još jedan čudan simptom je taj da zaspem ko klada a inače sam mogla biti budna do jedan, dva u noći... :)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Ja bi stalno spavala,umorna sam stalno.....za dva dana bidanabala vjestica stiv....neznam bili danas test napravila.....još nešto po prsima kraj grudi imam par akni i madeza koje nisam imala ....a pošto sam svijetle puti vene mi se viide a nikad ih nisam imala po grudima
Brki
Stalni i jaki umor, nabrekle i bolne grudi, izostanak M već četvrti dan i tu i tamo bol u donjem dijelu trbuha :)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
ja sam se prije nego sam saznala da sam trudna osjećala jednako kao i prije nego bi trebala dobit
Pozz cure...prvi put sam ovdje i jako mi treba vasa pomoć.naime prije godinu i četiri mjeseca sam izgubila bebu bila sam trudna 4 ipo mjeseca i trebala sam ic na inducirani porod.nakon toga pokusavam već god.dana ali nikako.SAD mi kasni već 13 dana imam jako neredovit ciklus odprilike 40 dana i samo jedan dan sam imala smedi iscjedak radila sam test nakon 3 dana kasnjena i bija je neg.i SAD neznam dali da ga ponovnim...stvarno mi treba pomoc
Sortiraj odgovore
Najstariji