Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Studeni 2020. 12:53

munja

Ja bila ja ultrazvuku, sve je okej, samo se jos ne vidi plod. Ne znam dal da se brinem….

Koliko tjedana?

💔💔💔

munja
    20. Studeni 2020. 13:18

A da nisam napisala, sutra ce bit 6 tjedan

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Studeni 2020. 13:27

munja

Nemaš se zašto brinuti, to je još dosta rano. Za tjedan dana bi se trebao vidjeti i plod, i moožda čuti srce. Samo polako. Krenula si s manjom betom, pa je onda beba malo sporija. Tako je i moja, bila je manja beta pa beba "kasni" 2 dana. Ali to je normalno, samo znači da je implantacija bila malo kasnija nego što si oni to predvide po papirima.

💔💔💔

munja
    20. Studeni 2020. 13:32

NadimakMTB

munja

Nemaš se zašto brinuti, to je još dosta rano. Za tjedan dana bi se trebao vidjeti i plod, i moožda čuti srce. Samo polako. Krenula si s manjom betom, pa je onda beba malo sporija. Tako je i moja, bila je manja beta pa beba "kasni" 2 dana. Ali to je normalno, samo znači da je implantacija bila malo kasnija nego što si oni to predvide po papirima.

Joj hvala ti, to mi puno znaci, rijeci podrske i pozitive. Malo sam ostala zatecena i iznenadena, a ono kad ne znas pa se brines i ne znas dal je sve okej. Po simptomima je sve okej, grudi me bole i velike su mi vec, imam trudnicke simptome....

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Studeni 2020. 13:36

munja

NadimakMTB

munja

Joj hvala ti, to mi puno znaci, rijeci podrske i pozitive. Malo sam ostala zatecena i iznenadena, a ono kad ne znas pa se brines i ne znas dal je sve okej. Po simptomima je sve okej, grudi me bole i velike su mi vec, imam trudnicke simptome….

A slušaj, uvijek može otići krivo, žene znaju izgubiti dijete i par dana prije poroda.
    Ali nećemo sad to prizivati i kvariti si trudnoću.
    Trudna si, beba je u tebi, mazi si bušu i radi što god ti treba da te opusti i da ti pomogne. Sad si trudnica i imaš pravo biti razmažena. Napravi što bolje okružje za svoju bebicu 
    I dalje živimo od pregleda do pregleda. Trudnoća nas stvarno uči da živimo u trenutku i da ne planiramo previše unaprijed. Slično kao i Covid, samo je trudnoća pozitivna stvar koja nam daje na kraju prekrasnu nagradu

💔💔💔

munja
    20. Studeni 2020. 13:56

NadimakMTB

munja

NadimakMTB

munja

Joj hvala ti, to mi puno znaci, rijeci podrske i pozitive. Malo sam ostala zatecena i iznenadena, a ono kad ne znas pa se brines i ne znas dal je sve okej. Po simptomima je sve okej, grudi me bole i velike su mi vec, imam trudnicke simptome….

A slušaj, uvijek može otići krivo, žene znaju izgubiti dijete i par dana prije poroda.
    Ali nećemo sad to prizivati i kvariti si trudnoću.
    Trudna si, beba je u tebi, mazi si bušu i radi što god ti treba da te opusti i da ti pomogne. Sad si trudnica i imaš pravo biti razmažena. Napravi što bolje okružje za svoju bebicu
    I dalje živimo od pregleda do pregleda. Trudnoća nas stvarno uči da živimo u trenutku i da ne planiramo previše unaprijed. Slično kao i Covid, samo je trudnoća pozitivna stvar koja nam daje na kraju prekrasnu nagradu

Tako se i osjecam, jajnici me jos trzaju, rekao je da je to dobro, znaci da izlucuju hormon koji treba. Sve je kako treba, svi moguci simptomi. Od zatvora do gladi pa nadalje. Svjesni smo svi da moze zavrsiti svakako i uvijek smo s tim malim strahom u sebi. Ali nekako sam uvjerana od samog pocetka da ce sve biti super. I tako cu i dalje, pa kak bog da. Da sam se prepala, nemrem rec da nisam, jesam, ali sam opet od ginica izasla s osmjehom. I tako nastavljam dalje....

