Vjerovali ili ne moj prvi simptom je bio kihanje (ostali su se pojavili kasnije oko 8. ili 9.og tt). Nisam ni znala jos da sam trudna, ali kako se to kasnije nastavilo kroz cijelo prvo tromjesecje (a alergicna nisam na nista) postalo mi je jasno da je doista to bio prvi simptom. S obzirom da mi je to bilo malo nevjerojatno preguglala sam i doista nekim zenama se isto desava
sad kad spominješ simptome... meni je u prvih mjesec dana dok nisam ni znala da sam trudna stalno u kupaoni smrdilo po pišalini... i stalno sam dragom prigovarala da kog vraga ne pazi i šta mu je najednom došlo da piškara okolo da stalno moram peruckat oko wc-a ... i onda smo skužili da sam trudna i nakon nekih par tjedana je to prestalo... tako da je to recimo meni prvi simptom bio...a povraćanje mi je krenulo točno 2 dana nakon što sam napravila test
Vjerovali ili ne moj prvi simptom je bio kihanje (ostali su se pojavili kasnije oko 8. ili 9.og tt). Nisam ni znala jos da sam trudna, ali kako se to kasnije nastavilo kroz cijelo prvo tromjesecje (a alergicna nisam na nista) postalo mi je jasno da je doista to bio prvi simptom. S obzirom da mi je to bilo malo nevjerojatno preguglala sam i doista nekim zenama se isto desava
Meni je od početka tako,sad sam u 31.tt i još uvijek kihnem 100 puta na dan a nisam na ništa alergična...baš sam si razmišljala od čega bi to moglo bit i onda kad sam sve izračunala ispalo je da je to jedan od simptoma,i google je to potvrdio hehe
Imala sam žgaravicu nakon dva dana kašnjenja i mislila se što sam pojela. Umor,pospanost,vrtilo mi se,mrak pred očima.. Za kihanje sam mislila da je neka prehlada,sad vidim od cura da je to simptom,još kihnem koji put na dan 12.tj.
Svi navedeni simptomi bili su prisutni do petog dana kašnjenja menstruacije,a ja sam bila sigurna da ce doci , iako nam je to bio osmi mjesec rada na bebi.
Pozdrav...menstruacija mi kasni 7 dana imam bolne grudi i bjelkasti obilniji iscjedak,bez mirisa...osjecam konsantno zicanje u predjelu jajnika i imam ucestalo mokrenje...jos nisam napravila test,jer me je nekako strah negativnog ishoda...pa vas molim za pomoc da mi kazete postoji li tu mogucnost trudnoce
Pozdrav…menstruacija mi kasni 7 dana imam bolne grudi i bjelkasti obilniji iscjedak,bez mirisa…osjecam konsantno zicanje u predjelu jajnika i imam ucestalo mokrenje…jos nisam napravila test,jer me je nekako strah negativnog ishoda…pa vas molim za pomoc da mi kazete postoji li tu mogucnost trudnoce
Pa napravi si test... znam za strah ali ovako ćeš znati na čemu si po tome što kasni dosta, moguća je naravno trudnoća, i po bolnim grudima
sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji