Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    munja
    24. Studeni 2020. 08:12

Haley

munja

Haley

Veceer. Et stimulirani vracena 2 embrija 14.11. Veceras radila test clearblue nisam izdrzala znam da nisam trebala i negativan je. Bas me malo bacilo u depru. Jeste li imali iskustva sa negativnim testom a da je beta ipak bila pozitivna 😬😬😬

I ja sam prije napravila test i bio je negativan, betu vadila 11 dan i bila je pozitivna. Onda sam isla jos test raditi i pozitivan je bio. Cekaj betu nemoj padat u bed jos…

Znala sam da ne trebam ga radit. 😂😂 jos sebi u prilog da navedem da sam radila sa vecernjim urinom.

Znam da je tesko, svima nam je isto, iscekivanje i nadanje...i tako iz dana u dan..mene vec sad strah ici na uzv u petak, konstantno vrtim 2 stvari u glavi: sta cu ja ako nece bit ploda i ma joj sve je okej pa kaj je meni trudna sam sam tak. 
    Nema nam druge nego samo pozitivno....

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

24. Studeni 2020. 09:25

Mjesečnica 

munja
    24. Studeni 2020. 14:24

Impatient

Mjesečnica

😔😔😔 ma daj ne zezaj!!! Ipak, kako si?

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...

• nina_92
    24. Studeni 2020. 17:06

Dobro vecer zene. Pisala sam nekad u 3 mjesecu nakon neuspjelog pokusaja oplodnje. 11.11 smo imali novi transfer 2 zamrznute blatociste. Znaci nisam imala niti jedan mogu simptom nista. Nikkavo grcenje nista nista. Skroz razocarana danas odem vadit krv beta je 1000 omg. I ovog puta sam stvarno bila opustena i probala ne razmisljat. E sada opet brige tko ce docekat ultrazvuk. Svima zelim punooo srece i da za Bozic sve dobijete veliku betu. ❤️

IščekivanjeDobrihStvari
    24. Studeni 2020. 19:45

Ja nazalost dolazim s onim najgorim scenarijem
    Plod je stao s razvojem na 5+6 srce ne kuca i slijedi ili sam spontani lli kiretaza, nadam se bar da ce samo poci da jos ne moram i u bolnicu... 
    S ovime vas napustam, svima zelim mnogo srece, velike bete, uspjele postupke .. 

Mi smo privatno isli u postupak , pa smo i osim psihičkog sloma i financijski van mogućnosti da podjemo ponovno .. 
    Sretno! 

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

24. Studeni 2020. 20:23

munja

Impatient

Mjesečnica

😔😔😔 ma daj ne zezaj!!! Ipak, kako si?

Jako tužno, ali tu se ništa ne može...

24. Studeni 2020. 20:24

NelaNela

Ja nazalost dolazim s onim najgorim scenarijem
    Plod je stao s razvojem na 5+6 srce ne kuca i slijedi ili sam spontani lli kiretaza, nadam se bar da ce samo poci da jos ne moram i u bolnicu…
    S ovime vas napustam, svima zelim mnogo srece, velike bete, uspjele postupke ..

Mi smo privatno isli u postupak , pa smo i osim psihičkog sloma i financijski van mogućnosti da podjemo ponovno ..
    Sretno!

Znam točno kako ti je ...

munja
    24. Studeni 2020. 21:19

Ajme danas sve neke tuzne vjesti, bas mi se to ne svida, zao mi je kad nesto tako cujem, nas moze razumjeti samo netko ko je u tome...
    Curke drzite se i nemojte pokleknut....

• Ivanica89
    25. Studeni 2020. 15:55

Zdravo. Evo mene posle nekoliko dana. Beta nazalost negativna. Da li neko moze da mi objasni sta znace sedmocelijski embrioni? Na otpusnoj listi pise da su mi bila vracena dva sedmocelijska embriona. Fige za sve hrabre zene sa stranice

• Monicica
    25. Studeni 2020. 18:24

pozdrav cure... da vam dam malo nade u uspjeh... nakon 3 neuspjesna IVF - a u Petrovoj... dr. lučinger je lani ucinio cudo i rodila se mala Elena nakon 3 godine borbe... neki dan je navrsila 1 godinu veselu i razigranu..... i ove godine smo opet otisli po jos jedno malo cudo... trenutno mirujem koliko je moguce uz bebacicu... 4.12..radim betu... vracene mi dvije mrvice.. pa da vidimo da li ce se koja uloviti... 😍😍❤️curke moje zelim vam reci da nikad ne odustajete.. svaka negativna beta nas slomi... ali glavu gore i u nove pobjede... jer nista i nitko vam ne moze dati koliko vam da taj mali osmijeh i sjaj u tim malim okicama.... sretno svima ❤️❤️❤️😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.