Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tena9
    16. Siječanj 2015. 08:31

još jedan čudan simptom je taj da zaspem ko klada a inače sam mogla biti budna do jedan, dva u noći... :)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• brki
    16. Siječanj 2015. 14:37

Ja bi stalno spavala,umorna sam stalno.....za dva dana bidanabala vjestica stiv....neznam bili danas test napravila.....još nešto po prsima kraj grudi imam par akni i madeza koje nisam imala ....a pošto sam svijetle puti vene mi se viide a nikad ih nisam imala po grudima

Brki

Tena9
    19. Siječanj 2015. 09:04

Stalni i jaki umor, nabrekle i bolne grudi, izostanak M već četvrti dan i tu i tamo bol u donjem dijelu trbuha :)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Bljubica
    19. Siječanj 2015. 10:11

ja sam se prije nego sam saznala da sam trudna osjećala jednako kao i prije nego bi trebala dobit

ina90
    24. Siječanj 2015. 01:59

Pozz cure...prvi put sam ovdje i jako mi treba vasa pomoć.naime prije godinu i četiri mjeseca sam izgubila bebu bila sam trudna 4 ipo mjeseca i trebala sam ic na inducirani porod.nakon toga pokusavam već god.dana ali nikako.SAD mi kasni već 13 dana imam jako neredovit ciklus odprilike 40 dana i samo jedan dan sam imala smedi iscjedak radila sam test nakon 3 dana kasnjena i bija je neg.i SAD neznam dali da ga ponovnim...stvarno mi treba pomoc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.