Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Studeni 2020. 17:53

Prekosutra, kažu da je 12. dnt optimalan,  iako je liječnik rekao 14., iza 12 dnt je bhcg dovoljno pušten u krv da bi se znalo sve.
    Jako mi je žao.

• Medic29
    22. Studeni 2020. 18:52

NadimakMTB

Medic29

Cao curke,ja imam sutra punkciju jajnih stanica,receno mi je da cu poslije transfera dobiti Hcg inekciju,i da moram uzimati Magnezijum 400mg,progesteron 2×1 vaginalno i Aspirin 100.
    U staroj klinici smo imali samo progesteron vaginalno(ovo nam je prvi postupak u novoj klinici).
    Kakva je bila vasa terapija nakon transfera?

Ovo ti je bolje nego u staroj klinici. Dokazano je da su rezultati značajno lošiji ako se prima samo vaginalno progesteron, nego ako se nakon transfera uz to prima još i Hcg ILI injekcije progesterona.
    Ovo ostalo je da pomogne začeće i smanji mogućnost spontanog. Dobra ti je klinika.

Nadamo se uspjehu😁

Ja 31
    Suprug 34
    Vanmatericna ljevi jajovod 2018
    Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
    Dijagnoza neprohodni jajovodi
    1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
    Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
    2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
    3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
    22.12 beta 19,635 i ❤6+1
    11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
    11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
    23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪

23. Studeni 2020. 08:14

Zna li netko zašto se uopće toliko dugo čeka na vađenje krvi za betu, čak i kod blastocisti? To mi nije jasno.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Studeni 2020. 08:28

Impatient

Zna li netko zašto se uopće toliko dugo čeka na vađenje krvi za betu, čak i kod blastocisti? To mi nije jasno.

Da budu sigurni da su rezultati pravi. Neke bete se sporije razvijaju, npr. moja je bila malecka. Ako kasnije testiraš, daš joj vremena da pristojno naraste i da si siguran da je to to.
    U teoriji, možeš vaditi i 14 dana nakon aspiracije, tad bi već trebala biti pozitivna. Ali neke žene imaju na taj dan npr 20, ili 25, i teško je znati je li to biokemijska ili prava trudnoća. 

💔💔💔

23. Studeni 2020. 08:40

Hvala :-)

munja
    23. Studeni 2020. 12:50

Bokic, nadam se da ima neka od vas neke dobre vijesti?
    Ja sam i dalje u iscekivanju petka, ne znam vise sta da mislim. Svasta sam procitala i dobro i lose. Nista se ne mjenja na mom tijelu, sve je isto. Sise bolne, nemam apetita, a gladna ko vuk. Jucer me frkalo u trbuhu, kao da trebam dobit bol, pa sam popila normabel, da mi se opusti, nemam iscjedaka, samo ti grcevi koji me prate od pocetka. Eto, sad mi nista ne preostaje nego mantrat i drzat fige da ce se tockica pokazati.....
    A da mozes ostat smiren i normalan - malo sutra!!

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

IščekivanjeDobrihStvari
    23. Studeni 2020. 13:44

Hej

Ma ocito nam je svima tako.. Nema sanse da se moze ostat normalan... 

E ja nakon onog krvarenja i dalje imam iscjedak malo al ga ima, kod mpo ginek sam tek za dva tjedna 
    A kod socijalnog sam jutros  zvala jer moram poceti i u svome mjestu imati ginek narucila me tek za ponedjeljak  za tjedan dana. 

Buduci da   me nakon krvarenja (kad je krenulo bila sam na hitnoj  al se nastavilo i kuci jos satak ) 
    vise me nitko nije pogledao a ja nemam simptome (nije da sam ih i imala) narucila sam se sutra privatno u trećeg  ginek  mislite li da je to previse  ? I na uzv u bolnici nisu culi srce  kao stariji uzv, mogu li sutra, ako bude sve u redu 6+5  ocekivati otkucaje... Brinem se da je rano i sutra ici ali stvarno ne mogu zivjeti u ne znanju je li plod uopce ostao nakon krvarenja... 

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

23. Studeni 2020. 14:05

Ja sam uvijek za to da se ide u dodatnog ginekologa, dok ne dođeš do konkretnog odgovora i osobe koja ti odgovara. To je tvoje pravo kao pacijenta.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Studeni 2020. 14:13

munja, ako si prenervozna, izvadi još jednu betu prije petka. 

NelaNela, ne bi trebala ići prečesto, ali važno je da se smiriš. Sutra bi vjerojatno trebala čuti srce, ali to uvijek ovisi i o tome kako se beba postavi i koliko je velika i na kojem dijelu maternice je. Ali već to da vidiš EO i da je pristojne veličine će te smiriti.
    A nakon toga stvarno nemoj više ići barem 2, 3 tjedna. 

💔💔💔

• Snješka1808
    23. Studeni 2020. 14:52

Pozdrav ekipa beta 262😀😀😀😀 treća sreća u sredu opet idem vaditi betu,, sretno svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.