Pozdrav,nova sam ovdje pa bi vas htijela pitati u vezi trudnoće i simptoma….ugl imala sam mjesecnicu 18.12.2014 završila je 23.12 spolni odnos je bio 28 i 29 12. Te je ejakulirao u mene više puta……imam neke simptome kao navršila grudi i bradavice ponekad mi je mučno podrigivam čak sam par dana imala ziganje u jajnicima …..dali je moguća trudnoća …inače pms nemam…
To ti nitko ne može reći. Moguće je jednako koliko nije moguće. Kad (Ako) ti bude kasnila, napraviš test, odeš kod liječnika i sve znaš. Nitko ti po ovome što si napisala ne može reći da si trudna ili nisi.
Svaka je od nas imala drugačije simptome i javili su se u različito vrijeme. Pravilo je da pravila nema i da je jedini način da znaš na čemu si - pregled kod ginekologa. Sretno!
Pozdrav,nova sam ovdje pa bi vas htijela pitati u vezi trudnoće i simptoma….ugl imala sam mjesecnicu 18.12.2014 završila je 23.12 spolni odnos je bio 28 i 29 12. Te je ejakulirao u mene više puta……imam neke simptome kao navršila grudi i bradavice ponekad mi je mučno podrigivam čak sam par dana imala ziganje u jajnicima …..dali je moguća trudnoća …inače pms nemam…
Sad bi ti trebala M brzo pa ćeš vidjeti..i ja sam trenutno u iščekivanju ne dolaska M jer mi je danas trebala doći..od simp.me samo bole grudi i umorna sam često...pa bumo vidjelii ;) sretnoo i pusaaa
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Pozz cure...prvi put sam ovdje i jako mi treba vasa pomoć.naime prije godinu i četiri mjeseca sam izgubila bebu bila sam trudna 4 ipo mjeseca i trebala sam ic na inducirani porod.nakon toga pokusavam već god.dana ali nikako.SAD mi kasni već 13 dana imam jako neredovit ciklus odprilike 40 dana i samo jedan dan sam imala smedi iscjedak radila sam test nakon 3 dana kasnjena i bija je neg.i SAD neznam dali da ga ponovnim...stvarno mi treba pomoc
Sortiraj odgovore
Najstariji