijavi adminu

Hvala curke na odgovoru...prekosutra napravim test.....umorna sam u ja stalno spavam......ali ta glad stalno sam gladna i jedem svako dvije ure...Također sretno

Brki

Tena9

Prijavi adminu

još jedan čudan simptom je taj da zaspem ko klada a inače sam mogla biti budna do jedan, dva u noći... :)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• brki

Prijavi adminu

Ja bi stalno spavala,umorna sam stalno.....za dva dana bidanabala vjestica stiv....neznam bili danas test napravila.....još nešto po prsima kraj grudi imam par akni i madeza koje nisam imala ....a pošto sam svijetle puti vene mi se viide a nikad ih nisam imala po grudima

Brki

ninina22

Broj poruka: 190

Prijavi adminu

Moji su ti simptomi bili onak cudni, kasnila mi je menga, bilo mi je muka i od jednog gutljaja alkohola, uzaano su mi se jele mandarine, sise se povecale. Kad sam skuzila da sam trudna je bilo nakon mjrsec i pol testom za trudnocu

Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/

• brki

Prijavi adminu

Ja sam trebala dobit danas ali nisam ,i opće nemam osjećaj da ću dobit :-/ 

Brki

Tena9

Prijavi adminu

Stalni i jaki umor, nabrekle i bolne grudi, izostanak M već četvrti dan i tu i tamo bol u donjem dijelu trbuha :)

Bljubica

Broj poruka: 423

Prijavi adminu

ja sam se prije nego sam saznala da sam trudna osjećala jednako kao i prije nego bi trebala dobit

ina90

Broj poruka: 94

Prijavi adminu

Pozz cure...prvi put sam ovdje i jako mi treba vasa pomoć.naime prije godinu i četiri mjeseca sam izgubila bebu bila sam trudna 4 ipo mjeseca i trebala sam ic na inducirani porod.nakon toga pokusavam već god.dana ali nikako.SAD mi kasni već 13 dana imam jako neredovit ciklus odprilike 40 dana i samo jedan dan sam imala smedi iscjedak radila sam test nakon 3 dana kasnjena i bija je neg.i SAD neznam dali da ga ponovnim...stvarno mi treba pomoc

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.