Hvala svima....a evo i prvih simptoma...lagana mucnina samo ujutro...bar zasad ...
Pikapolonica
Haha sve to normalno :) čari trudnoce.. i mene sad u početku 7 tt hvataju.. ali ne jako ..
meni su tek i krenuli u 7 tjednu... i trajali do negdje 13., 14. tt... i to je bilo najintenzivnije ujutro i do 12 sati... popodne gotovo ništa
Ja te prve simptome nisam imala,da mi nije kasnila ne bi po ničem ni skužila da sam trudna dok trbuh ne bi počeo rasti
Meni su isto tako oko 6-7 tjedna krenule mucnine ali kod mene je to bilo pretezito popodne/navecer tad bi povratila sav sadrzaj pojeden tog dana a u 9 tjednu sam zavrsila u bolnici na 3 dana zbog dehidracije od povracanja da bi kad su mi tek prvu infuziju dali .. kompletno sam je ispovratila
i to je trajalo do 15tt ,, ali meni su mnogooo pomogli vitamini B6 :) bez njih bi mi bilo triput gore (testirala 2 i pol dana) ..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Meni su mučnine krenule oko 7-8 tjedna i za sada traju (pred kraj sam 10 tjedna). Baš nešto razmišljam da mi ih Folna kiselina pojačava. Inače je popijem svako jutro odmah iza doručka, i bude mi zlo cijeli dan. Jedva izdržim dan. A jutros sam zaboravila popiti do 13 h i bila sam super do tada. Kad sam popila opet krenula mučnina i žgaravica. Jel nekom smetala ta folna? Razmišljam da pređem na Solgarov Prenatal kojeg imam doma.
Ja sam posebno kupovala bas samo vitamin B6 i pila jednom dnevno a ima ja mislim u svima samo zavisi u kojoj kolicini
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo popila sam danas Prenatal od Solgara i ništa. Ni mučnine, ni žgaravice, ni pospanosti. Sve ko rukom odneseno. Joj samo da se ne ureknem. Stvarno se nadam da je sve bilo zbog Folne od NaturalWealtha :D
Sortiraj odgovore
Najstariji