Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    munja
    16. Studeni 2020. 07:07

Liora ti 20og vadis betu, a ja na prvi ultrazvuk 😅😅.
    Ma to bu ti pozitivno, nemas kaj. Imas bolove kao sto sam ja imala, blaga crtica 8 dan. Jos 5 dana pa cemo slaviti :)))

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• Viki 34
    16. Studeni 2020. 11:58

Pozdrav svim curama. Neznam kako da počnem pa evo ovako. Ovo mi je prva IVF i dobili smo iz postupka dvije blastociste koje su smrzli jer sam imala hiper. Odradila sam FET prošli ponedjeljak jedne i sad sam u iščekivanju. Već polako ludim. Od simptoma već nakon drugog dana bolovi kao da ću dobit M. Pa prođe pa se opet pojavi. Beta mi piše 24tog i mislim da ću ispalit do tada😬😬😬

👱‍♀️34👨‍🦰37. pcos i oligoasthenozoospermia imamo jednu curicu 9god i od tada nikako.
    1 IVF kbcst smrznute 2 blastociste 1FET blastocista beta0, 2FET opet 0

• jannanna123
    16. Studeni 2020. 12:22

Spiderman76

Pozdrav svim curama. Neznam kako da počnem pa evo ovako. Ovo mi je prva IVF i dobili smo iz postupka dvije blastociste koje su smrzli jer sam imala hiper. Odradila sam FET prošli ponedjeljak jedne i sad sam u iščekivanju. Već polako ludim. Od simptoma već nakon drugog dana bolovi kao da ću dobit M. Pa prođe pa se opet pojavi. Beta mi piše 24tog i mislim da ću ispalit do tada😬😬😬

Simptomi su manje vise slicni kod svih zena, grcevi , menstrualni bolovi. To ti je normalno. Pokusaj naci zanimaciju i uzivati . Nemoj da radis kucni test nikako, jer bilo je zena koje su videle drugu crtu pa na kraju beta nula, kao i obrnutih slucajeva. Ako bas ne budes mogla da izdrzis, ja bih ti prepurucila da uradis betu 10i dan od transfera, ja sam tako uradila i bila vec pozitivna jos je tebi ubacena blasta videce se sigurno. Meni embrion pa je bila preporuka da cekam 12 dan . 

• Viki 34
    16. Studeni 2020. 12:29

Da da čitajući vidim da se ti simptomi vrte kod poprilično dosta žena. Ma rekla sam si da ga neću uradit nego čekati betu pa šta bude🙆🏻‍♀️

👱‍♀️34👨‍🦰37. pcos i oligoasthenozoospermia imamo jednu curicu 9god i od tada nikako.
    1 IVF kbcst smrznute 2 blastociste 1FET blastocista beta0, 2FET opet 0

• IvaIva89
    16. Studeni 2020. 13:19

Beta 14dnt 1569. Test prije par dana bio negativan. Definitivno ne treba raditi test ranije. 🤗

IščekivanjeDobrihStvari
    16. Studeni 2020. 14:40

Pozdrav 

Čestitam na betama 😍

I ja mslm da testove bas treba izbjegavati ako ikako možete  radije beta ranije nego test. 

Ja aam jutros ponovila betu  budući da imam taj smedji iscjedak, beta je 21dnt 9000 :)
    Sad još sedam dana do uzv, da bude sve u redu. 
    Munja ti si prije mene na uzv sve javi  
    Ja sam još uvijek bez nekih simptoma 

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

• Medic29
    16. Studeni 2020. 20:15

Pozdrav zenice. Evo i mene. Krenuli smo u treci postupak. Danas mi je 6 dan stimulacije,bila sam na ultrazvuku ,sve ide po planu. Danas sam primjetila da imam iscjedak kao pred ovulaciju,u zadnja dva postupka toga nije bilo. Malo me strah,dali je to normalno? 

Ja 31
    Suprug 34
    Vanmatericna ljevi jajovod 2018
    Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
    Dijagnoza neprohodni jajovodi
    1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
    Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
    2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
    3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
    22.12 beta 19,635 i ❤6+1
    11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
    11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
    23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪

• vickivale
    16. Studeni 2020. 20:36

Medic29

Pozdrav zenice. Evo i mene. Krenuli smo u treci postupak. Danas mi je 6 dan stimulacije,bila sam na ultrazvuku ,sve ide po planu. Danas sam primjetila da imam iscjedak kao pred ovulaciju,u zadnja dva postupka toga nije bilo. Malo me strah,dali je to normalno?

skroz normalno, zna biti toga dosta obilno! 

Dvojajcane blizanke 🍒

munja
    16. Studeni 2020. 22:49

NelaNela

Pozdrav

Čestitam na betama 😍

I ja mslm da testove bas treba izbjegavati ako ikako možete radije beta ranije nego test.

Ja aam jutros ponovila betu budući da imam taj smedji iscjedak, beta je 21dnt 9000 :)

O pa beta ti je juhuhu.... a polako, imas vremena za simptome. Meni neka polu muka bude, pa malo glavobolja, grudi ko bombe. Kako koj dan...budem budem, jedva cekam taj ultrazvuk da potvrdim i da mogu mirnije dalje.. 

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

IščekivanjeDobrihStvari
    17. Studeni 2020. 11:00

munja

NelaNela

Pozdrav

Čestitam na betama 😍

I ja mslm da testove bas treba izbjegavati ako ikako možete radije beta ranije nego test.

Ja aam jutros ponovila betu budući da imam taj smedji iscjedak, beta je 21dnt 9000 :)

O pa beta ti je juhuhu…. a polako, imas vremena za simptome. Meni neka polu muka bude, pa malo glavobolja, grudi ko bombe. Kako koj dan…budem budem, jedva cekam taj ultrazvuk da potvrdim i da mogu mirnije dalje..

Jeste  beta je velika iako bi trebala biti malo veca u odnosu na onu od prije sedam dana, iako sam negdje pročitala da velike bete ne prate poslije ti duplanje bas. Brine me iscjedak  ne znam postoji li mogućnost za vanmatericnu kad su bete velike  zna li netko 

Ja ipak idem sutra na uzv, zbog toga smedjeg brljavljena i nadam se da ce sve biti u redu.
    Sretno 😊 

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.