Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Ribica153

Broj poruka: 155

Prijavi adminu

I unutra ima i B6 i B12

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

Ribica153

Evo popila sam danas Prenatal od Solgara i ništa. Ni mučnine, ni žgaravice, ni pospanosti. Sve ko rukom odneseno. Joj samo da se ne ureknem. Stvarno se nadam da je sve bilo zbog Folne od NaturalWealtha :D

Super draga :) neka ti tako bude kroz cijelu trudnocu 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Teica4

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Vjerovali ili ne moj prvi simptom je bio kihanje  (ostali su se pojavili kasnije oko 8. ili 9.og tt). Nisam ni znala jos da sam trudna, ali kako se to kasnije nastavilo kroz cijelo prvo tromjesecje (a alergicna nisam na nista) postalo mi je jasno da je doista to bio prvi simptom. S obzirom da mi je to bilo malo nevjerojatno preguglala sam i doista nekim zenama se isto desava 

cloudy

Broj poruka: 3222

Prijavi adminu

sad kad spominješ simptome... meni je u prvih mjesec dana dok nisam ni znala da sam trudna stalno u kupaoni smrdilo po pišalini... i stalno sam dragom prigovarala da kog vraga ne pazi i šta mu je najednom došlo da piškara okolo da stalno moram peruckat oko wc-a ... i onda smo skužili da sam trudna i nakon nekih par tjedana je to prestalo... tako da je to recimo meni prvi simptom bio...a povraćanje mi je krenulo točno 2 dana nakon što sam napravila test

Gold👑

Broj poruka: 369

Prijavi adminu

Teica

Vjerovali ili ne moj prvi simptom je bio kihanje  (ostali su se pojavili kasnije oko 8. ili 9.og tt). Nisam ni znala jos da sam trudna, ali kako se to kasnije nastavilo kroz cijelo prvo tromjesecje (a alergicna nisam na nista) postalo mi je jasno da je doista to bio prvi simptom. S obzirom da mi je to bilo malo nevjerojatno preguglala sam i doista nekim zenama se isto desava 

Meni je od početka tako,sad sam u 31.tt i još uvijek kihnem 100 puta na dan a nisam na ništa alergična...baš sam si razmišljala od čega bi to moglo bit i onda kad sam sve izračunala ispalo je da je to jedan od simptoma,i google je to potvrdio hehe 

leptirica3

Broj poruka: 211

Prijavi adminu

Imala sam žgaravicu nakon dva dana kašnjenja i mislila se što sam pojela.  Umor,pospanost,vrtilo mi se,mrak pred očima..   Za kihanje sam mislila da je neka prehlada,sad vidim od cura da je to simptom,još kihnem koji put na dan 12.tj.  
    Svi navedeni simptomi bili su prisutni do petog dana kašnjenja menstruacije,a ja sam bila sigurna da ce doci , iako nam je to bio osmi mjesec rada na bebi. 

• Tijana3

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

u prvoj trudnoći nisam primjećivala simptome dok nisam shvatila da mi kasni ( kronični umor, lagana mučnina i bolovi u doljnjem dijelu trbuha). Zato sam u drugoj trudnoći znala da sam trudna i prije kašnjenja, čim su mi bolovi počeli od predugog sjedenja na poslu.

mama3x

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

prva trudnoća je bila bez simptoma do nekih 3 mjeseca, samo izostala vještica.
    druga, simptomi od začeća: trbuh nadut, osjećaj da ću dobit its.
    treća, osim nadutog trbuha, ništa...ali zbog trbuha su me više njih pitali da li sam trudna i ispalo da oni znaju bolje od mene :)

• nadam.se.bebi

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav...menstruacija mi kasni 7 dana imam bolne grudi i bjelkasti obilniji iscjedak,bez mirisa...osjecam konsantno zicanje u predjelu jajnika i imam ucestalo mokrenje...jos nisam napravila test,jer me je nekako strah negativnog ishoda...pa vas molim za pomoc da mi kazete postoji li tu mogucnost trudnoce

Melly29

Broj poruka: 332

Prijavi adminu

nadam.se.bebi

Pozdrav…menstruacija mi kasni 7 dana imam bolne grudi i bjelkasti obilniji iscjedak,bez mirisa…osjecam konsantno zicanje u predjelu jajnika i imam ucestalo mokrenje…jos nisam napravila test,jer me je nekako strah negativnog ishoda…pa vas molim za pomoc da mi kazete postoji li tu mogucnost trudnoce

Pa napravi si test... znam za strah ali ovako ćeš znati na čemu si   po tome što kasni dosta, moguća je naravno trudnoća, i po bolnim grudima
    sretno

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.