Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

ninika11

Broj poruka: 894

Prijavi adminu

Rundy sretno vibramo za plusic 

bebinjo

Broj poruka: 164

Prijavi adminu

Pozdrav,, evo mene i ovdje malo..
    ovak..kasni mi dobra dva tjedna, dva testa negativna a simptomi...simptomi su prisutni, neki vec i prosli
    mucnina- sada samo povremeno ali predvecer, sise mi narasle i bolne toliko da nekad ne mogu spavati, trcanje na wc tijekom dana, bolovi u leđima i u trbuhu neka cudna bol, kao kad trebam dobiti. To mj je sve prisutno malo vise od dva tjedna. Malo sam u komi jer nakon simptoma testovi pokazu negativno. Idem slijedeci tjedan na pregled ali cu izluditi do tada!! Kazu mi da sam mozda i trudna ali da je rana trudnoca pa da zato...i da imala sam jako neredovite ali po svim izracunima mi kasni

ninika11

Broj poruka: 894

Prijavi adminu

Dobro nam dosla. Nadam se da ce ti iduci tjedan potvrditi trudnocu. A za negativne testove moguce da je jako rana trudnoca pa ne ocitava. Vibramo za trudnocu. 

bebinjo

Prijavi adminu

Hvala
    Pa stvarno se nadam da ce mi reći bilo šta jer ovako samo ludim...prvi test sam pravila prosli tjedan a drugi pjekucer. Stvarno sam se bila ponadala da ce drugi biti pozitivan kad ono i drugi negativan....

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Bebinjo ja sam na početku bila uvjerena da sam trudna I napravila nekoliko testova I ništa, već mislila kako sam samo umislila I nakon 10ak dana u dm kupovala neke stvari za doma I nisam imala mira I kupila još dva testa, došla doma, popiškila se I ona bila pozitivna :D tako da imam strpljenja ;)

bebinjo

Prijavi adminu

Ništa...dobila sam jucer... i sad umirem od bolova
    ali nema predaje...nadam se da sljedeci mjesec necu dobiti

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Držim ti fige, nemoj odustati :*

Sienna

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

LuKi hvala na odgovoru  ...Od proslog mj nista,ali sada ovaj mj cekamo jos 4 dana,pa valjda budu dvije crtice

Sienna

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Hvala na odgovoru...

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

Sienna

LuKi hvala na odgovoru  …Od proslog mj nista,ali sada ovaj mj cekamo jos 4 dana,pa valjda budu dvije crtice

Nema na cemu :)) Drzi se draga. Puno srece vam zelim I da ostvarite zelju. 

14.06.2014. L ♥

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.