Pozdrav,, evo mene i ovdje malo..
ovak..kasni mi dobra dva tjedna, dva testa negativna a simptomi...simptomi su prisutni, neki vec i prosli
mucnina- sada samo povremeno ali predvecer, sise mi narasle i bolne toliko da nekad ne mogu spavati, trcanje na wc tijekom dana, bolovi u leđima i u trbuhu neka cudna bol, kao kad trebam dobiti. To mj je sve prisutno malo vise od dva tjedna. Malo sam u komi jer nakon simptoma testovi pokazu negativno. Idem slijedeci tjedan na pregled ali cu izluditi do tada!! Kazu mi da sam mozda i trudna ali da je rana trudnoca pa da zato...i da imala sam jako neredovite ali po svim izracunima mi kasni
Dobro nam dosla. Nadam se da ce ti iduci tjedan potvrditi trudnocu. A za negativne testove moguce da je jako rana trudnoca pa ne ocitava. Vibramo za trudnocu.
Hvala
Pa stvarno se nadam da ce mi reći bilo šta jer ovako samo ludim...prvi test sam pravila prosli tjedan a drugi pjekucer. Stvarno sam se bila ponadala da ce drugi biti pozitivan kad ono i drugi negativan....
Bebinjo ja sam na početku bila uvjerena da sam trudna I napravila nekoliko testova I ništa, već mislila kako sam samo umislila I nakon 10ak dana u dm kupovala neke stvari za doma I nisam imala mira I kupila još dva testa, došla doma, popiškila se I ona bila pozitivna :D tako da imam strpljenja ;)
Ništa...dobila sam jucer... i sad umirem od bolova
ali nema predaje...nadam se da sljedeci mjesec necu dobiti
LuKi hvala na odgovoru ...Od proslog mj nista
,ali sada ovaj mj cekamo jos 4 dana,pa valjda budu dvije crtice
Sortiraj odgovore
Najstariji