Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Studeni 2020. 15:06

Snješka1808

Pozdrav ekipa beta 262😀😀😀😀 treća sreća u sredu opet idem vaditi betu,, sretno svima

Svaka čast, mama!!! Prekrasna beta. Sad samo da se do srijede lijepo podupla, pa već možeš dogovarati prvi UZV i doći na ljetne trudnice

💔💔💔

munja
    23. Studeni 2020. 15:18

Mislim da necu vadit betu, budem pricekala, zivjet cu jos tjedan dana sa pozitivnim mislima da je sve okej i da ce u petak biti nesto na uzvu...

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Studeni 2020. 15:42

munja

Mislim da necu vadit betu, budem pricekala, zivjet cu jos tjedan dana sa pozitivnim mislima da je sve okej i da ce u petak biti nesto na uzvu…

Naravno da će biti  Tvoja prekrasna i savršena beba 

💔💔💔

munja
    23. Studeni 2020. 15:46

NadimakMTB

munja

Mislim da necu vadit betu, budem pricekala, zivjet cu jos tjedan dana sa pozitivnim mislima da je sve okej i da ce u petak biti nesto na uzvu…

Naravno da će bitiTvoja prekrasna i savršena beba

Rijeci ti se pozlatile 😊😍.
    I ja se nadam i jedva cekam petak....

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...

23. Studeni 2020. 15:51

Snješka1808

Pozdrav ekipa beta 262😀😀😀😀 treća sreća u sredu opet idem vaditi betu,, sretno svima

Predivno ❤️

• Medic29
    23. Studeni 2020. 18:56

munja

Bit ce to sve ok🤗

Ja 31
    Suprug 34
    Vanmatericna ljevi jajovod 2018
    Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
    Dijagnoza neprohodni jajovodi
    1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
    Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
    2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
    3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
    22.12 beta 19,635 i ❤6+1
    11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
    11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
    23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪

• Haley
    23. Studeni 2020. 20:08

Veceer.  Et stimulirani vracena 2 embrija 14.11. Veceras radila test clearblue nisam izdrzala znam da nisam trebala i negativan je. Bas me malo bacilo u depru. Jeste li imali iskustva sa negativnim testom a da je beta ipak bila pozitivna 😬😬😬

IščekivanjeDobrihStvari
    23. Studeni 2020. 20:21

Haley

Veceer. Et stimulirani vracena 2 embrija 14.11. Veceras radila test clearblue nisam izdrzala znam da nisam trebala i negativan je. Bas me malo bacilo u depru. Jeste li imali iskustva sa negativnim testom a da je beta ipak bila pozitivna 😬😬😬

Meni je bio negativan osmi dan, a deseti je beta bila 269

Ako se pravilno dupla osmi dan je trebalo biti bar naznake ali nije bilo ni sjene... Tako da sacekaj jutro i vec mozes vaditi betu
    Sretno 

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

munja
    23. Studeni 2020. 23:31

Haley

Veceer. Et stimulirani vracena 2 embrija 14.11. Veceras radila test clearblue nisam izdrzala znam da nisam trebala i negativan je. Bas me malo bacilo u depru. Jeste li imali iskustva sa negativnim testom a da je beta ipak bila pozitivna 😬😬😬

I ja sam prije napravila test i bio je negativan, betu vadila 11 dan i bila je pozitivna. Onda sam isla jos test raditi i pozitivan je bio. Cekaj betu nemoj padat u bed jos...

• Haley
    23. Studeni 2020. 23:40

munja

Haley

I ja sam prije napravila test i bio je negativan, betu vadila 11 dan i bila je pozitivna. Onda sam isla jos test raditi i pozitivan je bio. Cekaj betu nemoj padat u bed jos…

Znala sam da ne trebam ga radit. 😂😂 jos sebi u prilog da navedem da sam radila sa vecernjim urinom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.