Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Studeni 2020. 18:40

NelaNela

NadimakMTB

NelaNela

Hej
    Bit ce sve dobro, kada te ponovno narucio
    Kako smo sve razlicite, meni se vidio plod na 5+6, culo srce ali ja sam sinoc prokrvarila
    Otisla na hitnu i dalje se plod vidio, nisu culi srce ali misle da je zbog starijeg uzv a.
    I dalje sam na mirovanju i terapiji ali sam bez simptoma ikakvih i dalje me boli nije jaka bol i ne znam koliko je dobro piti terapiju kad pod ovim svime ne mogu zamisliti da ce i dalje biti u redu… Krvarenje je bas obilno bilo a kako ide vecer bojim se da ce se ponovit..

Zelim vam uredne trudnoće, i da ne osjetite ovo sto sam ja zadnjih dana … Cuvajte se

Već sam napisala, 25% trudnica ima krvarenje u prvom tromjesečju i vrlo često je sve OK. Nema smisla odustajati od terapije kad ti ona pomaže da se beba uspije izboriti.
    Samo sad mirovanje, maženje buše u navijanje za svoju bebu.
    Kad ti je pregled kod specijalista? Nema ti smisla ići na hitnu, dogovori pregled kod kvalitetnog privatnika.

Hvala na podršci

Kod svog mpo doktora sam tek za dva tjedna, a za tjedan moram primiti progesteron inekciju pa cu i do ginek privatno da pogleda raste li plod.

Mene muci sto nemam ni jedan simptom trudnoce, sise su mi cak ispuhane
    Ali evo, mirujem ne odustajem i molim se najboljem ishodu

Hvala

Meni se sa sisama ama baš ništa ne događa, tako da to ne mora značiti ništa. Samo vise tu i niš ne rade, kao i uvijek 
    Ako si nestrpljiva, slobodno ti odi kod svoje privatne ginekologice odmah u ponedjeljak ako ima dobar UZV. Ipak si imala krvarenje, možete provjeriti kakvo je sad stanje.
    Često ženama pukne neki hematom pa treba uzimati terapiju da se to smiri, ali ne naškodi trudnoći.
    Naravno, može biti i loši scenarij, ali nećemo ga sad prizivati, vjerovat ćemo u najbolje 

💔💔💔

• Daca994
    20. Studeni 2020. 22:40

Драге жене, молим вас дајте ми pomognete...
    U septembru mi je radjena aspiracija,zbog hiperstimulacije smo ET morali cekati do novembra.
    11.11. mi je vracena 1 blastocista u super stanju.
    Danas mi je 9-i dan,radila sam betu 45,35 jel to ok?

munja
    20. Studeni 2020. 23:18

Daca994

Драге жене, молим вас дајте ми pomognete…
    U septembru mi je radjena aspiracija,zbog hiperstimulacije smo ET morali cekati do novembra.

Posto je 9ti dan i to je jos rano, dobro je jer je beta pozitivna, sad nakon 2 dana ponovo odi, trebala bi se poduplati. Ako se dupla to je to, trudna si. A mozes si i napraviti test, trebao bi biti pozitivan :))

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Studeni 2020. 08:01

Daca994

Драге жене, молим вас дајте ми pomognete…

To ti je kao da je 14. dan od aspiracije, a onda je prosjek 48 - što znači da si taman tu 
    https://betaplus.hr/trudnoca/tablica-vrijednosti-beta-hcg-ranoj-trudnoci/

Sad samo za dva dana ponovi, ako se podupla, to je to. Uzmi u obzir da se ne mora pravilno poduplati, nekad je i nekoliko puta veća, a nekad sitno manja od duplo.

💔💔💔

• Haley
    21. Studeni 2020. 22:35

Ja sam nova pozdrav...danas 8.dan nakon et vracena mi dva (po njihovom kvalitetna) embrija. Straaaasno sam nestrpljiva a nijedan jedini simptom nemam 😢
    Trebala bi betu vadit 30.11 ali mislim da cu ranije ipak 😬😬

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Studeni 2020. 22:45

Haley

Ja sam nova pozdrav…danas 8.dan nakon et vracena mi dva (po njihovom kvalitetna) embrija. Straaaasno sam nestrpljiva a nijedan jedini simptom nemam 😢

Trodnevni ili petodnevni?

💔💔💔

• Haley
    21. Studeni 2020. 23:14

NadimakMTB

Haley

Ja sam nova pozdrav…danas 8.dan nakon et vracena mi dva (po njihovom kvalitetna) embrija. Straaaasno sam nestrpljiva a nijedan jedini simptom nemam 😢

Trodnevni ili petodnevni?

Trodnevni. Stimulirani ciklus gonalima

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Studeni 2020. 07:39

Betu možeš vaditi već 11. dan nakon transfera, AKO nisi primala boostere nakon transfera.
    Test možeš pišnuti danas, ali uzmi u obzir da možda bude jako svijetla crtica ili čak i bijeli jer je dosta rano. Ali nekima se već vidi.

💔💔💔

• Snješka1808
    22. Studeni 2020. 08:54

Pozdrav ekipa, 11.11 rađen transfer 5 dan vraćena jedna balasta ista, danas sam napravila test test je pozitivan, dali da se radujem ili da idem sutra vaditi betu,,, pozdrav svima

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Studeni 2020. 09:11

Snješka1808

Pozdrav ekipa, 11.11 rađen transfer 5 dan vraćena jedna balasta ista, danas sam napravila test test je pozitivan, dali da se radujem ili da idem sutra vaditi betu,,, pozdrav svima

Oboje 
    Danas se raduj, a sutra i u srijedu vadi betu da vidiš da li se dupla. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.