IščekivanjeDobrihStvari
    20. Studeni 2020. 15:29

Hej
    Bit ce sve dobro, kada te ponovno narucio 
    Kako smo sve razlicite, meni se vidio plod na 5+6, culo srce  ali ja sam sinoc prokrvarila
    Otisla na hitnu i dalje se plod vidio, nisu culi srce ali misle da je zbog starijeg uzv a.
    I dalje sam na mirovanju i terapiji  ali sam bez simptoma ikakvih  i dalje me boli   nije jaka bol i ne znam koliko je dobro piti terapiju kad pod ovim svime ne mogu zamisliti da ce i dalje biti u redu... Krvarenje  je bas obilno bilo  a kako ide vecer bojim se da ce se ponovit..

Zelim vam uredne trudnoće, i da ne osjetite ovo sto sam ja zadnjih dana ... Cuvajte se

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

munja
    20. Studeni 2020. 15:34

Ajme jadna ti, znam kako ti je, sto se tice spihicke strane, svima nam je isto. Iscekujemo, nadamo se, placemo, treba to sve izdurat. Nadam se da ce ti na kraju sve dobro ispast, drzi se i pozitivno, ako je moguce ikako....

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Studeni 2020. 16:29

NelaNela

Hej
    Kako smo sve razlicite, meni se vidio plod na 5+6, culo srce ali ja sam sinoc prokrvarila
    Otisla na hitnu i dalje se plod vidio, nisu culi srce ali misle da je zbog starijeg uzv a.
    I dalje sam na mirovanju i terapiji ali sam bez simptoma ikakvih i dalje me boli nije jaka bol i ne znam koliko je dobro piti terapiju kad pod ovim svime ne mogu zamisliti da ce i dalje biti u redu… Krvarenje je bas obilno bilo a kako ide vecer bojim se da ce se ponovit..

Zelim vam uredne trudnoće, i da ne osjetite ovo sto sam ja zadnjih dana … Cuvajte se

Već sam napisala, 25% trudnica ima krvarenje u prvom tromjesečju i vrlo često je sve OK. Nema smisla odustajati od terapije kad ti ona pomaže da se beba uspije izboriti.
    Samo sad mirovanje, maženje buše u navijanje za svoju bebu.
    Kad ti je pregled kod specijalista? Nema ti smisla ići na hitnu, dogovori pregled kod kvalitetnog privatnika.

💔💔💔

IščekivanjeDobrihStvari
    20. Studeni 2020. 18:24

NadimakMTB

NelaNela

Hej
    Kako smo sve razlicite, meni se vidio plod na 5+6, culo srce ali ja sam sinoc prokrvarila
    I dalje sam na mirovanju i terapiji ali sam bez simptoma ikakvih i dalje me boli nije jaka bol i ne znam koliko je dobro piti terapiju kad pod ovim svime ne mogu zamisliti da ce i dalje biti u redu… Krvarenje je bas obilno bilo a kako ide vecer bojim se da ce se ponovit..

Zelim vam uredne trudnoće, i da ne osjetite ovo sto sam ja zadnjih dana … Cuvajte se

Već sam napisala, 25% trudnica ima krvarenje u prvom tromjesečju i vrlo često je sve OK. Nema smisla odustajati od terapije kad ti ona pomaže da se beba uspije izboriti.
    Samo sad mirovanje, maženje buše u navijanje za svoju bebu.
    Kad ti je pregled kod specijalista? Nema ti smisla ići na hitnu, dogovori pregled kod kvalitetnog privatnika.

Hvala na podršci 

Kod svog mpo doktora sam tek za dva tjedna, a za tjedan moram primiti progesteron inekciju pa cu i do ginek privatno da pogleda raste li plod.

Mene muci sto nemam ni jedan simptom trudnoce, sise su mi cak ispuhane
    Ali evo, mirujem ne odustajem  i molim se najboljem ishodu  

Hvala 

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.