Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pikapolonica

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

Hvala svima....a evo i prvih simptoma...lagana mucnina samo ujutro...bar zasad ...

Pikapolonica

Melly29

Broj poruka: 332

Prijavi adminu

Haha sve to normalno :) čari trudnoce.. i mene sad u početku 7 tt hvataju.. ali ne jako ..

cloudy

Broj poruka: 3222

Prijavi adminu

meni su tek i krenuli u 7 tjednu... i trajali do negdje 13., 14. tt... i to je bilo najintenzivnije ujutro i do 12 sati... popodne gotovo ništa

Gold👑

Broj poruka: 369

Prijavi adminu

Ja te prve simptome nisam imala,da mi  nije kasnila ne bi po ničem ni skužila da sam trudna dok trbuh ne bi počeo rasti 

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

Meni su isto tako oko 6-7 tjedna krenule mucnine ali kod mene je to bilo pretezito popodne/navecer tad bi povratila sav sadrzaj pojeden tog dana   a u 9 tjednu sam zavrsila u bolnici na 3 dana zbog dehidracije od povracanja da bi kad su mi tek prvu infuziju dali .. kompletno sam je ispovratila  i to je trajalo do 15tt ,, ali meni su mnogooo pomogli vitamini B6 :) bez njih bi mi bilo triput gore (testirala 2 i pol dana) ..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Ribica153

Broj poruka: 155

Prijavi adminu

Meni su mučnine krenule oko 7-8 tjedna i za sada traju (pred kraj sam 10 tjedna). Baš nešto razmišljam da mi ih Folna kiselina pojačava. Inače je popijem svako jutro odmah iza doručka, i bude mi zlo cijeli dan. Jedva izdržim dan. A jutros sam zaboravila popiti do 13 h i bila sam super do tada. Kad sam popila opet krenula mučnina i žgaravica. Jel nekom smetala ta folna? Razmišljam da pređem na Solgarov Prenatal kojeg imam doma.

Ribica153

Prijavi adminu

Jel vitamina B6 ima u prenatalu ili se zasebno kupuje?

Gold👑

Broj poruka: 369

Prijavi adminu

Ja pijem Elevit i u njemu  ima 2,6 mg,pretpostavljam da i u drugima ima...

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

Ja sam posebno kupovala bas samo vitamin B6 i pila jednom dnevno a ima ja mislim u svima samo zavisi u kojoj kolicini

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Ribica153

Prijavi adminu

Evo popila sam danas Prenatal od Solgara i ništa. Ni mučnine, ni žgaravice, ni pospanosti. Sve ko rukom odneseno. Joj samo da se ne ureknem. Stvarno se nadam da je sve bilo zbog Folne od NaturalWealtha :D

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.