Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • matejic

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Nadam se bebi, ja sam imala iste takve simptome na samom početku trudnoce

• nadam.se.bebi

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Imam potrebu svoju srecu podijelit sa vama....jutros sam napravila test i beba je na putuuu

• matejic

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Čestitam  

Mum of four

Broj poruka: 848

Prijavi adminu

nadam.se.bebi

Imam potrebu svoju srecu podijelit sa vama….jutros sam napravila test i beba je na putuuu

čestitam

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

sretnamama3

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

ja sam dobila jaku temperaturu i groznicu navečer i uspjela je sniziti i zaspati, a ujutro me probudilo užasno probadanje u leđima, da se nisam mogla pomaknuti, kao da imam upalu bubrega.. odma smo išli na hitnu, a trebala sam dobit taj ili sljedeći dan, više nisam sigurna.. radili mi i urinokulturu i krv vadili i ništa nisu našli, dali mi antibiotike i ja to popila, ali od menge ništa.. 
    pošto sam radila kao konobarica, počela mi je na poslu smrdit kava dok sam kuhala, svaki jači miris sam osjetila, cigareta, parfema i ostaloga.. i tek nakon mjesec dana sam kupila test samo da se uvjerim, jer sam  normalno znala da sam trudna.. i ispao pozitivan, a ni mjesec dana nismo radili na bebi..   i kad sam se totalno uvjerila s tim testom počela sam povraćati skoro svako jutro, ali tek nakon jela.. kao da sam podsvjesno to znala da moram pa jesam.. hahahha.. najgore je bilo na poslu, kad sam samo odjednom  nestala.. hahhha.. 

<3<3<3<3 Tomo Suza = Anabela i Emili<3<3<3<3

sretnamama3

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

nadam.se.bebi

Imam potrebu svoju srecu podijelit sa vama….jutros sam napravila test i beba je na putuuu

čestitam od 

<3<3<3<3 Tomo Suza = Anabela i Emili<3<3<3<3

cloudy

Broj poruka: 3222

Prijavi adminu

čestitam na plusiću :D 
    meni su isto mučnine krenule dan ili dva nakon testa... do tad ništa...što je dragi iskomentirao da nisam ni radila test možda ne bi bilo ni mučnina...a jedino mi je kava smrdila to prvo vrijeme

Iskrica1347

Broj poruka: 991

Prijavi adminu

nadam.se.bebi

Čestitke

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

mare27

Broj poruka: 734

Prijavi adminu

Čestitam

• u iščekivanju bebe 1

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Drage moje... suprug i ja radimo na bebi.. iskreno ne baš dugo ali u velikom sam iščekivanju... 
    Ruku na srce previše sam u tome (što znam da nije dobro).
    Menga mi kasni dva dana. Imala sam krvavi iscjedak i danas ništa... Imam povremene bolove u trbuhu,kao pred mengu ali ne te prevelikim intezitetom kao što je do sada bilo.Planiram sutra napraviti test, je li prerano?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.