Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

mare27

Broj poruka: 734

Prijavi adminu

nije,ako si trudna sigurno će pokazat s obzirom da ti kasni..

Marincica

Broj poruka: 269

Prijavi adminu

u iščekivanju bebe 1

Drage moje… suprug i ja radimo na bebi.. iskreno ne baš dugo ali u velikom sam iščekivanju… 
    Ruku na srce previše sam u tome (što znam da nije dobro).
    Menga mi kasni dva dana. Imala sam krvavi iscjedak i danas ništa… Imam povremene bolove u trbuhu,kao pred mengu ali ne te prevelikim intezitetom kao što je do sada bilo.Planiram sutra napraviti test, je li prerano?

Draga ne nije prerano, napravi testic i obavezno javi..Drzim fige da bude pozitivan 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

• IFeelBlessed

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Bok svima! Evo, nakon više od godine dana nadanja i iscekivanja, prije 3 dana dobili smo dvije crtice!

• IFeelBlessed

Prijavi adminu

Odmah sam zvala ginekologa ali sestra me narucila tek za mjesec dana?! Po svemu sudeci trebala bih biti u 5 tjednu, pa mi se ovih mjesec dana do prvog pregleda cini jako dugo... Kakva su vasa iskustva?

mare27

Broj poruka: 734

Prijavi adminu

čestitaaaaam

Marincica

Broj poruka: 269

Prijavi adminu

IFeelBlessed

Bok svima! Evo, nakon više od godine dana nadanja i iscekivanja, prije 3 dana dobili smo dvije crtice!

Čestitam ti draga 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Iskrica1347

Broj poruka: 991

Prijavi adminu

Ifeelblessed - prvo čestitam. Drugo, 5 tjd je obično prerano da bi se išta moglo vidjeti. Najčešće dr naručuju iza 7-8 tjd. Ako te frka da neš ne štima onda možeš uvijek ići vaditi krv da se vidi beta, ali prije 7 ili 8 tjd se ne isplati ići kod dr jer se još ništa ni na uzv ne može vidjeti.. Jedino ak već imaš mučnine onda ideš prije (kao ja)...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• IFeelBlessed

Prijavi adminu

Hvala vam drage moje na čestitkama! :) Iskrica 1347 - hvala na odgovoru. Mucnine nemam, samo su mi prsa jako osjetljiva i imam povremene grceve tipa PMS za što sam čitala da je u pravilu normalno. Malo češće mokrim i to je to. Eh da, i užasno sam žedna!

cloudy

Broj poruka: 3222

Prijavi adminu

Ifeelblessed ... potpisujem Iskricu... 5 tjedan ti je još rano... ja sam test doma napravila krajem 6 tjedna, početkom 7, a prvi pregled mi je bio u 9 :D i onda se već vidjela flekica na uzv :D i čulo srce ... joj kad se tog sjetim, sad mi je to tak daleko...  meni su ti mučnine krenule 2 dana nakon testa napravljenog, a do tad su mi simptomi bili ko da ju trebam dobit, pa nisam ni računala da sam možda trudna jer su mi i prije znale biti nepravilne

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

IFeelBlessed čestitam! I potpisujem sve što su ti cure rekle!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.