Hvala vam drage moje na čestitkama! :) Iskrica 1347 - hvala na odgovoru. Mucnine nemam, samo su mi prsa jako osjetljiva i imam povremene grceve tipa PMS za što sam čitala da je u pravilu normalno. Malo češće mokrim i to je to. Eh da, i užasno sam žedna!
cestitke draga! meni su ti isto takvi simptomi bili, wc svaki tren, grcevi ko pred mengu i nenormalno druzenje s friziderom isla sam na prvi pregled kad sam bila 7tj trudna, prije toga nisam radila nikakve testove za trudnocu tak da me doktorica bas razveselila kad mi je cestitala na trudnoci
16.12.2014 <3 Lena <3
Ifeelblessed … potpisujem Iskricu… 5 tjedan ti je još rano… ja sam test doma napravila krajem 6 tjedna, početkom 7, a prvi pregled mi je bio u 9 :D i onda se već vidjela flekica na uzv :D i čulo srce … joj kad se tog sjetim, sad mi je to tak daleko… meni su ti mučnine krenule 2 dana nakon testa napravljenog, a do tad su mi simptomi bili ko da ju trebam dobit, pa nisam ni računala da sam možda trudna jer su mi i prije znale biti nepravilne
Meni je menstruacija bila "na sat" tako da kad je 2 dana kasnila.... napravila test i druga crtica se pojavila za dvije sekunde
POZDRAV CURE SVIMA ZA POCETAK,DANAS MI JE PRVI DAN NA FORUMU.
IMALA BIH JEDNO PITANJE AKO JE NEKA OD VAS IMALA SLICNOG ISKUSTVA DA MI DATE SAVJET.
JA I MUZ PLANIRAMO DIJETE,I DO PROSLOG MJ MI JE BIO REDOVAN CIKLUS,SVAKIH 28 DANA,OVAJ PUT MI JE KASNILA ZA PET DANA I ONDA JE TRAJALA DAN DUZE I NAKON PRESTANKA DVA DANA SU MI SE POJAVNJIVALI SAMO SMEDJKASTI BRISOVI,I OD POCETKA KRVARENJA IMAM JAKE BOLOVE U DONJEM DIJELU LEDJA VEC NEKIH 10 DANA.TO MI SE NIKADA DO SADA NIJE DOGADJALO,PA NEZZ DALI JE TO NORMALNO ILI TREBAM DOKTORU?UNAPRIJED HVALA
Sortiraj odgovore
Najstariji